Keresés

Részletes keresés

Cooper ügynök Creative Commons License 2005.03.07 0 0 516
Ezek inkább az irónia motivációi és nem a konkrét hatásai. Kétségbeesés, félelem, bizonytalanság valóban lehet az indítóoka annak, ha valaki ironizál, de ekkor általában saját maga ellen irányul a dolog. Annak pedig szintén az – önmagunkon való - felülkerekedés a végső célja. Pl.  ha azt mondom, hogy „hű de qrva bátor voltam!” azzal nem – vagy nem csak – saját magam ostorozása a célom, hanem az is, hogy a verbalitás - a kimondás – eszköze segítségével legközelebb legyőzzem a félelmem.

Előzmény: heki (510)
pink_panther Creative Commons License 2005.03.07 0 0 515

Sarkítás. Mint azt megszokhattuk...

Merthogy nem  csak erre reagált!

Előzmény: lányos zavar (512)
Krokofánt Creative Commons License 2005.03.07 0 0 514

nem szeretek személyeskedni, de ha neked ennyire nincs humorézéked, mér' nézel vicces műsort? legközelebb egyszerűen hagyj minket alsóbbrendűeket békésen szórakozni - addig te olvass valamit vagy sportolj valami szépet.

Cooper ügynök Creative Commons License 2005.03.07 0 0 513
Nem ez a probléma, hanem, hogy mit szól mindehhez az APEH.  :)
lányos zavar Creative Commons License 2005.03.07 0 0 512
Senkit nem zavar a fizetésed. Pusztán arra céloztam, hogy a műsor után is odamehettél volna, hogy "Kedves XY, köszi mindent, itt a nyereményed". Ehelyett inkább aláztál. De tudod mit, ez az egésszel a legkissebb probléma. Jó érzékkel reagáltál éppen erre...:)
Előzmény: jellem (495)
heki Creative Commons License 2005.03.07 0 0 511
mint tudjuk.
Előzmény: Cooper ügynök (507)
heki Creative Commons License 2005.03.07 0 0 510
az irónia nem mindig a fölény eszköze
gyakran a kétségbeesésésé, félelemé, bizonytalanságé, vagy felülkerekedési szándéké.
nemecseternő Creative Commons License 2005.03.07 0 0 509

Van abban valami, amit tegnap kopizott ide valahonnan Pink Panther:

hogy tudniillik mi meg "benne leszek a topicban" fajtájúak vagyunk. :)

Tegnap este óta 200 bejegyzés. Nemsemmilyen !!!

Meg 2.000.000.-s nézettség.  Hahh.....

Befejezem.

Lehet, hogy ez jó műsor volt, de nekem nem tetszett. Kicsit sem.

És, -mint már említettem- a következőt MÉG megnézem.

Addig read only. Sz'asztok:  ernő

deszka Creative Commons License 2005.03.07 0 0 508
ott a pont
Cooper ügynök Creative Commons License 2005.03.07 0 0 507
Az irónia mindig a fölény eszköze. Csak úgy csinál, mintha nem lenne az. Ettől (is) irónia.
Előzmény: heki (499)
Frizuravarjú Creative Commons License 2005.03.07 0 0 506
Pedig jellem kis túlzással ugyanazt csinálta a KEHÁ-ban, mint itt a fellépők többsége. Önszántából bohócot/karikatúrát magából, illetve bizonyos jelenségekből.
Mondjuk teljes egészében nem láttam a műsort, úgyhogy nem biztos hogy releváns a véleményem, de a benyomásaim alapján ez az általános felháborodás kicsit álságos.
pink_panther Creative Commons License 2005.03.07 0 0 505
Ja, Galla és Hajós tényleg ég és föld.
pink_panther Creative Commons License 2005.03.07 0 0 504

Nem jól érted.

Egyébként meg én lettem lesznobozva, én nem minősítettem embereket, maximum megközelítési módokat, leginkább azokét, akik keményen és negatívan minősítenek...

Bosco Creative Commons License 2005.03.07 0 0 503
Ja bocs, már volt.
Előzmény: Bosco (501)
ZedIzDead Creative Commons License 2005.03.07 0 0 502

Azér' nagyra becsülöm, hogy van türelmed, vagy inkább ideged végigolvasni a topikot, és még reagálni is. (Perpill kivételesen kívülállóként, mert nem láttam a műsort. Apropó, tényleg elérhető lesz online?)

[ZedIzDead]

Bosco Creative Commons License 2005.03.07 0 0 501
deszka Creative Commons License 2005.03.07 0 0 500
a nyertesnek tudod mennyi munkaórája volt a produkcióban? A tiéd ahhoz képest kismiska.

Egyébként meddig tervezed, hogy médiapojácaként vegetálsz? Felfutsz annyira, meg tudod változtatni a nézőket, hogy színvonalas műsorod legyen, azt is nézze rajtunk kívül valaki?
heki Creative Commons License 2005.03.07 0 0 499
pink panther.
Ha jól értem, aki nem ért veled egyet az felsőbbrendű/merev.
Önmagad pedig a befogadó/elfogadó nézetűek közé tartozónak sorolod.
Hm.
Oly jó lenne, ha parttalan elfogadásod a veled vitatkozókra is kiterjedne. Mondjuk nem minősítenéd a veled vitatkozókat.

