Keresés

Részletes keresés

Ma más a kása Creative Commons License 2012.12.28 0 0 315

Én úgy benne lennék, hogy 
"Orgazmus, mint államvallás" :-) 

Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 314

Annyira nem lőtt mellé a srác. Az egykori kommunita ifjúsági szervezetből (kisz) indultak a fiúk is. Meg is van az eredménye, most hirtelen a médiában előforduló fénykép-retusálásokra gondolok, tisztára, mint sztálin apánk:)))

Előzmény: Törölt nick (313)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 312

22 yd3Q333q21 GGGGGGKICDKJDTKV LUK  CCV    DFYDASWVVVVVVVVV       E322  ,-

430111234

Látjátok? Három és fél éves fiamat ideengedtem a laptophoz, neki is van véleménye:)

Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 311

Nem csak a fidesz, de ezt az áldozatot igazán vállalhatnánk:)

Előzmény: szamárium (309)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 310

Jajistenemmostmilesz?!

Roppant praktikus lenne amúgy, feltölteni az egész kócerájt 30-40 éves szakemberekkel, a sok nyálcsorgató vén szarházi helyett:) Én kvótát is bevetnék, szigorúan. Klassz lenne egy 200 fős parlament 100 kiskosztümön képviselőnővel. Lehet, hogy nézném a parl.közv-t?

Előzmény: Törölt nick (308)
szamárium Creative Commons License 2012.12.28 0 0 309

Akkor kiürülne a fidesz..:-)))

Előzmény: Törölt nick (306)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 306

Dehogynem! Soha többé egykori kiszeseket, munkásőröket 3/3-okat és mszmp-seket a hatalomba, Terjesszétek be, a kétharmad elfogadhatná:)))

Előzmény: Törölt nick (302)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2012.12.28 0 0 305

Kétmillió forint élelmiszerosztásra és templomfelújításra.

1. Egy jobb lagzi többe van, mint kétmillió forint.

2. Egy templom ereszcsatornájának javításához az állványozás többe van, mint kétmillió forint.

3. A békemenetre importált buszok üzemanyagköltsége több, mint kétmillió forint lehetett.

Hogy ne szipogjam vizenyősre a zsepimet a meghatottságtól.

Előzmény: lebben (301)
lebben Creative Commons License 2012.12.28 0 0 301

...aszta horvát szívacsosagyú szívnarancs....de keresetény...

Tízforintos mallér.... forrás: A magyar börtönszleng szótára
mallév   Tízéves börtönbüntetés

Ételosztásra és egy székelyföldi templom felújítására ajánlották föl a Békemenet szervezői azt a kétmillió forintot, amelyet a Polgári Magyarországért Alapítvány civileknek szóló idei díján nyert el - olvasható a Békemenet közleményében. Az ételosztás december 31-én, hétfőn, 18 órakor, a fővárosi I. kerületi Batthyány téren lesz. Mint a közleményben írták, a Békemenet fő szervezői - Bayer Zsolt, Bencsik András, Csizmadia László, Fricz Tamás, Stefka István, Széles Gábor -, kellő informálódás után, úgy döntöttek, hogy a díjjal járó pénzösszeg egyik felét szilveszter éjszakán a Máltai Szeretetszolgálat segítségével a rászorulóknak meleg étel osztására használják fel, másik,felét pedig a Székelydályai Református Templom felújítására ajánlják.

Előzmény: Törölt nick (290)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 300

Érdekes, hogy sok egyszerű (a szó jó értelmében) ember ezt nagyjából érti, akik meg ebből diplomáztak, azok meg nem.

Előzmény: Törölt nick (296)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 299

Szerintem a grippen ügynek nem lesz már bűntetőjogi következménye, túl rég volt már...erkölcsi tanulság? Na az lesz...:)

Előzmény: Törölt nick (297)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 298

Például onnan, hogy nem vasárnapi kamukeresztények, akik évente egyszer elballagnak az éjféli misére, hanem a bibliát ismerő, a hitüket a napi életben gyakorló emberek. Tudom, hogy baszott ritka az ilyen, de még az én megveszekedett ateista gondolkodásomba is simán belefér az, hogy egy ilyen emberrel jó barátságot ápoljak. Van is egy ilyen ismerősöm, Ha sok ilyet ismernék, talán a véleményem is más lenne a magukat kereszténynek mondó  gondoló emberekről

Előzmény: Törölt nick (292)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 297

Mindenesetre az ilyen és ehhez hasonló történések számomra sokkal érdekfeszítőbbek lennének oknyomozás szempontból, mint ez a faxom gripen-ügy.

Az lenne a világ nyolcadik csodája, ha egy ilyen volumenű bótnál senki nem lenne megkenve. (Ebből is kimaradtam, én pancser)

Előzmény: Törölt nick (294)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 294

Azon lenne érdemes elgondolkodni, hogy hogyan repültek rá a malév kiesése után a piaci résre mások. Az azt bizonyítja, hogy a repülési bizniszben van fantázia, nem? Ezt a kormánynak is érdemes lett volna felismernie, és kiagyalni erre a megoldást. Például a közgép beszálhatott volna sok zsével a malévba:)))

Legalább jo(bb) helyen lenne a lóvé... késő bánat, eb gondolat

(eszembe jutott még, hogy egy volt kollégám azt mesélte, hogy mikor a magyarok antallék idejében beintettek a ruszkiknak, hogy nem üzletelünk velük, abba csaknem belerokkant a magyar élelmiszeripar, azon keresztül meg a mezőgazdaság, addig az auchan meg sok lóvét fektetett ott be, mert egy nyugati, piaci szemlélettel vezetett cég úgy gondolta, hogy a ruszkik továbbra is enni fognak, tehát van fantázia az élelmiszeriparban, mezőgazdaságban:)

Előzmény: Törölt nick (289)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 292

Sokan azt hiszik meg tudják mondani, hogy egy kereszténynek, hogyan miként kell énie, cselekednie. Honnan veszik ezt a bátorságot?

