Lányok, van egy ilyen filc alapon filcrátétes párnahuzatom. Meglehetősen avittos és jóóó poros, mert kb. 20 éve pihen a pincében. Ki szeretném mosni, mit gondoltok, nem fog atomjaira esni, vagy hogy csináljam:
Katafolt, Nagyon cukik azok a kötött babák. Lehet, én is megpróbálkozom majd. Az IO tojásmelegítői is olyan szépségesek voltak. Most horgolni tanulok, nem is nehéz. Tallina, Köszönöm. Biztos fog tetszeni. A lányomnak nem is szóltam, hogy lesz még egy babája : ) Majd mutasd Felicityt. Camea, Húsvét április 4.-én lesz. Én is akarok varrni a zöldben :)
Óóóóóóóóóó, ne monddddd! ... és a mosolya? ... hát az mááá' nem jelent semmit? :o( :o))) De nagyon jó érzés volt varrni őket... nem is tudom, mikor varrtam utoljára ilyen örömmel babákat... :o))
A kis Szánsájn egy Praktika szabásminta alapján született, 38 cm magas.
Élvezi az első tavaszi napsugarakat - akárcsak én.
Egy drappos lepedőből készült, amit én se szerettem használni, mint valaki már írta korábban, mert olyan tisztátalan érzetet keltett bennem a színe, de ide pont jó. Tényleg sokkal jobb a nem nyúlós anyagból babát varrni.
Köszi! ... hétvégén nagyon aktív voltam.... :o)) ... még van, amit nem raktam fel, mert egyszerre nem lehet odaömleszteni mindent. :o)) De akkkkkkkkkkkkkkkor is imááádom a színeket... látszik? :o)))
Annyira grafomán a társaság és úgy pörög a topik, hogy nem tudok visszaolvasni mindent. A tali képeit viszont megnéztem, annyira sajnálom, hogy nem lehetem ott!! Talán nyáron megyek, ha lesz, és ha még visszafogadtok, mint örök eltűnő-hűtlen veteránt...belefogtam a közösökbe is, most épp Felicity készül, pár hónap csúszás igazán nem számít, és várom, hogy legyen miciség is.
Aledi, a gurulósod a postán csücsül, legkésőbb szerdára megkapod, ajánlottan adtam fel, remélem. nem veszik el. Élveztem a munkát, remélem tetszeni fog :-)
Több baba nincs nálam, várok még kettőt arc és hajvarrás céljából. Általánosságban mindenkinek gratula ahhoz, amit készített és üdv az újaknak. Örülök, hogy így terjed a kór.
Nyuszimintás jó reggelt :). Lidércke blogján ma ez a link fogadott..Nem varrott,hanem kötött dolgok ,de eszméletlen jók. Szinte kedvem lenne kipróbálni.
Szolgálati közlemény. Szombaton találkoztunk Amarantával. Nem tudom mikor tud jönni, de 3 hónapos ikres anyukaként nagyon jól nézett ki. Pestre a topiktalira azért nem tudott feljutni, érthető okokból. Beszéltünk Beszandról is. Tud valaki valamit?
dehogy csináltam meg annyira nem vagyok mazoista...csak ami magával ragad...és van célom vele.mivel nálunk nem babáznak a kölykök,feleslegesen nem gyártok.
illetve vannak vágyodásaim, amit ha kell ha nem azért elkészitek,mert nagy élvezkedést vagy kihivást jelent...
a figura meg varrása bonyolultságától függ... az öltöztetés ruha varrás az sokkal tovább tart...
nem a gyorsaságon van a hangsuly-hagyom,hogy megérjen bennem,és a figura közben alakitja magát...ha azt gondolom,hogy most kész még itt elhelyezkedik elöttem,ha valami eszembe jut akkor tovább turbosodik..
a nyusszkó is kapott azóta már egy szalagot a kötényére.
egy egy figurával eltöltött idö - összegezve akár 4-30óra is lehet...mivel kis gyerekekkel vagyok köürülvéve ez részleteiben napokat is eredményezhet.
azt szeretem amikor folyamatosan jönnek a gondolatok, és minden eszközt is rögtön megtalálok hozzá itthon..
és legkedvezöbb ha este 10körül már tudom mit akarok, és onnantól az én idöm van reggelig-akkor tudok folyamatosan is dolgozni....
ez a nyusszkó éjjel kettöre készen volt minden elemével. reggel csak össze kellett rakni,hogy igy nézzen ki...
a lovacska gyors egyszerü gyerekkel együtt játszunk változat volt.. ott a türelmére és a figyelmére is kell gondolnom és a készségeire...
a szütyő meg anyagvadászattal és rengeteg vasalással együtt is 1órán belül cakk-pakk készen volt-de olyan kicsi is...
Szia! Bocsi, csak most ültem id. :) Egész jól haladok a leválasztódással... :D Bár ma kicsit lustálkodtam (közösen a családdal), azt is kell néha. Bár könnyebb lenne, ha mifelénk is lennnének szép idők. Tegnap egész anp esett, ma meg egészen szürke... :(
Mammert én ebben az albumban találtam jópárat. Ha arcvarrásra gondolsz, azt küldöm mailben! :)
Pihe! Le a kalappal továbbra is. Amit mi belinkelünk, azt Te mind megcsináltad? :) Szuper vagy! Bár nekem lenne ennyi energiám! Mennyi idő nálad egy figura, vagy egy valami varrása?
Amúgy merre vesztek műszőrmét. Nekem majd színes kéne, sárga, meg piros. /Helyi méteráruba nem szívesen megyek, monopolista, pláne árban. S nem túl széles a kínálat. :(/ Igen, Elmo-t akarok, meg Zoé szörnyecskét. (Lányom is így hívják.) Nagy Sesam utca rajongók vagyunk! :)
Nálunk tegnap sütött ezerrel.... ma olyan kis borongós, de a hangulatom és a kedvem még a tegnapi naphoz igazodik.... mindig fáziskésésben vagyok! :o))
ááh még egy szemhéjat sem akart,igy ez volt a leggyorsabb variáció... ha agyalhatok rajta tovább. megalkotom és nem összedobom akkor nem igy néz ki, hanem rendes lófeje lenne nyitott szájjal stb... ahogy a ceruzatartókat is megkomponáltam lóból..