Hős vagy,Chrossy,ha sírtál!
Attól parázok,hogy a fiúk megint beálltak a veze-
tés után, és hát azért ezt nem illene a Birmingham
ellen, ha a csapat 3. a bajnokságban:(
Ezért szophattuk a gólt a végén, kár érte,de min-
degy már!
Lényeg a győzelem!
"Isten a kezünkre adta az ellenséget!Tegyünk őéret-
te, és higgyünk őbenne, merthisz a dicsőségnek is
Istene Ő!"
Rahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Már csak az FA-kupa kell, és a 2. hely, ill. nem
ártana kihasználni, hogy idén nagyon közel van az
Uefa kupa is a zsebünkhöz...
Chrossy: kösz az infót, mint kiderült, megoldódott a dolog.
Végre megvan tehát a várva várt siker, kupát nyert a Liverpool. A csapat szerintem nem játszott igazán jól, foleg a vége felé, lelassultak, kevésbé koncentráltak. Fowler gólja szenzációs volt. Ami a Birmingham City-t illeti, részemrol le a kalappal, végig küzdöttek, és meg is lett az eredménye. Végül mégsem ok örülhettek, de ez már nagyrészt a szerencsén múlt.
Elég furcsa volt egyébként a felállás, Biscan játszott a bal, Gerrard a jobb oldalon, útóbbi sajnos máris megsérült, reméljük, nem komolyan. Aztán Barmby jött a jobb oldalra, Macca pedig középre (hosszabbításban meg Ziege váltotta Biscant, akinek amúgy voltak jó megmozdulásai, de mintha még mindig nem illeszkedett volna be. Ziege végre jól játszott, akárcsak a Roma ellen, na és a tizenegyest is profin bevágta). Elöl Heskey nem csinált mást, mint a hosszan elorevágott labdákat lefejelte Fowlernek, vagy annak, aki ott volt. Az OK, hogy a gól is így született, de ez azért mégsem egy nagy taktika, már a csütörtöki meccsen is idegesített, hogy milyen hülyeséget kell játszania.
Kívánok ennek a csapatnak hasonló és még nagyobb sikereket, játsszanak még jobban, tartsanak össze, legyenek barátok, és mutassák meg a világnak, hogy méltók a régi sikerekhez. Szép volt, fiúk, hajrá, Liverpool!
A SKY SPORTS web site-ján követtem az eseményeket, és komolyan mondom nem is tudom, hogy bírtam ki ép ésszel az egészet akkor, amikor láttam, hogy a 90. percben egyenlített a Birmingham. Ami utána jött azt már tényleg csak whiskyvel lehetett kibírni!!!
Iszonyú ideg voltam. Amikor már a 11-eseket rúgták és végül minden eldőlt, bevallom nőiesen elbőgtem magam 1. örömömben, 2. a feszültségtől.
FOREVER LIVERPOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BOLDOG ÉS BÜSZKE LIVERPOOL SZURKOLÓ VAGYOK!!!!!!
Elmentem a Beckett's-be szerencsét próbálni, és mégiscsak lehetett nézni a meccset! Igaz, a fél területet elfoglalta a Cserháti Zsuzsa, meg mindenféle tv-stábok, de egy kis zugba betömörülve 2 kis tévén néztük végig a drámát. Nem kezdek hosszasan áradozni, pedig tudnék, mert nagyon boldog vagyok, majd késobb folytatom!
Gondolom már késő és hiányos info, de az Astoria és a Deák tér között van egy Cook kapitány nevű söröző, ahol elvileg lehet TV-n meccset nézni. Sajna a telefonszámukat és a pontos címüket nem tudom.
