Keresés

Részletes keresés

Tutenko Creative Commons License 2002.12.05 0 0 59
Igen!
Előzmény: TZS (57)
Westmc Creative Commons License 2002.12.05 0 0 58
Igen.:-)
Előzmény: TZS (57)
TZS Creative Commons License 2002.12.05 0 0 57
Nézi a Euros kommentátor a fórumot?
Előzmény: Tutenko (56)
Tutenko Creative Commons License 2002.12.05 0 0 56
Kösz!
Tutenko Creative Commons License 2002.12.05 0 0 55
Szép volt a német skip lökése.
Tutenko Creative Commons License 2002.12.05 0 0 54
Kik az esélyesek?
Tutenko Creative Commons License 2002.12.05 0 0 53
Kezd az élő adás a Jurón!
FaberK Creative Commons License 2002.12.05 0 0 52
Szevasz, csapattárs!

iceland-ről azóta sincs semmi híred? Vagy ti már megcsináltátok a klubot a győri különítmény nélkül? :)

Előzmény: Pöri (49)
Tutenko Creative Commons License 2002.12.05 0 0 51
Akkor ma belecsapunk!
kevlárpók Creative Commons License 2002.12.05 0 0 50
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy végre valaki foglalkozik ezzel a sporttal!
Amikor először láttam az olimpián, egyből beleszerttem ebbe a sportágba (is)! Naggggggggggggyon tetszik!:) Örülök, hogy már legalább szövetségünk és nemzeti csapatunk is van. Azért remélem hamarosan egyre több pálya is lesz! Ti curlingeztek?
A honlap is nagyon színvonalas! Csak így tovább!
Pöri Creative Commons License 2002.12.05 0 0 49
De én raktam be ide.:-)))
Előzmény: nicko (48)
nicko Creative Commons License 2002.12.05 0 0 48
Pedig a bharátomat illeti a dicséret nem téged te potyás. :))

Ma kezdik!

Előzmény: Pöri (40)
uh Creative Commons License 2002.12.05 0 0 47
Koszonom, nekem teljesen ertheto.
Előzmény: BAAL (41)
schmidinger Creative Commons License 2002.12.05 0 0 46
Sziasztok!
Nagyon tetszik a honlap!
Baal-on kivül van még valaki a kemény magból? Vagy ennek megfejtese a legujabb Rocco Se Ole Attyja?????
BAAL Creative Commons License 2002.12.04 0 0 45
Látod, most is kimaradt egy dö betű!
BAAL Creative Commons License 2002.12.04 0 0 44
TZS!
A játék nem vészesen bonyolult, valószínű én nem tudok egyértelműen fogalmazni. A suliban is mindig gonjaim voltak nyelvtanórán. :-)

Baal

Előzmény: TZS (43)
TZS Creative Commons License 2002.12.04 0 0 43
Eddig azt hittem, értem a játék lényegét:-)))
Előzmény: BAAL (41)
Giovanna Creative Commons License 2002.12.04 0 0 42
Hello!

Nagyon jó a honlap!!!!!!

BAAL Creative Commons License 2002.12.04 0 0 41
uh!

Az FGZ Rule szabatosabban:

A hog line és a tee line közötti terület - a ház ideeső részét kivéve - a free guard zone.
Egyik kő sem - amely teljes! terjedelmével ezen a területen belül állt meg - mozdítható el szándékosan vagy akár véletlenül ebből a zónából az ellenfél köve által, amíg az első két -két kő csapatonként el nem lett dobva.
Amennyiben ez mégis megtörténik, az elmozdított kő csapatának skip-je az elmozdított követ visszateheti - ha akarja! - oda ahonnan elmozdult, míg az elmozdítást kiváltó, tehát az ellenfél kövét a játékból kivonhatja - ha akarja!-. Sok szituációban van olyan hogy az elmozdulás előnnyel jár az azt elszenvedőnek, ilyenkor persze a skip úgy hagyja.

