nyugodtan bátorkodj használni, ha a mütöböl tévedt el-amire kisebb az esély,mert ott nagyon számolják akkor sterilizálva is van nemcsak fertötlenitve..
az osztályokon meg infuzió müanyagcsövénél használják szoritásra,korababáknál a sint csipeszelik vele az ágymatracához sabada-szóval nincs semmilyen belsö használatnak kitéve...
----------------------------------------
lányok meg lett a mai napi apróság örömöm.. elkészült az icipici mackó.ez a rugalmas müszörme nagyon lázba hozott...
a figura ülve 10centi.
sajnos a feje kicsit megnyulott forgatás közben ott elfelejtettem merevitéssel együtt varrni, és felvett egy kicsit cicásabb fazont.. hát cica maci lett...
még kap valami turbositást-azon még gondolkodom....
Nagyon aranyosak a nyuszik, lovacska meg az új babák is!:-))) Nyusziba nem fogok most - 1 hónappal ezelőtti súlyos kudarc miatt...:-((( De Rageddy Ann már készen van... illetve épp, amikor befejeztem, kitaláltam egy kiegészítőt neki, úgyhogy az készül, ha sikerül megalkotnom...
Aledi, kíváncsi vagyok, hogy tetszik majd lánykádnak a gurulós!:-) Tallinájéval lemaradtam - az ötlet megvan, de nem merek nekiállni... A hajat és a ruhát lehet javítani, arcot kevésbé.
Mici kedves, megkaptad a gombrendelős mailem a múlt héten?
Az érfogó tényleg nem vészes ennyiért... sógorom ígért nekem egyet az orvosi karról, ahol dolgozik... de azok használtk, és akárhogy fertőtlenítik, nehéz szívvel használnám... A vaterán egyébként a tali estéjén néztem és akkor még nem találtam.
A nagyhoz van odaírva, hogy van 14 db... a kicsiből van 8 db. A nagy kell szerintem is. A következő babatalin egy olvasás-továbbképzést tartok a babavarró-leányoknak! :o)))))))))))
Camea: bűbájbabákat csináltál, édes arcokkal! Nekem is az első a kedvenc, de a többiben sem találok kivetnivalót.
Hogy én, egy ekkora hímzést??? Na neeeeemááá:-)
A baba haja ebből a fonalból van, felvarrva. Ősrégen ebből kötöttem magamnak egy pulóvert, amit nem hordok, mert akkora, mint egy pufajka, szét kéne bontani, de tartok tőle, hogy a göbös fonalat irtó nehéz lenne:-(
A hóvirág saját, élő:-)
Pihe, köszi az ötletet, lehet, megpróbálok egy nyugágyat összehozni. Úgy látom, hogy nálatok mindenki ezermester!
Aledi, igen, kötött a kendő, horgolt a cipő.
Szerika, a vaterás jó ár az érfogóért, ha nem hibás vagy rozsdás. Mindenképpen a nagy a jó, mert hosszabb.
A kicsi 2.100... a nagy 2.500, és odaírta, hogy 14 db van belőle (a nagyból)... tehát ha szerintem több is kell, akkor lehet alkudni... esetleg... talán... ;))
és még füle is van?? imádnivalóak mind.. a ruhája a teste az elsönek?
az elsö figura magán viseli a jó öreg bevált camea jegyeket de megjelent rajta ujdonság is..más érzelmi hangulatot gerjeszt... csodás odavagyok érte...
Lányok, van egy ilyen filc alapon filcrátétes párnahuzatom. Meglehetősen avittos és jóóó poros, mert kb. 20 éve pihen a pincében. Ki szeretném mosni, mit gondoltok, nem fog atomjaira esni, vagy hogy csináljam:
Katafolt, Nagyon cukik azok a kötött babák. Lehet, én is megpróbálkozom majd. Az IO tojásmelegítői is olyan szépségesek voltak. Most horgolni tanulok, nem is nehéz. Tallina, Köszönöm. Biztos fog tetszeni. A lányomnak nem is szóltam, hogy lesz még egy babája : ) Majd mutasd Felicityt. Camea, Húsvét április 4.-én lesz. Én is akarok varrni a zöldben :)
Óóóóóóóóóó, ne monddddd! ... és a mosolya? ... hát az mááá' nem jelent semmit? :o( :o))) De nagyon jó érzés volt varrni őket... nem is tudom, mikor varrtam utoljára ilyen örömmel babákat... :o))