BIRMINGHAM V LIVERPOOL - MINUTE-BY-MINUTE
LIVERPOOL 1-0 BIRMINGHAM (Latest)
* Game delayed 15 minutes due to traffic problems - Teams introduced before kick-off to England coach Sven Goran Eriksson
38mins: Another long punt by Westerveld almost puts Fowler directly in again, this time Birmingham defence just clear their lines
35mins: Westerveld comes out of his six-yard box to collect Eaden corner at the second time of asking
30mins: GOAL! Robbie Fowler - a thumping 25 yard shot from a long clearance from goalkeeper Westerveld. "He hit it as sweet as you possibly can get," said Sky Sports pundit Brian Marwood
29mins: Dodgy Westerveld punch puts Liverpool in danger - but the goalkeeper collects at the second attempt
26mins: Dangerous Smicer free-kick on left cleared by resolute Birmingham defence. Liverpool doing the pressing but Birmingham not yielding at all
19mins: Smicer shot deflected for corner. Hyppia up for corner but Birmingham clear
15mins: Gerrard has his heels clipped by O'Connor as he bears down on goal. It would have been a sending-off for last man O'Connor - but the ref rules offside against Gerrard
14mins: Horsfield shot charged down as Birmingham win their first corner
13mins: Biscan breaks down the left but with Heskey and Fowler waiting, the Croatian sends his centre behind the crossbar
9mins: Bruising battle between Horsfield and Hyppia. Ref David Elleray gives free-kick to Hyppia as Brum striker backs into him
7mins: Fowler misses header at near-post under pressure from Grainger. "He should have scored," says Sky Sports pundit Brian Marwood.
Na ez most már tényleg nem vicces. Nincs Budapesten egy hely, ahol lehet a Sky Sports-ot nézni? A Beckett's nem veszi fel a telefont. Biztos, hogy zárva van? Segítsetek!
Fel VÖRÖSÖK..
Nem tudom mi a faszt sírnak az olaszok, normális játékvezetés mellett nyolcan ha befejezték volna a meccset.A "kezezésnél" Batigol már rohant is elvégezni a szögletet! Bár a bíró eléggé furán jelzett ( volt is egy enyhe lefolyású infarktusom), egyértelmű, hogy nem volt büntető.
Mindezt megelőzhette volna Mikike, ha bevágja a teljesen jogos büntetőt.
GO REDS!!
Huhh!
Csak most tudok írni,vélemények a Roma ellen:
Kezdek egyre inkább arra a véleményre jutni, hogy
Hackett testvérnek igaza van az olasz foci leala-
csonyításával kapcsolatban.Visszataszító volt,hogy
a Roma gyakorlatilag minden második labdát úgy szerzett, hogy egyszerűen felrúgta valamelyik fiunkat!Undorítóan alattomosak voltak!
Volt, hogy 3, azaz három vörösmezes volt a pályán
FEKVE, a játék meg megy tovább!A szellemileg sé-
rült riporter ezt persze pozitívan értékeli, mond-
ván, milyen jó, ha a bíró engedi a durva játékot..
.A KEMÉNY játékkal nem lenne baj, de amit azok a
köcsög(bocsi) olaszok csináltak, az nem csak ke-
mény volt, hanem SZABÁLYTALAN, amit egy valamire-
való bíró igenis lefúj.Babbel kezezése nyilvánva-
lóan semmi nem volt, a bíró azért vonta vissza,
mert félt, hogy egy szar döntéssel megfordít egy
meccset.Ez volt a kissebbik rossz,akármit mondtok,
jobban kapna a fejére, ha megadja, és a Roma neadj
isten továbbjut...
Egyelőre ennyi, a Ligakupa a miénk lesz, és a
lényeg, hogy a továbbjutás megvan.
GO REDS!
Rahaaaa!!!!!!!!
A tizenegyes járt volna az olaszoknak, de amit utánna müveltek az nem semmi volt. Tomassi mekkora egy köcsög. Michael meg szokás szerint kihagyta. Mi a francért áll oda mikor minden másodikat el szokta rontani. A második félidő elején jól játszottunk, ha az bemegy simán nyerünk, de a lényeg megvan. Vasárnap Birmingham . Hol lehet nézni, a Becketts zárva van,a Sky pedig nyomja?
