DIMENSIONS AND DRY MASS Overall length 2,480 mm Overall width 875 mm Overall height 1,185 mm Wheelbase 1,710 mm Ground clearance 130 mm Seat height 705 mm Dry mass 319 kg ENGINE Type Four-stroke, liquid-cooled, DOHC, 54-degree, V-twin Number of cylinders 2 Bore 112.0 mm Stroke 90.5 mm Displacement 1,783 cm3 Maximum power 92kw/6,200rpm Compression ratio 10.5 : 1 Fuel system Fuel injection Air cleaner Non-woven fabric element Starter system Electric Lubrication system Semi-Dry sump Idle speed 900 ą 100 r/min DRIVE TRAIN Clutch Wet multi-plate type Transmission 5-speed constant mesh Gearshift pattern 1-down, 4-up Primary reduction ratio 1.758 (55/55 × 58/33) Gear ratios Low 2.188 (35/16) 2nd 1.400 (28/20) 3rd 1.038 (27/26) 4th 0.827 (24/29) Top 0.686 (24/35) Final reduction ratio 2.824 (18/17 × 32/12) Drive chain Shaft Drive CHASSIS Front suspension Inverted telescopic, coil spring, oil damped Rear suspension Link type, coil spring, oil damped Front fork stroke 130 mm Rear wheel travel 118 mm Caster 31゚15' Trail 124 mm Steering angle 37゚ (right & left) Turning radius 3.3 m Front brake Disk brake, twin Rear brake Disk brake Front tire size 130/70R18M/C 63V, tubeless Rear tire size 240/40R18M/C 79V, tubeless
ELECTRICAL Ignition type Electronic ignition (Transistorized) Ignition timing 5゚B.T.D.C. at 900 rpm Spark plug NGK CR8EK or DENSO U24ETR Battery 12 V 64.8 kC (18 Ah)/10 HR Generator Three-phase A.C. generator Main fuse 30A Fuse 10/10/10/15/15/15 A Headlight 12 V 60/55W (H4) Position light 12 V 5 W Brake light/Taillight LED Front turn signal light 12 V 21 W Rear turn signal light 12V 21W License light 12V 5W Speedometer lightt LED High beam indicator light LED Turn signal indicator light LED Neutral indicator light LED Coolant temperature/Oil pressure warning light LED Fuel level indicator light LED FI warning light LED Tachometer light LED CAPACITIES Fuel tank 19.5 L Engine oil oil change 3,400 ml with filter change 3,600 ml overhaul 4,700 ml Final gear oil 200 - 220 ml Coolant 2.7 L PRICE 車体本体価格1,711,500 (本体価格1,630,000) (消費税81,500)
Igazad van. legalábbis a www.suzuki.com oldalon is 4 szelepesnek írják, márpedig ők, biztos jól tudják. Én egy olyan oldalrol vettem az infót ahol különböző modelleket lehet egymás mellé rakni és úgy összehasonlítani. Csak ezért tünt fel, hogy a nem Limited verzió két szalapes. De így még boldogabb vagyok. Ami bosszant hogy két hete nem is láttam a motoromat:-(((
Indexről nincs infóm, illetve csak annyi hogy szabvány japán méret, tehát bárhol kapható fehér színű. De a Louisban tuti.
Hali mki! Talán holnapra rdszm lesz a vason, és hozom, de egy vmi nem teccik rajta - a sárga irányjelző .. Vmi infó esetleg h honnét /milyet lehetne rá pattintani ?! Ha semmi jó 5let, lefújom csutka feketére :-D
Továbbra is Rajtatok a szemem ha tehetem! :-) Üdv!
Ha krómozási gomdod van, akkor lehet, hogy tudok segíteni. Tőlünk kb. 30km-re van egy cég, ami többekközt krómozással foglalkozik. Az infóim szerint szépen dolgoznak. Emellett gyártanak bukócsöveket, csomagtartókat stb. Ha gondolod, akkor megérdeklődöm, hogy mikorra, és mennyiért vállalnak el ilyen jellegű munkákat.