Másrészt: van, aki nem tartja azt mulatságosnak, ha emberi méltóságát elvesztve bohócot csinál valaki magából.
Van, aki igen.
Van, aki azt se tartja bolondozásnak, hogy valaki extrém módon viselkedik. Inkább sajnálatra méltónak.
Más valaki fordítva.

Általában amit jellem csinált, akár az ERulezben, akár a KEHA némely műsorában azt szellemesnek, humorosnak tartottam.
Ezt nem.
A KEHA-ban az irónia nem a fölény eszköze volt.
Itt igen.
Előzmény: pink_panther (489)
Coma Creative Commons License 2005.03.07 0 0 498
Üdv!
Sajna nem láttam. De csak hátborzongatóakat hallottam róla :))
Előzmény: jellem (496)
L.C.S. Creative Commons License 2005.03.07 0 0 497
Ez jó :-)
Előzmény: jellem (496)
jellem Creative Commons License 2005.03.07 0 0 496

Ja és aki "cigánygyerek"-nek hívja Bakó Palit, az a PC előtt csak ül, de sosem lesz az...

:j

jellem Creative Commons License 2005.03.07 0 0 495

Tényleg elég gyenge, ha már csak abba lehjet belekötni, hogy mennyit keresek.

Én nem szoktam titkolni a keresményeimet, s az adósságaimat se, de a szerződés tiltja, hogy beszéljek róla.

Egyébként nincs milliós sztárgázsi, de kiszámoltam, hogy a nyertes sokkal jobb óradíjjal dolgozott, mint én.

(:ugye azt nem kell elmagyaráznom, hogy egy műsor elkészítése nem annyi ideig tart, mint ameddig a tévében nézzük...:)

A "sztárgázsi" megalázó átnyújtásához annyit, hogy szerintem éppen az volna a megalázó, ha utána hetekig papíroznánk vele, amig megkapja a tévében bemondott összeg nettóját, járulékok levonva, stb. Ezzel szemben, fellép, közönség szavaz, gázsit átnyújt, szevasz. Nehogy azt higyjétek, hogy egy koncerten másképp megy.

:j

pink_panther Creative Commons License 2005.03.07 0 0 494

Perszehogy pontatlan. És igazságtalan. (A legtöbb esetben az én nézői szokásaimat tutira nem képviseli senki.)

De nincs jobb és valamire támaszkodni kell.

Előzmény: lányos zavar (486)
pink_panther Creative Commons License 2005.03.07 0 0 493

Már nem azért, de épp a multi cégek vezették azt be nálunk is, hogy titok lett a fizetés és nem is lehet beszélni róla. A magyar mentalitás miatt ez nehezen tartható be, de korábban minden gond és következmény nélkül lehetett a bérekről beszélni.

Ennyit a tipikus magyar titkolózásról...

Előzmény: lányos zavar (483)
pseudosugar Creative Commons License 2005.03.07 0 0 492
hiába... p-betüs írta... :-)))
Előzmény: pink_panther (489)
pseudosugar Creative Commons License 2005.03.07 0 0 491

Én meg a másik zsebében való turkálást nem szeretem. Különbözőek vagyunk. Aggresszív hangnem? Ehhhh.

Előzmény: lányos zavar (483)
pink_panther Creative Commons License 2005.03.07 0 0 490

Ja, gratulálok a nézettséghez!

Azért ez HA nézettségi rekord, akárhogyis! :-)))

Előzmény: Cego (455)
pink_panther Creative Commons License 2005.03.07 0 0 489

Hinnyehunnya!

Azt senki sem állítja, hogy EZ a TV-műsorok TV-műsora, hogy ettől jobbat még életében se látott és minden nap, napi 8 órában csak ezt nézné.

A nézhető, fogyasztható, érdekes, HA által jól kézbentartott, bolondozós bemutatkozási lehetőséget adó vélemények állnak szemben a megalázó, lenéző, kiröhögő, beteg, bolond, vérdilettáns, értelmi fogyatékos véleményekkel.

Ha ezt így sorra veszem, még markánsabban megjelenik a befogadó/elfogadó és a felsőbbrendű/merev keretrendszerű gondolkodás.

Csak ennyit akartam mondani, köszönöm! :-)

ZedIzDead Creative Commons License 2005.03.07 0 0 488

Olvasd el a cikket, pontosan erre térnek ki. Nem ugyanaz, ha konkrétan a nézést méred egy erre szolgáló berendezéssel (mint az AGB) és az, ha másnap megkérdezed, hogy az illető látta-e a műsort (mint pl. a Szonda). Hogy pontatlan (mint jóformán minden mérés), az természetesen vitán felül áll.

[ZedIzDead]

Előzmény: lányos zavar (486)
Cooper ügynök Creative Commons License 2005.03.07 0 0 487

A zsűriből igen.

Előzmény: pseudosugar (469)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!