Március 4. FeHoVa CAC – vadászkutya fajták Április 1. Pápa CAC Április 8. Makó CAC Április 16. Szilvásvárad – Magyar fajta CAC Április 22-23. Tata CACIB Április 30. Nyíregyháza CAC
Május 13. Hódmezővásárhely CACIB Május 21. Nagyvázsony (Veszprémi Szervezet) CAC Május 28. Nagylengyel CAC
Június 3-4. Miskolc CACIB Június 11. Székesfehérvár CAC (Európa K. – Helsinki) Június 24-25. Pécs CACIB
Július 1 vagy 2. OMSE CAC Július 9. Szolnok CAC Július 15. Debrecen – éjszakai CAC Július 22-23. Szombathely CACIB (Oberwart-tal közösen)
Augusztus 6. Kisújszállás CAC Augusztus 12. Jászberény – Őrző-védő CAC Augusztus 13. Kaposvár – Vadászkutya CAC Augusztus 27. Debrecen CACIB
Szeptember 3. Zemplén CAC (Sárospatakon rendezve) Szeptember 9-10. Kecskemét CACIB 2x1 Szeptember 17. Gyula CAC Szeptember 24. Cegléd CAC
Október 1. Ózd CAC Október 7-8. Közép-Kelet Európa Kupa (valószínűleg időpontváltozás lesz)
Na ennek szívből örülök! Ha feltelepítetted az MSN-t akkor beszélgethetünk akár este is!Ezt a pici csokrod a kislányodnak, neked és a gyönyörű kutyáidnak küldöm!
Köszönöm, nagyon kedves vagy... Megyünk Tatára igen, de csak az enyémmel, kislányom nem akarja az övét nagy bánatomra...
De mivel ő készíti fel őket, ő is vezeti fel őket, biztos megvan a maga érve erre. A Te "kiskutyáid" is nagyon szépek, nem tudom mire gondolsz szőrápolás ügyben? MSN-ed van?
Ha találtok olyan hírdetést, hozzászólást ami megtalált, vagy kóbor kutyákról szó,l tergyétek fel ide légyszíves. A befogadó gazdik visszajelzését is szívesen látom ezen a topikon!!!!!!!!!!Megtalált és árván maradt kiskutyák gazdit keresnek!
Igen, ez olyan, hogy magad tudod a képeket felrakni, új híreket beírni,......
Én szinte 1 évvel ezelőtt nem értettem a géphez sem és most már van saját honlapom és egyre többen ez álltal ismernek! Szerintem mivel ingyenes, kezdetnek ez is megteszi! Sok ember van,aki nem tudja megfizetni a WEB-készítőket!
A kutyád gyönyörű, akár még posterra is felkerülhetne! Tatai kiállításra mentek?
Márminthogy saját magunknak el tudjuk készíteni? Nem tudom vagyok-e ilyen ügyes... Fotókat is lehet betenni? world+html? ez az, amiben jelenleg is írunk?
Vagy akkor sem!... Nitrára neveztünk, a katalóguskészítés időpontjában már tudták, hogy bíróváltozás lesz, a katalógusban szereplő bíró mindkét napon bírált: szombaton ott volt, de vasárnap már nem jelent meg, gyorsan kerítettek másvalakit, akihez biztos nem neveztünk volna...
Tudok valakit, aki a gportálon tud fantasztikus honlapot csinálni! Ráadásul ingyenes a portál! Nekem is ő segített! Ha írnál a E-mailomra akkor jobban meg tudnánk dumcsizni!
Amióta van ez a honlapunk, sokkal könnyebben tudjuk felvenni a kapcsolatokat azokkal, akik kiskutyát szeretnének! Figyeld meg teljesen másképp fog alakulni az életetek!
Gratulálok a Crufts jelöléshez.... Ti valószínű jóval nagyobb méretekben kutyáztok mint mi... nekem ez csak álom marad, legalábbis az én életemben nem hiszem hogy ez nagyon sokkal jobban kiteljesedhetne... általában évente 1 alom a tervezett, de tavaly például ennyi sem volt, édesanyám súlyos beteg volt és sajnos meg is halt, most a barátnőm, akivel a kennelt együtt csináljuk, ápolja 91 éves édesanyját...
Kan kutyánk nincs, csak szukáink - 5, ebből egy 12 éves, egy 8 éves, 6 éves 3,5 éves és a 2 éves.
A tapasztalat az, hogy ezt a fajtát nagyon nehéz eladni, az meg még nehezebb hogy esetleg kiállításon is megmutassák...
Sajnos nincs még, talán az idén... saját kezűleg nem tudjuk megcsinálni, ezért aztán utána kell járni, ki, mint, mennyiért csinálná meg, és össze kéne szedni hozzá az alapanyagot is. A fotót az az érzésem véletlenül sikerült ide feltennem, nem igazán vagyok ezekben a dolgokban otthon, mondjuk úgy hogy kísérletezem, próbálkozom, egyszercsak bejön.... de kell egy kis plusz idő, hogy felfogjam hogy csináltam... A lányomat próbálom ösztökélni ezekre a dolgokra, mégiscsak fiatalabb mint én, jobb agya van, de e tekintetben úgy tűnik tévedek... nem szereti a számítógépet...
Valószínű, ha ti is jártok kiállításra találkoztunk már, csak elmentünk egymás mellett, őszintén szólva a kutyikat szoktam nézni, nem a gazdikat... Merthogy én mindig körbejárom a kiállítást, e tekintetben jó dolgom van, mert a lányom az aki felkészíti és felvezeti őket....
Ezek Bearded Collie-k az első a kislányomé, a második az enyém... A barátnőmmel van közös "kennelünk", de nem visszük túlzásba, mert városi lakásban lakunk....(Ő négy szukát tart otthon...)
Gyönyörű nagy macik, nagyon tetszik a fajta, s mielőtt lett nekünk a jelenlegi fajtánk, gondoltam is rá, a barátnőmmel (egy másikkal) voltunk is 3 éve egy klubkiállításotokon, ha jól emlékszem valahol Budaörsön egy parkolóban volt???
Persze, én is tudom, hogy van ilyen... és a tavaly áprilisi kiállításon nálunk történt bíróváltás például nekünk nagyonis jó volt... eredetileg kiírt bírónkhoz vagy-vagy alapon mentünk, viszont akit helyette küldtek, az a kiskutyámat tuti befutóra tette...