Nagyon igazatok van! A sötét, gonosz lelkű emberek, fejjel lefelé lógva alszanak. Most, hogy mondjátok le is szállok a padlásgerendáról! :))))))))))))))
Tartósan egyik pozicióban se tudok aludni.Hason szeretem kezdeni aztán körbeforgolódok,felkelés előtt szoktam a hátamra feküdve még egy kicsit ejtőzni.Elolvasván a cikket rájöttem,hogy a hason háton oldalt nyújtott összehúzott végtagokkal alvók valamennyien derék ,jóravaló esetleg még megbocsájtható hibával megáldott emberek.Azon gondolkoztam ,hogy a sötétlelkű semmirevaló gazemberek milyen alakzatot vesznek fel alváskor.Lehet,hogy nem is alszanak?:-)
Juhéééééééééééé!:-)))) ami a B vitamin forrást illeti most olvasom hogy a SÖR # Vízhajtó és vesekő-képződést megelőző, # Az ártalmas LDL koleszterin szintjét csökkenti, a jó HDL koleszterint növeli, # Nyugtató, altató hatású, feszültségoldó. # Magas vitamintartalmú (B1, B2, B3, B6, B9, H), # Jelentős mennyiségű ásványi anyagot (Cu, Fe, Zn, Mg) tartalmaz, # Vírusfertőzések elleni védelem, # Stimulálja az immunrendszert (xanthohumoltartalma miatt), de jó,hogy tegnap bespájzoltam a "gyógyszerből" :-)))))))
igazából a séta nem fáraszt,a szobában való járkálgatás tempójával közlekedek.Hozzám képest a járókerettel vagy bottal közlekedők is szinte vágtatnak.A felkelés az megvisel és a fekvés kizárólag hanyatt ill a műtetlen oldalon.A műtött oldalról pár perc után jobbnak láttam visszafordulni.A kedvencem a hason való horpasztás egyelőre még csak vágyálom.Ja és a szőr is erősen csiklandoz ahogy nyől
Tegnap leugrottam vásárolni.olyan 6-7 kg csomag lett belőle. hátizsákban hoztam haza.Talán 50-70 méter sétáltam vele.Különösebb probléma nem volt.Reggel viszont tüsszentettem egyet már előre lefogtam a sebet de annak ellenére ....szóval nem esett jól.Fekszem ,sétálgatok afféle nagyon ráérős tempóban.Igazából az orvos nem mondott semmit ,hogy most a műtét után aztán ,hogyan tovább.Kell a séta?Mennyi?
Nekem az a véleményem és a tapasztalatom, hogy 5 héttel a műtét után még korai 18-20 kilókat emelgetni. Én 6 hétig voltam táppénzen és mikor visszamentem melózni, 10 kg-nál nem engedélyeztem magamnak többet. Hosszú hónapok teltek el mire a 20-25 kilóval kezdtem barátkozni. Ha nem muszáj, most sem nagyon emelgetek ennél többet. Néha persze elkerülhetetlen, de akkor óvatosan, semmi kapkodás.
Sajnos a műtét előtt is ilyen fájdalmaim voltak, pedig elég jó a fájdalomküszöböm. A műtét után sem vettem be semmit, mert nem éreztem, hogy fájna - a mozgások kivételével.
Újra itt. 5 hete műtöttek. Sajnos múlt hét óta újra fáj. Elég éles fájdalom hasít bele. Lehet, hogy korai volt még a 2x9 kg-os ásványvizes pack. :( Előtte már teljesen jól voltam, csak a hegek emlékeztettek a műtétre. Remélem, hamar elmúlik.