Az ukrán flotta is jelen van, élénk áruforgalommal, a csomagolófóliák alapján Eszékről hozzák a téglát, és itt, a román partra rakják kamionra. Ilyen fuvar van a #1 KIEV önjáró rakterében, amely az egyes pontonon áll. #2 A VASZILKOV a ruszei partban áll, és mint később kiderül, hegynek indul, vele is találkoztunk később. #3 Indulás után elhaladunk a ZAGORSK mellett is.
Szerencsére itt már láttunk magyar hajót is. #4 A HARTA volt elbújva a bolgár oldalon a GRIVITA 4 tankönjáró mögé. Rádióra sajnos nem válaszoltak. (tegnap délután haladt az 1560 fkm-nél néggyel. a szerk.:-) #5 Utolérjük a SEMNAL-1-et, ami a mi kitűzőinknek megfelelő munkát végez, csak hát ugye aldunai méretben. Bár a dolog trükkös, amennyiben e mellé is oda volt kötve egy kisebb rocska, mint ahogy a Tulcsában látott SEMNAL 4 is cipelt magával egyet. Itt éppen frissen festett kitűzési jeleket visznek. #6 Téglával rakott tepsik egy lekötőn. #7 Lehet, hogy csak nekem meglepő, de látványos a különbség a jobb és balpart között az előbbi javára. A táj is, a kisebb-nagyobb falvak is szebbek. Itt éppen egy nyaralótelep a parton. #8 Nem sokkal feljebb a balparton ez látszott. Egy mellékág torkolata alatt, a víz közelébe épült ház alól a Duna (partvédelem híján) szép lassan elhordta a partot. (Picit dejavu: a nyolcvanas években a Zádori-sarok, 1533 fkm, a párhuzamművekkel átszorított víz szépen lassan elmosta a Zöld Béka nevű élménykombinátot.) #9 Egy naplemente a végére.
A Közben ződszamarak, minden formában a negyedik képpel kezdődő bulgár vontatók és tolók képei elé tartozó közbevetés, ezért is van új sorban, s nem a harmadik képhez tartozó szöveggel sorfolytonosan. Vagy nálad összefolyik a kettő?
Rövid időre lecsatoljuk a rakományt, hogy mi is pontonra álljunk. Közben ződszamarak, minden formában
Gondoltam, rákérdezek, hogy akkor ez a bárkaszállító hajózás egy formája-e? Nekem úgy jön le, hogy a harmadik képen a rakomány látható, viszont a ződszamarak tartalmú mondat nekem értelmezhetetlen.
Giurgiu és környéke: #1 A HARGITHA nagyon friss fővizsgás kinézetű. #2 Egy régi kedves ismerős a giurgiui pontotnon, a CARPATI. #3 Rövid időre lecsatoljuk a rakományt, hogy mi is pontonra álljunk. Közben ződszamarak, minden formában #4 VASSIL LEVSKY, amint éppen kiáll a parthoz... #5 ...mögötte két toló, a part felől pedig a HADZI DIMITAR... #6 ... alattuk még két toló, kívül a SREDNA GORA, part felől a PETR KARAMICSEV. #7 Még lejjebb a PANAJOT VOLOV. #8 A bulgár tolókból azonban van fekete is, mint a PIRIN, és testvére és mögöttük a cseh formájó TORA.. #9 ...mi több, kék is, mint a MIRAGE.
Pár hete ígértem pár képet a tengerről, de sajna még nemjutottam ki azóta, de viszont találtam egy párat egy kirándulás során Írország belsejében lévő Tisza nagyságú folyóról, és Írország egy nyugati partján lévő öbölből,Gondolom, mindegy milyen hajóról van szó, csak úszóalkalmatosság legyen. Áll Dublinban egy hadihajóféle,és egy vitorlás is, mindenképpen lefotózom, és felrakom majd.
Negyedik nap: #1 Reggeli első találkozás, DÜRNSTEIN hárommal... #2 ...majd egy önjáró, az ANGELIKA. Vártunk rájuk eleget. #3 Ganz úszódarvak csapata partépítésben. Helyszíni szakértőink véleménye szerint a gát lába elé anno nem építettek partvédelmet, így a Duna szép lassan a gát lábáig mosta azt, majd egy nagyvíznél a gát leszakadt. #4 A SAVINESTI két sóderos bárkát cipel felfelé. #5 Ez valaha az oltenicai hajójavító bejárata volt. A sólyán ott maradt egy bárka, de már bokrok nőnek körülötte. #6 Csak ez az öreg, névtelen vontató árválkodik kívül. #7 A kabinosok persze erre is tenyésznek. Igényes ipari környezet a kiszállítóhely. :-) #8 A szomszédban zajlik a sóderbiznic, a PRIETENIA bárkáját természetesen egy Ganz úszódaru pakolja kifelé. #9 A túlpart Tutrakan. A hely itt is árulkodó, valaha nem ekkora hajókra vártak a parton, mint a HANI (felirata szerint sétahajó)... #10 Egy gabonarakodó a román oldalban. A google térképén még építés alatt. #11 A MERCUR 306 éppen innen visz két rakottat a fuvarjához.