LIVERPOOL 2-0 CRYSTAL PALACE
Smicer 12'
Murphy 15' a gólpassz a finné! :(((
players
Sander Westerveld
Stéphane Henchoz
Sami Hyypia
Gary McAllister
Danny Murphy
Igor Biscan
Jamie Carragher
Steven Gerrard
Robbie Fowler
Vladimír Smicer
Jari Litmanen
Minden Magyar LFC Baráti Kör Egyesület Tag (és érdeklődő) figyelmébe!
Tájékoztatlak benneteket arról, hogy megkeresés érkezett hozzám az LFC Szurkolók Olasz Szekciójától azon tárgyban, miszerint az Olasz Szekció szívesen működne együtt velünk ún. „testvérszekcióként”.
Mit szóltok hozzá?
Per pillanat mondjuk AS Roma-LIVERPOOL FC meccsjegy ügyben máris hasznát vennénk az együttműködésnek. (Acsi, mint megtudtam, már írt Filippo Rossinak e tárgyban) Ma még megeresztek 1 e-mailt F.R-nek, hogy mi a helyzet jegy ügyben, és hogy itt a remek alkalom az együttműködésre.)
Ha OK részetekről is a dolog, akkor az olaszok havonta megjelenő hírlevelének – THE REDS - következő számában bemutatjuk a Magyar Szekciót.
Akit érdekel az olaszok honlapja: http://members.xoom.it/liverpool_it
Más. Az LFC ISC-től még nem érkezett válasz a megkeresésünkre (névhasználati jogosultság megadása, hozzájárulás hivatalos magyar szekcióként való működéshez), de amint megérkezik a válasz (remélem nem iktatták a kukába), azonnal tájékoztatlak benneteket.
Ha van kérdésetek, várom!
A Palace meccs szerda este 9, a Leeds viszont szombat du 1/2 1.
A tarcsi eddigi eredményei, most néztem meg:
-LFC:Villa 1-1 Dioméde
-LFC:Bradford 8-0 Fowler 5, Meijer, Camara, Berger
-LFC:MU 4-2 Camara 2 ,Navarro, Meijer, /Solksjaer, Djordjic
LFC: Arphexad-Navarro,Vignal,Traore,Kippe-McAllister, Murphy,Berger,Camara-Diomede,Meijer
MU:Rachabka-Clegg,Studley,Walwork,OShea-Stewart,Solksjaer,Fortune,Yorke- Notman,Djordjic
-Everton-LFC 2-1 Camara
-Blacburn-LFC 0-1 Mc Namee og.
-LFC-NUFC 1-1 Newby
-LFC-Leeds 1-2 Miles
-LFC-Sunderland 3-1 Fowler, Sjölund 2
Ugy látszik ha Murphy játszik szop a MU.
Go Reds.
azért elszomorító ez a 0-0!!!
Pont egy Boro ellen, akit gólokkal kéne verni, de nem úgy, hogy az a Litmanen a kezdő, aki 2 évig nem játszott egy tét mecscet sem végig, kivéve az előző fordulót!!!
Emberek!
Egy döntetlen, és elfelejtjük a jó öreg Vörösöket?
Talpra fanok!
Legalább ne hagyjuk veszni a Topicot!
Litmanen kezdőbe rakásával Houllier nem kapta vissza a bizalmat, de egyszer csak bejön,
én nem hibáztatom érte, a srác szimpatikus sport-
ember aki megérdemli a lehetőséget.De nem Többet,
mint a mi fiaink, Owen ,ill. Rob.Nem igaz?
Véleményeket kérek!
Go Reds!
Idén már nem leszünk bajnokok, de a BL-be tutkó
odérünk, úgyhogy ott szól majd vörös szájból a :
God Save The Queen!
Tudom, hogy az egy másik topic , de szerintem a MACCA az egyike a legszimpatikusabb focistáknak a világon.(Még akkor is ha lilába öltözött)
És ez a gól........
Végre valaki szóvá teszi annak a Drága Embernek azt a gyönyörű gólját! Hát mit ne mondjak tényleg pazar volt! A Real topicon is megemlítettem, hogy igen, ez a fiú nagyon tud, és hát nem véletlenül, hiszen nálunk tanult a Drága.