Vannak tépőzárak és rögzítő hevederek a Vanucci táskához. Ügyesen meg lehet oldani.
Esőben???? Most viccelsz vagy te sem olvastad az eddigieket?! Aug 21.én jöttem haza a horvát tengerpartról, ami 550 km volt. Ebből 400at szakadó zuhogó esőben, a maradékot pedig szemerkélőben. A táska 100%-ig vízálló de van hozzá hihetelen sárga koton is. Még a cipzár is vazálló!!!! Funky a cucc, csak ajánlani tudom.
Nekem a haverom vette észre, miközben talán egy sört öntöttem ketté, miekőtt motorzani indultunk. A sportszelet becsúszott nekem is rögtön:-)))
Egyébként február óta mindenki ugyan azzal szembesül, senkinél semmi kirívó történés, kivéve Krisztiánt, akinek ugye az olajszinttel voltak gondjai, nekem pedig már 10.044 km van a gépben abszolut hiba mentesen.
Tehát azt hiszem kimerem jelenteni, hogy jó motort vettünk, és nóóó para, húúúzd neki.
Kösz a választ valahogy erre a részre nem emlékeztem a eddigi irásokban pedig eljétől fogva követem. Gondoltam egyébként hogy valami hasonlóról van szó csak nagyon hirtelen jelentkezett és megakartam nyugodni :) mégegyszer kösz.
Nyugodj meg, teljesen normális. Kondenzvíz amit látsz!! A motor, míg nem éri el az üzemi hőfogot, egyértelmüen valahol távozni kell a lecsapodott párának. És hogy miért pont ott?? Mert a katalizátor és a lambda szonda is így akarja:-))) Szóval nóóó para, ahogy SKrisz is mondta már.
De egyébként egy egy unalmas este ha visszaolvasnátok, ezeket már kitárgyaltuk ám!!!
Sok sok hasznos /és haszontalan/ tanácsot olvashaznátok visszafelé!!
SKrisz-szel mi már február óta pötyögjük az "okosságainkat:-))
Egy szokatlan jelenséget tapasztaltam tegnap, van egy szabályos furat a kipufogó közepén kb az M1800R felirat alatt átmérője kb 3-4 mm, ezt nem is vettem volna eddig észre csakhogy tegnap mikor beindítottam és hosszabb ideig járt mert telefonon épp kerestek, és mikor megyek vissza a garázsba látom ám hogy egy kisebb fajta tócsa van ez említett furat alatt. átnéztem mindent de nem láttam semmi szokatlant. Ma reggel hogy végére járjak a dolognak megint beröffentettem hideg motorral és azon az ominózus furaton prüszköl ki a víz. Kérdésem az lenne hogy ez szerintetek természetes jelenség-e, mert eddig én ezt nemvettem észre.
A kardán működési jellegéből adódóan alacsony fordulaton rángathat. Mert direkt az áttétel. De nem a kardán a ludas benne hanem maga a V2-es motor. A motor alacsny fordulata rángatja. Érted? Ugyan ez igaz ha autoval mész negyedikben, egyre lassabban közelítesz a piroslámpához, de nem nyomod ki a kuplungot. Kvázi mintha sebességben akarnál megállni. Nem tudom érthető vagyok e?!
Vissza kell váltani, mert a motornak kevés a fordulat a működéshez, erre a kardán rángatással felel. Meg a szelepek is becsörrenhetnek....
A visszadurranás teljesen normális, csak úgy mint a tank remegése. A V2 rázza boldogan, mint foxi a lábtölőt!
A Limited Edition nem csak szinben különbözik, hanem az 4szelepes hengerfejet kapott. Szóval krisztián..... De a látvány sem lesz semmi.
Louis? Nem hiszem el hogy nincs katalogusod, ha van interneted.