A free guard zone rule stratégiai szinten teszi a játékot sokkal sokszínűbbé, bonyolultabbá.
Több taktikai koncepciót tesz lehetővé akár nálad van az last rock advantage, akár nem.

Jyr!

Örömmel látom, hogy szépül-frissül az oldal. Csak így tovább! Pénteken repülünk Grindelwaldba, valahogy ki kellene találni a kontaktot.
Amúgy nem teljesen vágom milyen írásra utaltál, amit Studniczky bácsi adott?

Üdv. mindenkinek
Baal

Előzmény: uh (37)
Pöri Creative Commons License 2002.12.04 0 0 40
Szia!:-))
Látom a honlapon is megemlitettél.:-))
Köszi szépen!:-)))
Előzmény: paradox (36)
paradox Creative Commons License 2002.12.04 0 0 39
hella uh! :) jé, még van, aki emléxik régi nickemre... na ennyi off. :)

most már csak az ice van dőltbetűsen. áááá, jó ez az INERT fordító engine, szép doksikat generál.

a jó hír: vszleg nem lesz több nagyfrissítés, szóval downtime sem várható több (kopp-kopp). a sport.lap.hu-n a téli sportok közé belőttem a curling-et is, remélem, hamar felteszik. ha van valami ötletetek, hol lehetne még népszerűsíteni az oldalt, lécci ne fogjátok vissza magatok, és írjatok!

köszi,
-p

Jyrkki Creative Commons License 2002.12.04 0 0 38
Hahó mindenki!

uh: a fgz szabályt keresd a Szótárban és a Stratégiánál. Röviden: van az a terület a ház előtt (ábra), ha az end első 4 köve közül valamelyik, akár mindegyik ott áll meg - mindkét csapatot beleértve - nem lehet kiütni, csak az ötödikkel. Ez egy nehezítés, vagyis bonyolítás. Néhány feles után találhatták ki:)

Eredetileg csak az "ice" volt dőltbetűs, de a "day" meg vékony maradt. Most már alakul, valahogy ez a mondat megmakacsolta magát. Nem marad így:) (ugye, pdx?:))

Neked is elmondom, hogy ez egy új program ún. kísérleti honlapja - egyenlőre csak a szerverről lehet frissíteni, az meg messze van... -, ezért még összekuszálódnak néha a dolgok. De a lehetőségekhez mérten mindent megteszünk, ezer hála paradoxnak!:)))

BAAL: első reakcióim mindig hevesebbek a kelleténél, egy kicsit forrófejű vagyok... most már higgadtan veszem tudomásul, hogy egy igazi curler írt a fórumomba...:))))))))))))))))))))

A nagybetűs mv-ről annyit mondhatok, hogy amikor életemben először láttam leírva, ott nagybetűvel volt. Egyébként az írást éppen a MCSzövetség elnökétől kaptam:)

További kellemes mazsolázást kívánok mindenkinek, olvassátok el alaposan! A képek is úton vannak már.

Üdv

Jyr

uh Creative Commons License 2002.12.03 0 0 37
Hello trash75 :) es Jyrkki, meg mindenki.

Nekem a homalyos dolog az fgz szabaly. Kerhetnek szabatosabb megfogalmazast?

Ja, es a fooldalon nem stilusosabb, ha csak az ice doltbetus?

Persze engem is erdekel a curling, de csak alkalmi szinten (meg csak nem is hobbi). Ha lenne lehetoseg jatszanni, annyit szannek ra, mint pl egy bowling lane-re. Persze az arban legyen benne a cipo es sepru kolcsonzes. Na, ezt csak vallalkozoknak irtam. De szerintem nagyon sok ilyen szintu erdeklodo van.

Have a Smirnoff ICE!

paradox Creative Commons License 2002.12.03 0 0 36
bocs, pont elkaptad a frissítést. mivel ez nagyfrissítés volt (egy csomó dokumentum változott, no meg a kiszolgáló library-k is, meg a könyvtárstruktúra is), ezért először "tisztára töröltem a lapot", aztán ment fel minden újra.

most már műxik, és örömmel jelentem be, hogy a szótár és -- Pöri-nek köszönhetően -- a tévéműsor is fent van.

