szivni fogsz, mert a lyukban nem fogsz a flexxel tudni dolgozni.
igy nez ki a cucc. A szelenel vastagabb, a kozepenel meg benne van a merevites. es semmi vas nincs benne.
tulkepp ha egeszben ki tudnad venni, vagy venni boltban egy ujat, akkor szep nyugisan ketteflexelhetned, belefaraghatnad a csovet, megvasalhatnad, bezsaluzhatnad, es kionthetned betonnal. igy lenne egy speci lyukas belestested, amit beteszel a meglevo helyere.
mondjuk ha a lyuk ugyanolyan szeles mint a belestest maga, akkor szopacs, mert a cso nem fogja egybentartani, meg nem is kellene a cso teherviselo legyen...
2. hiaba vagod bele ket szomszedosba, es bizol benne hogy a ket fel megmarad! meg fognak mozdulni, korberepedni, stb.
Szerintem egyszerubb egy belestestet megfurni-eltorni-kiszedni, csinalni egy picike zsaluszerut, betenni 4db vetonvasdarabot, es egy vederben kevert par liter betonnal kibetonozni a cso korul.
Arra az egyre kell nagyon-nagyon figyelni, hogy alul a zsalu joval a plafon sikja felett legyen, hogy legyen hely rendesen a vakolasnak.
Aki otthon van laminált parketta ügyben, ha tud segítsen. Egy olyan laminált parkettát keresek aminek nem megnevezése, hanem számkódja van. A számkód 744-es. Korábban vásároltam ilyet, de persze ahol vettem, már nem forgalmazzák.
Egy árnyalattal sötétebb mint a juhar, azaz meglehetősen világos. Kb 25m2-nyire lenne szükségem.
Tehát a közepén van egy merevítés, azt érdemes elkerülni. Az nem lenne jó, ha összeroppanna (nem félkész a ház már vagy 30 éve). Ezért gondoltam arra, hogy a kettő közé fúrok, úgy mindekettőnek csak a széléből csípek le.
arról nem is beszélve ha nem tömték be a jó munkásemberek a 2 végét a kefni sornak vidáman belefolyik a födémbeton hányszor sz.ptunk ilyennel mikor azt káérték hoghy abba vigyük el a kábelt
Érdemes lenne egy tüzépre elmenned, vagy neten megnézni egy béléstest belsejét.
2 nagy üreg van benne középen egy összetartó réteg. Vas nincs benne. kb 20 cm vastag szokott lenni, Alulról nem árt tényleg a vakolat leverése. Félni attól kell, hogy összeroppan a kefin, és kiesik 1 db. Lehet, hogy ha az alatta levő helyiség, még félkész akkor egy egész testet ki lehet ütni 10 perc alatt, és a csőberakás után visszabetonozni.
Szóval szerzek egy jó ütvefúrót, aztán kilyuggatom. Gondolom rendesen van benne vasalás, azzal mi kezdjek? A fűrészlap macerásan hangzik... Érdemes esetleg úgy csinálnom, hogy két betétre essen a lyuk?