Go Reds.
Ez nagyon meredek volt!! Egyértelmuen arra ment a csapat, hogy ne kapjon gólt, pedig az Anfielden a támadás a legnagyobb fegyver. Plusz a kihagyott tizenegyes, hát játszottunk már jobban. A lényeg, hogy megvan a továbbjutás.
A Babbel-esetnél meg meg akartam halni, mikor azt hittem, a bíró megadja...
Hétvégén újabb fontos meccs, ott már gyozni kell!
Továbbjutás OK. Azt hiszem a Porto a következő.
A 2. félidőben már levettem a hangot a TV-ről, mert a "semleges" DUNA TV "stáb" annyit nyígott, szűkölt Batistuta után, hogy már nem bírtam hallgatni. És sokra mentek vele...
Akit érdekel, mi történt eddig. Infók a sky web site-ról:
ALL THE LATEST FROM ANFIELD
Liverpool 0-0 AS Roma
UEFA Cup Fourth Round Second Leg
Minute-by-minute updates
10 mins: Montella finds the net from Nakata's pass but he's offside
9 mins: Heskey fouled again by Samuel
4 mins: Montella shown the yellow card for catching Hyypia with his forearm
3 mins: Carragher shoots from 40 yards but Antonioli saves under the crossbar
2 mins: Samuel pulls Heskey back by his shorts but escapes a booking
0 mins: Liverpool kick off defending a two goal lead
A LIVERPOOL FC Magyar Baráti Kör Egyesület alapításában résztvevők és leendő tagok!
Mint azt a tavaly novemberi ún. előzetes alakuló összejövetelünkön megbeszéltük, az LFC (akkor még) International Supporters Club részére megküldtük írásos kérelmünket névhasználati jogosultság, továbbá az ISC hivatalos Magyar Szekciójakénti működés tárgyában.
Most kaptam választ az OLSC részéről Suzanne Elliot-tól, melynek lényege, hogy jelenleg tárgyalási alapot képez az, hogy a 2001-2001. szezonban milyen követelményeknek kell megfelelni ahhoz, hogy megkapja bármely szervezet is a hivatalos státuszt. Valószínűleg lesznek változások, így ameddig kikristályosodnak a dolgok és több információval szolgálhatnak várnunk kell.
A névhasználati jogosultságra nem tért ki, tehát majd az FB-n - vagy ahol beadjuk a „cuccost” - múlik, hogy a névhasználatba beleköt-e.
A mai nap leglényegesebb eleme azonban az esti meccs!
COME ON REDS!!!!!
Még annyit az előzőekhez, hogy mellékeltek egy sereg tájékoztató anyagot az OLSC csatlakozással kapcsolatban. Akit érdekel, szívesen küldök 1 pld.-t, bár nem tartalmaz több infót, mint ami a www.liverpoolfc.net-en olvasható.
Igen Waix, osztom a véleményedet. És nemcsak a Liverpool kapcsán, hanem a Premier League-ben szereplő csapatok jó részénél, bár természetesen ez a „saját házam(unk) táján” érdekel elsősorban. Nem azt mondom, hogy nincs szükség idegenlégiósokra, mert el kell ismerni, nem árt a „vérfrissítés”, de azért törekedni kellene az arányokra. Az angol „iskola” nem az utolsó, igen figyelemreméltó játékosok ’szaladgálnak’ a Premier League csapataiban, és igen nagy figyelmet fordítanak az utánpótlás nevelésre is.
Mint pl. a Liverpool. A Melwoodból sem akárkik kerültek ki az utóbbi időben, sőt! És bízom benne, hogy a jövőben az igazán tehetséges saját nevelésű játékosaink tartósan biztos pozíciót birtokolnak majd a csapatban.