Tényleg meglepő, hogy a Litmanen a kezdőben és Owen csak csere!
De bevált, még sárgát sem kaptunk!
Gólszerzők: Murphy (23,53), Gerrard (32)
félidőben már 0-2 volt
én az infokat mindig innen veszem:
http://www.liverpoolfc.net/
Kimaradt az előzőből: A Sky Sport adja a Leeds-LFC FA. Cup meccset jan 27.-én szombaton 12 30 kor. Előtte szerda este /24.-én/ pedig a Palace visszavágót. Go Reds.
Owen a kispadon, Robbie még ott sem, Heskey gyengén játszott, még szerencse, hogy a középpálya hozta a meccset. Kösz Murphy és Gerrard. Jók a fiatalok. Vesztett pontok tekintetében második helyen állunk, ha belejönnének a csatáraink nem lehet gond a BL helyezés.
Go Reds.
Egyébként a stadion a Stanley Parkban éülne fel, alig fél mérföldre az Anfield Roadi stadiontól.Lehetséges azonban, hogy az új aréna mégsem épül fel, mert született egy másik koncepció is, amely az Anfield átépítését; pontosabban annak fő tribünjét (The Main Stand) célozta meg.Ezzel az átalakítással a stadion kapacitása 11,000 ülőhellyel növekedne, így a végső befogadóképesség már 56,000 fő, ami egész pofásnak mondható és nem igényel Ł100 millió fontos beruházást.Ezt a lépést egyébként a szurkolók heves tiltakozása eredményezte, akik 1000 szállal kötődek a legendás Anfieldi stadionhozz.
Először is gratulálok a Villa felett idegenben aratott győzelemhez.
Másodzsor engedjétek meg, hogy bemutassam neketek a XXI. század előszelét, amit Shankley Parknanak hívanak.Az új létesítmény 70,000 néző befogadására lenne alkalmas.
"Isten a kezünkre adta az ellenséget, és megteszi
máskor is ha kell.Bízzunk őbenne, és tegyünk a
bizalmáért mi is, merthisz az IGAZSÁGnak is Istene ő."
A meccs eldőlt, egy látszólag könnyű győzelemmel,
a fiúk megint kaszíroztak nekem egy keveset a
tippmixen, de ami mindennél fontosabb, kaszíroztak
3 pontot is, valamint -egyelőre- plusz 3-as gól-
arányt.
Szép volt!
Go Reds!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rahaaaaaaaaa.....
Bassza meg, ez nem igaz. Michael még az 1000%-os helyzeteket is elügyetlenkedte, a Palace meg talált két gólt. Szerencse, hogy Smicer rúgott egyet, különben meleg lett volna a visszavágó.
Go Reds.
meg kell hogy mondjam én Fradi szurkolóként még az Ajaxban utáltam meg a malcképű edzőjével együtt!!!
Azóta se kedveltem meg, főleg úgy hogy egyik kedvenc külföldi csapatomból(Barca) a másik kedvenchez(Liverpool) ment!
Sajnállak titeket Liverpool drukkerek, evvel a Litmanennel nem a BL-ért hanem a kiesés elkerülésért fogtok küzdeni. A finn egy kicsit elszürkült és akkor még finom voltam, Barcelonában a szurkolók szerintem örömtűzeket gyújtottak.