Hi!
Ez nem a legjobb középpálya. Szerintem:Berger, Barmby,Gerrard,Redders. Biscan mérlege eddig 2 meccs 2 győzelem , bár nem volt meggyőző. Igaz szoknia kell még, hogy más a ritmus mint Zágrábban.
Go Reds.
Qrva jó hogy levertük a MU-t! Miért? Nem nagy story, de azért leírom:
Tavaly (vagy tavalyelőtt?) tippmixeltünk a Skipjack-kel (Ha találkozik vele valaki, akkor Üdv!) ezerrel, a következő technikával:
100 volt a tét mindig és a várható nyereménynek minél jobban közelítenie kellett 200000hez. Nekem 13 meccsből 198000 jött össze, és ebből 12-t eltaláltam. Amin buktam az összeget, az egy MU-Pool meccs volt, 2esre tippeltem. Kb. 80 percig nekem állt a zászló, amikor egyenlített a MU: 1-1.
FFFFUUUUCCCCKKK!!!! Pedig gazdag ember lettem volna! Így hallgasson az ember a szívére!
Csak hidegen, józanul játszatok!
Esküszöm Ferguson nem normális:azt nyilatkozta, hogy Chadwick ugyan szabálytalan volt Smicer-rel szemben, de ez a szabálytalanság nem ért piros lapot. Aki látta a szitulációt az gondolom most jót röhög magában. Nevetséges...
Hi Reds!
Azt hiszem mindannyiunk leghőbb vágya teljesült vasárnap kora délután az Old Traffordon. Számomra mindenesetre ez lesz a legszebb karácsonyi ajándék. Csak azt tudnám ki fog kimaradni, ha Berger és Redknapp végre 100%-os lesz, ez már igazán legyen GH gondja.
Úgy tűnik a védelmi négyes megvan, a csatárok közül remélhetőleg 2 mindíg jó napot fog ki. A legnagyobb vari a középpályán van. Nálam legjobban a Gerrard-öreg Macca-Barmby-Murphy jön be. És Nektek mi a véleményetek? Mit szóltok Biscanhoz?
Most borzasztó kényelmes helyzetben vagyok, de nem élek vissza vele. Reméltem használ a megöntözés. Tévedtem, de nem adom fel. Hiszek a sírig tartó nevelhetőségben. Ezen a topicon (mindegy ki nyitotta) kéretik a mellőzni a Liverpudlik megszólítást. A fiaim-at meg kifejezetten kikérem magamnak. Mit képzelsz magadról? Ki vagy te???? Ezen a földön kettő ember jogosult ezt a kifejezést használni a velem való kommunikációjában, az anyám és az apám. Beléd ezek után még a sáros bakancsomat sem törölném. Ha fikázni akarod a POOL-t és a magyar Fanjeiket, akkor takarodj vmi MU-s topicra és csináld ott.
Az építő jellegű hozzászólásaidat azonban szívesen fogadjuk. Arra például kíváncsi lennék mi van Cole-lal, Yorke-kal és Sheringhammal. Vagy pl. szerinted mi az oka, hogy Scholes a gólvonalról kénytelen kifejelni a gólba tartó labdát? Vagy pl. G. Neville fiú miért nem tudja kézi munka nélkül normálisan mellre venni a bőrt?
Várom válaszodat,
Üdv:
Kalmár Attila
Sorsoltak az FA kupában. Január 5.-én Liverpool FC-Rotherham United. Kötelező a továbbjutás.
A MU megy Londonba a Fulhamhoz, szerintem nehéz dolga lesz.
Go Reds.
Helyenként nagyszerű játékkal ütöttük Manchesterben az ősi ellenfelet! A lelátón döbbent arcok vették tudomásul, hogy a Pool diadalmaskodik! Kár azért a sok elvesztegetett pontért a középmezőny ellen, nemzetközileg viszont benne van egy szép eredmény a társaságban! Ezek után?!...
Király linkeket kérek.Nagyon királyokat.Ha vala-
kinek van , és nem irígy, küldjön.Állandóan elfe-
lejtem a rongyos címeket.Természetesen csak Liver-
pool ill. Angol liga linkekre van szükség.Számítok
minden Liverpool fan segítségére.
Köszi
Go Reds.
Rahaaaaaaa!!!!
Ez valóban fantasztikus!!!!
De akkor miért van az a sok botlás a kutyaütők ellen?
Mikor lesz végre bajnok a csapat?
Bár a Fradi bajnoki címére 11 évet vártam (1981-1992)
GO MIGHTY REDS!!-HAJRÁ FERENCVÁROS!!!
Bocsi, bocsi Hackett!
Amikor írtam a hozzászólást még nem volt meg a le-
veled.Ez így korrekt.Azt hittem, hogy aki ManUtdFan,
az alapban beképzelt, de szerencsére úgy tűnik,
nem így van.
Igen!!!
"Isten a kezünkre adta az ellenséget."
Végre egy olyan eredmény, amelyre mindenki felfi-
gyel.Go Reds.A tippmixen most bíztam a fiúkban és
lám, itt a hűség eredménye.Az más dolog, hogy így
is elbuktam 90 rugót, de nem ezek miatt a hősök
miatt.
Hackettel eddig semmi bajom nem volt, de egy idő
után azért idegesítőek a hiperarcú beszólásai.
Örüljön neki, hogy a ManU-nak, már évek óta kijön
a lépés.Most nyilván nem került volna ebbe a fino-man szólva kínos helyzetbe, ha nem ír köcsög sze-
métkedő leveleket, csak azért, mert nem mindenki
a világ aktuális legjobbjaiból választ kedvencet.
Go Reds.
"Isten a kezünkre adta az ellenséget, és megteszi
máskor is ha kell.Bízzunk őbenne, és tegyünk a
bizalmáért mi is, merthisz az IGAZSÁGnak is Istene
ő."
Go Reds.Go Reds.Go.Go.Go.
Elfelejtettem egy két dolgot.
Statisztika: Possession 55-45%,corners 9-2, goal attemps 6/9.
PS. Jó volt hallgatni a Liverpooli diadaléneket a meccs végén amig a birkák bánatosan bandukoltak hazafelé. Ez volt az első győzelmünk az old traffordon a Premiersipben.
Legutóbb 90 ben nyertünk itt, még a Division One -nak nevezett bajnokságban.
manchester united-LIVERPOOL FC 0-1 /0-1/
old trafford 67.533 néző.
Gól: Danny Murphy 43.perc /szabadrugás/
Csapatunk:Vesterveld,- Henchoz, Babbel, Hyppia, Carragher, Murphy, Gerrard, Biscan, Barmby, Heskey, Owen
Csere: Owen- Smicer, Murphy-Mc Allister
A meccs: Az első 35 perc a mencseszteré volt helyzet nélkül, aztán Owen rosszul vette át a labdát helyzetben, majd Murphy lőtt egy mesés gólt.
A 46. percben Owen 100% helyzetből fölső lécet nyomott majd megint elrontott egy tiszta helyzetet. Helyzet nélkül nyomott a mu, a végén örülhettek hogy csak ennyire kaptak ki.
Jó: Heskey, Babbel, Hyppia, Gerrard, Murphy.
Go Reds.
Hackett pedig légyszi a vigyori fejeket most sem felejtsd el.
A döntetlent én sem tartottam elképzelhetőnek.
PS. A buzi gyerek 4-es osztályzatot kapott a sports. com -on. /beckham ha vki nem tudná/