Mar csomoszor probaltam, de ugy latszik, nagyon lassu vagyok...:((((
Egy villanas es tovabbugrik az uzenetre, hogy nem elerheto...Vagy a gepem nagyon gyors?? Na mindegy, kivarom az 1 hetet, ugyis annyi a melo, hogy elkepeszto.
ahogy nézem, még egy kis trükkel mindig elérhető a 32. része a történetnek, annak ellenére, hogy elvileg már lezárták az oldalt. Ha a direkt link-re kattintotok (ld. 203-as hozzászólás) és abban a pillanatban, ahogy betöltődik a fejezet, rákattintotok az internet explorer piros X (leállítás / stop) gombjára (biztos más böngészők menüsorában is van hasonló gomb), akkor nem ugrik át azonnal a skyehawke költözéséről szóló figyelmeztetésre. De gyorsnak kell ám lenni :)
Nem tudom, meddig marad így, csak azért szólok, hogy ha valaki este nem tudta volna megnézni, most még megteheti ezzel a fagyasztóbűbájjal :)
De review-t már ne hagyjatok, csak itt a fórumon, mert ott biztos nem kerül archiválásra és mentésre, meg lehet, hogy meg se tudjuk már nézni.
Egy hét?! Annyi idő alatt komoly elvonási tüneteim lesznek! :))) Tetszett ez a fejezet is. Jó a magyarázat a varázserő működéséről. Kíváncsi vagyok a folytatásra. Egy hét pont elég ahhoz, hogy tövig rágjam az összes körmömet. :))
Most sikerült feltölteni a skyehawke-ra a 32. részét az Egy páratlan év-nek, de csak pár óráig lesz "nyitva" a site, mert ma lezárják egy hétre költözés miatt (új web tárhely szolgáltatójuk lesz). Szóval vagy most, vagy 1 hét múlva olvashatjátok a 32. részt, itt:
Hosszú, de elég érdekes regény, sok eredeti ötlettel. Helyenként nem túl eseménydús, máskor viszont váratlanul izgalmas. Főszereplők Snape/Harry, nem slash, PG13.
Attól függ, hogy a letöltött oldalakat "wordösítem"-e, vagy hagyom úgy, ahogy vannak, képekkel, csicsákkal. Mert utóbbi elég sok, de most nem tudok semmit mondani. Maradjunk inkább abban, hogy júl. 1. után (no vizsga és yes ADSL) letöltöm, CD-re írom, és elviszem a könyvbemutatóra.
Ez így megfelel?
(Legfeljebb fáradtságimat egy pint sörrel meghonorálod. ;-DDD)
Gratulálunk Tothemnek a szép megfejtéshez! Ajándékát átveheti a Weasley Warázslatos Wacakok nevű üzletben (Abszol út 93.) :-).
Az utolsó előtti fejezet itt olvasható, melyből kiderül, hogy mire szolgál a Félvér herceg borítóján látható "ojjektum" (nem, nem a vízbül veszi ki a zoxigént! :D). Továbbá az is, hogy miért élnek hosszabb ideig a varázslók, mint a muglik. És felbukkan valaki, aki talán már hiányzott is egyeseknek :).
Ismét köszönöm Enahmának, hogy ebben a zsúfolt időszakban is tudott szakítani időt a fejezetek átnézésére!
A skyehawke-on napok óta (ill. kevésbé drámai formában még régebben) technikai problémák vannak, nem a weboldal tulajdonosai és fenntartói, hanem a szerver üzemeltetője miatt. Most épp úgy tűnik, mintha egy időnyerővel visszamentünk volna kb. 2 héttel ezelőttre (az AYLNO-ból magyarul 28, angolul 77 rész van fenn), de remélem hamarosan visszatérnek a dolgok a jelenbe, és akkor már a 32. rész is feltölthető lesz (csütörtök óta próbálkozunk ezzel).
Szóval csak azt akartam ezzel mondani, hogy türelem, és hogy nem miattunk nincs még fenn új fejezet, amit péntekre ígértem.
Dskywalker kiegészítő történetei itt:http://www.fanfiction.net/s/2444700/5/, immár a Nyári történet összes eddigi fejezetéhez. Írjatok légyszi (vagy lécci (vagy legyetek szívesek :)) review-t.
Aki pedig azt szeretné tudni, hogy kit látott Harry a temetőben, már nem kell sokáig várnia :).