Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Sziasztok. Kihasználatlanság miatt eladó az alábbi sport karabély. Csak a tartásához, megszerzéséhez megfelelő engedéllyel rendelkező személyeknek. Szegeden és Budapesten is megtekinthető előzetes egyeztetés után. E-mail cím publikus.
Kihasználatlanság miatt eladóak az alábbi lőfegyverek engedélyesnek.
1. AF Strike One - 9 mm Luger kaliber, sport elsütőszerkezet + egyenes billentyű (a standard sütés is megvan, adom hozzá) gyári dobozában és tartozékaival, összesen 5 db. tárral, 2021. 07. hó-ban vásárolt. Ár: 380 000 Ft (az alapfegyver és a sportsütés új ára most: 560 000 Ft). Minden igaz amit a reklámban állítanak róla https://www.youtube.com/watch?v=0ug66P0PSlM .
2. Chiappa M1-9 - 9mm Luger kaliber, gyári dobozában, összesen 5 db. tárral, mindegyik tár 10-es korlátozású, 2021. 02. hó-ban vásárolt Ár: 155 000 Ft.
Mindhárom fegyver első tulaja vagyok és hobby-lövészetre voltak használva, kevés lövés van bennük. Gondosan karbantartottam és vigyáztam rájuk. Helyileg Nagyhegyesen találhatóak (Debrecen mellett), szükség esetén budapesti átvétel megoldható.
Eladó az alábbi 6 colos Alfa Para Classic 9261 SS 9x19 Luger kaliberű revolver, a képen látható összes kiegészítőjével együtt (kivéve a red dot, amellyel kipróbálható a fegyver). A teljes szett újkori ára: 619720 Ft én ennek a felét, 310000 Ft-ot szeretnék kapni érte. Nem szívesen bontanám meg az egységet, lehetőleg egyben szeretném eladni. A fegyver a mai árakon is még mindig a legolcsóbban üzemeltethető központi gyújtású lőszert tüzelő revolver, hibátlan állapotban.
Sziasztok! Fegyvermester barátom megkezdte a képen látható nyílt irányzékok gyártását. Anschütz sínre van illesztve, de - értelemszerűen minden hasonló sínre jó.
Ár: 60.000.-Ft.
Keressétek direktben az eladót: 1fegyvermester kúkacc gmail.com
Eladó egy vadonat új MCK 2.0 GLOCK Micro Conversion Kit Gen 2 átalakító
(NEM az airsoft verzió!) Glock 17/19/19X/22/23/25/31/32/45 (Gen 3, 4 és 5 Glock modellekkel kompatibilis)
Irányzék nélkül, alap tusa. Új fizikai biztosító, ami az elsütő billentyű elé húzható.
Gyári lámpahely
Az első generációs MCK-hoz képest: - összecsukott és zárt helyzetben is elsüthető. Az új stabilizátor kompatibilis a Gen 1 MCK-kkal is. - a Gen 2 hátsó ajtó további 15 fokkal hátranyúlik, megkönnyítve a pisztoly behelyezését és kivételét. - új töltőfogantyúval rendelkezik, amely nagyobb felületi érintkezést biztosít a szán hátuljával. - alumínium felső picatinny sínnel rendelkezik a jobb stabilitás, tartósság és pontosság érdekében. - a mellső markolatban továbbfejlesztett tartalék tártartóval rendelkezik, amely egy tárcsatolóval és tárkioldó gombbal működik.
Eladó vagy cserélhető egy MCM sport pisztoly, 2 db tárral. Tökéletes állapotban van, tavaly első osztály minősítést lőttem vele gyors pont versenyen. Cserébe érdekelne: Sig P320, Scorpio Evo3 vagy M1911 fegyver ráfizetéssel. Egyéb ajánlatokat is meghallgatok. Tel: +36303457087
E-mailt írtam az AK74 tárak kapcsán. Az E-mail címem publikus, kérem küldjön egy telefonszámot, vagy hívjon fel a: húsz 2 hatvanhat negyvenkilenc 67-es számon!