Nálunk tegnap sütött ezerrel.... ma olyan kis borongós, de a hangulatom és a kedvem még a tegnapi naphoz igazodik.... mindig fáziskésésben vagyok! :o))
ááh még egy szemhéjat sem akart,igy ez volt a leggyorsabb variáció... ha agyalhatok rajta tovább. megalkotom és nem összedobom akkor nem igy néz ki, hanem rendes lófeje lenne nyitott szájjal stb... ahogy a ceruzatartókat is megkomponáltam lóból..
hogy milyen egyszerü,de nagyszerü kis szütyöre leltél....
szonnal kell egy ilyen nekem is...
----------------
többet nem lesz lelkiismeretfurdalásom- lótémában ezt is végre kipipáltam, rém egyszer ü, semmi extra turbozás,mert rögtön gyorsban kellett ráadásul gyermeki asszisztenciával...
bambuszrudra lett rögzitve. természetesen kék. és óriási.. elöl a sörénye kicsit leszaladt ,igy nem kell magyarázkodnom miért nincs fej jele a lónak..
hááát szemböl meg inkább hasonlit pupostevére,mint lóra -de funkcióba téve lóképü lett a lányka örömére.
Nem tudom, hogy milyen a Rasmussen nyúl, bár lehet láttam már. Ilyesmi tutorialom, meg talán szabásmintám is van, ha kell. Egyébként mi lesz végül a közös, ha lesz egyáltalán? :) Nem kötözködésképp...
Jut eszembe, Mici! Nézd mit lehet kapni a svéd bútoráruházban 125 Ft-ért? :) Mi megint megvettük az egész sorozatot, még a tali után. :D Prünty szereti az ilyen apróságokat. S leaglább nem műanyag. :)
Épp most próbálkozom, hogy a 3 és 2 éves fiú unokáimnak irodalmi káromkodásokat tanítsak az itt-ott felcsippentett hétköznapiak helyett:-))) Az "a teremburáját" már elég jól megy nekik:-)
Csak vicceltem:-) Nem HIVATALOS tantárgy volt, meg nem is "szép", viszont jobban ragadt ránk, mint az egyéb tudnivalók:-) A kutyákkal meg fordítva van: előbb kedveltem az állatokat és azért mentem állatorvosnak:-) A sors gonosz fintora, hogy egy percet se dolgoztam praxisban, csak kutatásban, meg a végén íróasztal mellett:-(
Köszi a tutorialt! Abszolút érthető, amit mondasz. A lényeg az érfogó horgas vége, ami jóóól megfogja az anyagot, meg az, hogy zárva tartja magát a művelet alatt, nem úgy, mint egy csipesz, amiből görcsöt kap az ember keze, mégis mindig elengedődik a cucc. Megkeresem az enyémet:-)