üdv
-p

Előzmény: Mystic_HU (35)
Mystic_HU Creative Commons License 2002.12.03 0 0 35
Szép, meg jó csak mér nem műxik?
Előzmény: paradox (20)
BAAL Creative Commons License 2002.12.03 0 0 34
Jyrkki, köszönet a fogadtatásért, egy picit el is pirultam!

Nem Alberta CC - bár velük is volt kontakt -, hanem Lethbridge CC volt a vendéglátónk. Nem gyenge hely: 70 ezres kisváros, egy laza 10!!! sheet-es, kétszintes curling rink-kel! Járnak is hozzájuk Európából a nemzeti csapatok rendesen (németek, hollandok, stb,). Minket az olasz junior válogatott váltott, akiknek mellesleg svájci coach-uk volt, valamiért mégis átszelette velük az óceánt, pedig Svájcban is van egypár sirály rink....

Én még inkább mv-zném, mint MV-zném. A jövő évi EB után majd beszéljünk a nagy betűkről.

Grindelwaldból szívesen adom az infót, bár mi az EB első felére utazunk több okból. Egyrészt akkorra kaptunk időpontot a nemzetközi szövetség elnökétől a találkozóra, másrészt pedig a sorsolás miatt akkor van inkább meccsdömping.
Nem utolsósorban akkor játszanak a B csoportos csapatok, őket tanulmányozzuk, videózzuk, hogy könnyebb legyen a bezúzásuk jövőre. :-)))

Végül: ezúton üdvözölnék mindekit a topicban, akit megérintett a körling szele!

Have a nice game!
Baal
mv kerettag

TZS Creative Commons License 2002.12.02 0 0 33
Sziasztok.
Kb. 2 éve figyeltem fel a tévében erre a sportra.
Eleinte jókat vigyorogtam rajta, aztán ahogy megismertem a szabályokat, felfedeztem a taktikát, egyre inkább megszerettem.
Indulok meglesni a honlapot.
Jyrkki Creative Commons License 2002.12.02 0 0 32
yax és Westmc: köszönöm az elismeréseket! Tényleg örülök, és most hozzáteszem azt is, hogy úgymond terjesszétek a címet! A fórum elején leírtak és a honlap néhány oldalának betűmenései miatt, vagyis: KELLENEK CSAPATOK!:)

És ismerjük és szeressük minél többen...

ui. hahó yax:)))

Előzmény: yax (27)
Jyrkki Creative Commons License 2002.12.02 0 0 31
Bocs, BAAL, természetesen mindenképpen sok szeretettel üdvözöllek, akkor is, ha nem a MV tagja vagy! (Csak hirtelen ez jutott eszembe...) Így is, úgy is profi vagy! Hozzám képest...

:)))))))))))))))))

Előzmény: Jyrkki (30)
Jyrkki Creative Commons License 2002.12.02 0 0 30
Szép esős estét mindenkinek!

Végre elcsíptem egy cafét.......:)

BAAL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát ez nagyszerű! Mindenben benne vagyok! Feltétlenül közvetíts Grindelwaldból, köszönöm az ajánlatot! Mindenkit ideterelek a fórumra!

Te csak nem a Magyar Válogatott egyik tagja vagy??????? Mert akkor szeretettel üdvözöllek a megszállott szén-amatőrök álmodozó csapatában! Tudod, itt kapcsolódunk össze mi, magányos farkasok, vagy elefántcsont toronyszigetek, vagy ami tetszik...

Szóval AlbertaCC? Eddig csak a honlapját böngésztem... de jó, hogy idetaláltál! El sem hiszed, mennyire örülök!

Jyrkki:)))))))))))))))))

Előzmény: BAAL (26)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!