A topic cimere valaszolva:Remelem nem,de fohaszkodom Istenhez,hogy az elozonel legyen joval szorosabb a bajnoksag,mert igaz nagyon orultem a bajnoki cimnek,de nagyobb izgalom kozepette elhoditani meg oromtelibb.Ugyhogy nagy csatat varok,minden angol csapat csak erosodjon nyugodtan,ne legyen mar lefutott a Premiership...
Remélem,hogy sikerül valakinek megelőzni a
MU-t.
Nem lehetnek mindig ők a bajnokok.
Szerintem ebben a szezonban még nem fogja a Liverpool megelőzni őket de talán majd a következő szezonban!
De azért én is szoritok a liverpoolnak.
Az evertoni Barmby mar a mienk. ( 6 millio font)
Erdeklodnek meg a newcastle-i vedo Steve Howey valamint Ziege irant is.
Ziege-ert Titi Camara-t ajanlottak a Middlesbrough-nak.Matteo-ert a Sunderland jelentkezett, az amerikai kapust Friedel-t a Blackburn akarja.
GO REDS!
Mi nyerjuk a bajnoksagot, semmi ketseg.
u.i.: Sajnos ugy fest a dolog, hogy Redknapp 2001-ig nem jatszhat terdserulese miatt!
Hát Mash ebben nem értek egyet veled pedig én is ZÖLD-FEHÉR vagyok.Azt a MANCHESTERT ami majdnem 20 pontal nyerte a bajnokságot lehetetlen lesz megállítani egy darabig.Úgy meg főleg hogy erősödik a VB győztes Barthezzel és a nagy játékosok is megmaradnak.Remélem sok nagy meccset láthatunk majd a szigetországból.HAJRÁ MANCHESTER!AVANTI FERENCVÁROS!
Én is nagyon remélem,hogy jövőre aratunk.Már elég a köcsög Manchsteriek sikereiből.Most jöjjön a Liverpool!!!
Szerintem jövőre tui,hogy nyerünk valamit.
Egyre jobb a csapat és jönnek is új emberek!