Előzmény: Törölt nick (290)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 291

A krisnások ott vágták el magukat, mikor volt egy inváziójuk a 90-es évek legelején, mikor mindig mindenkit leszólítottak az utcán, egyszer két csaj, majd invitáltuk őket egy orgiára, amit nem fogadtak el. :)

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (288)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 290

Ezt írja a topiknyitó:

"A keresztény politikus dolga nem az, hogy a vallását, hanem hogy azokat az alapvető értékeket képviselje, amire a vallása épül. Kövesse Krisztust – például abban, hogy befogadó és irgalmas, nem pedig hideg és kirekesztő módon gondolkozik, beszél és cselekszik. Mutassa fel a közéleti munkájában azokat az erényeket, amiket a Biblia a Szentlélek gyümölcseként (Gal 5,22) említ: a szeretetet, az örömet, a békességet, a béketűrést, a szívességet, a jóságot, a hűséget, a szelídséget, a mértékletességet. Ezek Jézus jellemvonásai. Jézusra pedig még mindig kíváncsi a világ, ha a lejáratódott vallási tradíciókra nem is..."

Az első mondata szerintem a legfontosabb.

Előzmény: Törölt nick (276)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 289

Csak azért azt se feledd, hogy a malév felemlegetése ugyanúgy nem bizonyítja a húsosokkal kapcsolatos felelősséget, mint ahogy a malév csődjénél sem foghatod csak azért az Orbán kormányra, mert most történt, nem beszélve arról, hogy jól visszakövethető, melyik kormány alatt történt az a kifizetés, amelyre most mondták ki az EU-s verdiktet, hogy renonsz, és ami végső soron okozójává vált a csődnek.

Mellesleg épp múltkor jutott eszembe, milyen fura, hogy a horvátok hogy támogatták meg a nemzeti légitársaságukat, és hogy mekkorát szívnának ezzel a megoldással, ha már EU tagok lennének:)

Előzmény: Törölt nick (281)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2012.12.28 0 0 288

Ettől függetlenül én eddig csak és kizárólag mosolygós, segítőkész és barátságos krsnással találkoztam, amit viszont a keresztények körében sajnos csak kevéssé tapasztalok. Mondhatni alig.

Pedig, ha ők is olyanok lennének, társadalomösszetartóbbak lennének - szerintem.

Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 287

Félre ne érts, én nem csak ezt a kormányt okolom ezért. De hogy ebben is éltek a kétharmaddal, az tuti:(

Előzmény: reggelsanyi (286)
reggelsanyi Creative Commons License 2012.12.28 0 0 286

A forint összeomlott...

Már csak az utórengések miatt tűnik úgy hogy mozog...

Előzmény: Törölt nick (284)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 285

Senki nem kérdőjelezte meg a kereszténységnek a kultúrát POZITÍVAN formáló, a társadalmakra kedvezően ható szerepét. Én az ÖSSZES történelmi egyházat "szapultam" azzal, mikor azt írtam: nem adok nekik egy árva buznyákot sem, mert én úgy érzékelem, sokat tesznek azért, hogy békétlenség legyen a magyar társadalomban. Tök jó, ha te nem így látod.

Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 284

Ajánlom figyelmedbe, hogy a forint hogyan mozog más valutákhoz képest az emlitett két időszakban. Vagy csak én érzem úgy, hogy leértékelődött a nemzeti valuta?

Előzmény: John Doe(520i) (275)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 283

Lehet, hogy neked furcsa, mert konzumidiótaként nem úgy neveltek, de vannak országok, ahol figyelnek az ilyenre.

Előzmény: Törölt nick (277)
reggelsanyi Creative Commons License 2012.12.28 0 0 282

Miből gondolod hogy olyan jó lenne neked a kettőn?

Előzmény: Törölt nick (280)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 281

Innentől kezdve nagyon könnyen felmentheted őket malév ügyben is. Önámításnak mindenképp jó lesz, boldogabban indul az év:)

Előzmény: Törölt nick (266)
reggelsanyi Creative Commons License 2012.12.28 0 0 279

Sőt...

Editke most szólt hogy csak négyésfél...

Előzmény: reggelsanyi (278)
reggelsanyi Creative Commons License 2012.12.28 0 0 278

Ötésfél az a nyolc...

Előzmény: John Doe(520i) (275)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 276

Mert a krisna vallás olyan európai, ugye? A kereszténységnek még minsig van társadalomösszetartó szerepe, és gyökeres, kitéphetetlen része az európai kultúrának, civilizációnak.

Előzmény: Törölt nick (273)
John Doe(520i) Creative Commons License 2012.12.28 0 0 275

Tök jól emlékszem a Gyurcsány kormányra, aki azután a nyolc év után csodát várt, az nem kicsit, hanem nagyon hülye volt. Kárörvendő vigyoromat viszont kissé lohasztja, hogy mindenki, így én is szívok miattuk.

Előzmény: Törölt nick (271)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!