Kiara felfelé mondjuk elég régóta megy, de lefelé igaziból kb 2 hete lépked normálisan, és még most se mindig. addig csak lógott a kezemen, néha már azt hittem kitépem a karját, felsőteste előrébb, mint a lába, grrr. felfelé is sokszor ugyanígy csak lógott, lábbal felment, de egész hátradőlt, és tartani kellett, de azért én, hacsak nem siettem, így jöttem-mentem vele. mondjuk csak 1. emelet. és sokáig számoltunk mi is (így tanult meg számolni, elmondja 10ig :) ), aztán mondogattuk, hogy lép, lép, lép, mert vmiért ez az ige nagyon tetszett neki, ha sima talajon ment, és mondtam, akkor nekiállt jó magasra emelni a lábát. más tippem nem nagyon van, esetleg ha van vhol vmi hely, ahol csak pár lépcső van (3-4-5), ott lehetne vele próbálkozni.
Ne legyen igazad, kiegyeznék azzal, ha a jócskán meglévő tartalékaimból lakmározna a másodszülöttem. Hidd el, jócskán van miből...
Azért abban biztos vagyok, hogy ezzel a terhességgel nem fog felficcenni rám 25 kiló, mint az előzőnél. Legalábbis Andrisnál ilyenkor már...húúú nagyon sok plusznál tartottam.
Ja, egyébként már rég akartam írni, hogy mostanában én is a garancialevelet keresgélem, mert elromlott a fiam. Úgy két hete, mintha kifordították volna. Hisztizik mindenen, és mindenért, és mindenkivel. Erre tegnap megtaláltam a "bűnösöket". Suttyomban kinőtt két felső rágófoga, plusz egy "sima" fog...
Most legalább már tudom az okát annak is, hogy az utóbbi időkben miért eszik ritkán, és nyammogva.
Te Sapi, akkor ne lepődj majd meg, ha Borcsa egyszer csak megszólal: "Anya, nyugi, ne parázz már annyit, biztonsági játékos vagyok. " :D
Én annak idején, mikor még az 5.-en laktunk, mindig azt a mondókát mondtam, "1. megérett a meggy, 2. csipkebokor vessző....." Aztán ha megunta akkor felvittem. Akkor még bírtam vinni a senekét. Férjed megprőbálhatja, sétából hazafelé, vagy Te mikor mentek lefelé.
Szülinaposoknak, névnaposoknak utólag is sok boldogságot kívánok!
Esztus: gratula az új munkahelyhez!
Tulpen: örülök, hogy előbb lesz(lehet) költözés, ahogy Tasha mondta, azt már fél lábbal is...pláne, ha ruccantok egyet vidékre.
Ljucus: én is nagyon drukkolok folyamatosan, bár lehet, még az elsők sem értek oda hozzád ilyen messziről.
Hajnyírás: mi is fodrászhoz hordjuk Andrist, már volt (ha jól emlékszem) négyszer. Az első ordibációs volt, a második lájtosan nyifogós, most már csak akkor kezd el pöszörögni, ha unja a banánt. Na meg persze azt is utálja, amikor a lehulló hajpamacsok csikálják, böködik. A fodrász csaj egyébként, mindig ollóval vágja, azt hiszem a géptől betojna.
Terhességileg jól vagyok, bár sokkal jobban félek mindentől, mint annak idején Andrissal. Lehet ennek az oka, hogy akkoriban kiegyensúlyozottabb voltam lelkileg. 18. héten járok, hétfőn megyek ultrahangra. Picibaba régóta mocorog, nem gondoltam volna, hogy ennyire korán meg fogom érezni. Nem híztam még egy grammot sem, sőt az elmúlt hónapokban, inkább lefelé mozdult a súlyom. Na jó, nem sokkal, csak kb. fél-egy kilóval, attól függően, mikor mérem magam.
sapi ne viccelj, ez tök természetes. Én sem tudtam levinni Martint, tudod, ráad tél volt és du 3-kor sötét :( Ez van, túlélik, pár hónap és mehetsz kettovel :)))) Ne lelkifurdalj.
Még mindig semmi hír, bár sokat keményedett ma a hasam. Ez a minimum így betöltött 42 héttel... Köröm, fülszőr... hmmmm... ez egy lány lesz, úgyhogy inkább köröm, ha lehet választani. :-)
Esztus, előzhetsz, bár jövő vasárnapig én nem várnék... ;-) Gratula az álláshoz!
