players
1 Sander Westerveld
17 Steven Gerrard
6 Markus Babbel
27 Gregory Vignal
12 Sami Hyypia
2 Stéphane Henchoz
Igor Biscan
16 Dietmar Hamann
7 Vladimír Smicer
9 Robbie Fowler
15 Patrik Berger
substitutes/cserék
3 Christian Ziege
20 Nick Barmby
26 Jorgen Nielsen
37 Jari Litmanen
Stephen Wright
20 Smicer has another go at goal with a dipping shot .... Forrest won't reach this ..... GOOOAAAAALLLLL Liverpool! Smicer's run of good form continues.
Kösz Pool! Nem tudom, miért maradtam le a Sky-on a kupadöntő tekintetében. Tegnap istenbiza' nem láttam. Mellesleg nem lesz semmi nap ez a febr. 25., mert a MU-Arsenal sem 1 rossz meccs, de a nap fénypontja akkor is a Ligakupa döntő velünk.
A Birmingham-Ipswich eredményen kicsit meglepődtem. Bízom a Liverpoolban a Ligakupa döntőben, de nem kiabálom el, hogy tuti meccs, mert azt sem gondoltam, hogy tegnap csak 1 döntetlent tudnak összehozni a fiúk.
Más. Megérkezett az Anfield Confidential magazin utolsó száma, amelyben tájékoztatják a nagyérdeműt, hogy a szurkolói klub átalakítása megtörtént, és mint OFFICIAL LIVERPOOL SUPPORTERS CLUB fut a jövőben, stb... Az éves tagdíj (ha jól olvasom) 22GBP (felnőtt) egy évre.
'Kissé' húzósabb, mint az évi 10 GBP, ami volt eddig.
Mit szóltok hozzá: Birmingham-Ipswich 4-1. A City lesz az ellenfél a döntőben.
A tegnapi meccsnek pedig nemsoká visszavágója lesz, az Anfielden. FA cup 5. kör.
Go Reds.
A mai felállás a következ? volt:
Westerveld - Babbel, Henchoz, Hyypia, Gerrard - Smicer, McAllister (Biscan), Hamann, Ziege (Diomede) - Litmanen (Fowler), Heskey
Akkor most számoljuk meg ebb?l az angolokat. Heskey, Gerrard, Fowler, az három. Amib?l az egyik csere. Persze, sokan sérültek, de ez akkor is lehangoló.
Mellesleg ennél gyengébb középpályát elképzelni se tudok. Hát ennyit err?l.
45' GOAL for Liverpool!!!! Emile Heskey scores his 17th of the season on the stroke of half-time with an unstoppable header past Weaver and low into the corner of the net.
A Sky Sports a következő TV-s meccseket adja 02-03 hónapban, ahol az LFC, illetve az angol válogatott szerepel (gondolok itt elsősorban természetesen a mieinkre)
Wed Feb 28 England v Spain International (ezt momentán megnézném)
Sat Mar 24 England v Finland World Cup Qualifier (sima ügy)
Sat Mar 31 Liverpool v Manchester Utd (KO 12.00pm) KO 11.30am Premiership (ez a meccs pedig magáért beszél)
18:26 January 31
19:45 Chelsea ? - ? Newcastle U.
19:45 Leeds U. ? - ? Coventry C.
19:45 Manchester C. ? - ? Liverpool 19:45 Southampton ? - ? Leicester C.
19:45 Sunderland ? - ? Manchester U.
19:45 West Ham U. ? - ? Tottenham H.
20:00 Everton ? - ? Middlesbrough
Liverpool FC-Manchester City lesz az FA Cup 5. körében az Anfielden feb.17.-én vagy 18.-án.
A Sport 1 nagy örömet okozott a kódolatlan hétvégével, kiszopott a MU. Gratula WHU.
Go Reds.
Ez az. Kellett ez a győzelem a 4-3 után. Remélem 2 meccset játszunk Cardiffban az idényben. Az első félidő a Leedsé volt, R. Keane nagy ziccert rontott , de a másodikban nem sok sanszuk volt, kivéve mikor Vesterveld kiejtette a labdát, és Hyppia a gólvonalon mentett. A végén GH szerintem egyértelmüen győzelemre játszatta a fiúkat, és úgy is cserélt. Igaz nem volt sok helyzetünk, de a 2-0 a lényeg. A Sky Sport Robbie Fowlert választotta a meccs emberének.
Go Reds.
FA CUP - Round 4
Finished
LEEDS UNITED 0-2 LIVERPOOL
Barmby 87'
Heskey 90'
players
Nigel Martyn
Rio Ferdinand
Ian Harte 52'
Gary Kelly
Jonathon Woodgate