Nunya, a porszívó és a mosógép nálunk is kivétel, nagy szerelem fűzi hozzájuk Bazsit. Ő is tisztaság mániás. Van takarítókészlete 2féle, és a porszívózás is jól megy már. Abból nem vettünk játékot, úgyis az igazi kéne, gondolom, ráadásul a játék majdnem annyiba kerül, mint az igazi.
Nellimimi, mi van veletek mostanság? Rég írtál... és Como, te is
Igen, most már jobb. Bár picit visszalépés az előzőhöz képest, de legalább van már valami. Ez mellett meg akár lehet még keresgélni. Ja és egyébként finn céghez megy. :)
Fém, nem csak a terhesség miatt vagyok rossz passzban. Csak sok minden összejött, minden a legrosszabbkor. Biztos hamarosan jobb lesz, remélem Barni megszületésével fordul majd a kocka.
Ben aztán egyszer csak beindul, és egész nap mondja majd. Gondolom, nagy dumás lesz. :) Boldi már mondja a magáét rendesen.:)
Kriszta, Boldi haját nyáron még hajvágóval nyírtuk le. Nem volt vészes, csak forgatta a fejét.
Karácsonykor meg az apjával ment fodrászhoz, szépen végigülte, csak akkor kezdett el sírni mikor az apja haját kezdte a csaj mosni. Ja és a fodrász igazi bögyös maca, úgyhogy volt mit nézni. :D
"minden hangos háztartási gép az "búúúú", és nagyon kell félni tőle, és odabújni szorosan hozzám. :-)"
te mázlista. mi meg azért vitázunk, hogy ugyammá ne kelljen egész nap porszívóznom.....:-) de ha talál egy szöszt, hozza oda, vigyük a kukába, söpörjünk és porszívózzunk. na persze mossunk is már egy kicsit. ÁÁÁ tisztaságmániás a gyerekem :-(
gyorsan válaszolok, mert tegnap sem jutottam el odaáig. bár lehet, hogy már le is nyírtad.
amúgy nem tegsz túl. nyugodtan írj Domiról is ovkorsz!!!
hajnyírás:
1. eltartott vagy egy hétig. én nem hagytam félni. minden nap annyit nyírtam amennyit hagyott. naja így pár napig hülyén nézett ki, de akkor "megszerette" és azóta nincs gond. simán hagyja. szeritnem megéri az elején tökölni, mert még sokszor kell hajat nyírni.
na megyek virágot ültetni az erkélyre...itt a tavasz juhéjj!!!
már ilyen korán kezdődik az émelygős-ínyvérzős-mimózalelkű korszak? Húha :-)
CsL,
:-DDD
Jucus,
igaza van különben a dokidnak, amíg jól van a baba, tiszta a magzatvíz, elvileg tényleg nincs ok beavatkozásra.
Akár a 42. héten túl is egybehagy vajon, tehát ezt az elvet bármeddig végigviszi?
Laura pont ezt csinálta, egyazegybe, kivárta a 42. hét végét is meg azon is túl, minden lelet, CTG, flow, magzatvíz totál rendben volt nála, és ráadásul ő tutifix nem volt elszámolva, már az 5. héten voltam ultrahangon, azaz az elmaradt mensi után 1 héttel, és már akkor 5 hetesnek mérték, szóval az a 42 hét tényleg annyi volt plusz 2 nap. De én már a végén tök bénának és szerencsétlennek meg csüggedtnek éreztem magam, meg már tisztára el is ment a kedvem az egésztől :-)
jól, köszi! Én Kiával sem voltam hányós, úgy néz ki most sem. egy állandó rossz érzés van a gyomromban, mint aki enyhén elrontotta, de ennyi. a reggelik mennek nehezebben, de ha rászánom magam, utána jobb. ámde félóránként tuti WCre kell mennem, és olyan erős tud lenni az inger, hogy nem is értem. plusz, ami Kiarával nem volt, olyan érzelmi hullámvasuton ülök, ami teljesen kiborító, én, aki pont az ellenkezője vagyok. már mindenkivel összevesztem, óriási sértődések após részéről. na ezt nem tudom, hogy fogom viselni még jópár hónapig. (úgyhogy vigyázni velem, nem felidegesíteni, mert ugrok :)) ) ínyvérzés, felfújódások és egyéb nyalánkságok azért vannak. :)