A svájciak nagyon, de a dánok csak ma voltak gyengék. A németek pedig az első vesztes meccsük után kezdenek magukhoz térni.
Finneket soha :-) Este a franciák ellen játszanak, kötelező győzelem, az 50%-os mérleg jobban mutatna...
6-3 volt az utolsó end előtt, valószínűleg azt be sem fejezték (hisz hárommal kellett volna a dánoknak nyerni, ráadásul ők kezdtek), de attól az 1-0-át még odaírták az utolsó endre a németek mellé.
Peja Lindholm megcsinálta! Az utolsó 3 endben zseniálisak voltak svédek, kettőt is nyertek 1-0 úgy, hogy ők kezdtek. Megérdemelt győzelem (jó meccs volt, kár, hogy a juró pihent).
Ha neten akarja valaki követni a meccseket (egyszerre csak egyet lehet sajnos), akkor itt megteheti (katt a sheet A-ra). Tudom, nem ugyanaz, mint a tévé (hogy a helyszínről ne is beszéljünk :), de ha nincs ló...
Svédek elég komoly bajban vannak, 6-5 a skótoknak a 9. endben, és náluk az utolsó kő.
Ezt probaltam beveteleztetni a forumba, de otthon maradt a jelszo. :-((
Udvozlet mindenkinek Grindelwald-bol!
Egy kis szivfajditas: mikozben e sorokat a billetyuzetre vetem elottem egy
uvegfal mogott megy az EB.
Az allasok a 4. end utan:
Csajok ESP-AND 0-10
LAT-NED 5-4
WAL-ITA 3-9
BUL-ENG 4-3
Sracok ENG-AUT 3-1
SUI-FIN 0-2
Tegnap este felelmetesen jo volt a norveg-orosz meccs. Nordby-ek a vegen ein
bissen odatettek magukat. 3 es fel oras megaderby, volt az oroszlan(y)ok a
vegen bemutattak a teher alatt megsem biztos, hogy no a palma esetet.
Na megyek vissza szurkolni a labancoknak, mert csehul allnak.
Baal
Ciani: naaaagyon örülök a finneknek!! Csak kár, hogy nem láttam.
Az esti női meccsek:
SWE-DEN: 11-6
SCO-FIN 12-6 (két endet is 4-0-ra buktak a finnek, attól eltekintve jók voltak)
NOR-RUS: 8-7 (a 11. endben úgy nyertek a norvégok, hogy az oroszok fejezhették be... ráadásul 7-4-ről 3 endet nyertek zsinórban)
A tabella 2 kör után:
Norway 2-0
Scotland 2-0
Sweden 2-0
Denmark 1-1
Germany 1-1
Russia 1-1
Switzerland 1-1
Czech Republic 0-2
Finland 0-2
France 0-2
A norvégoknak szurkoltam eddig, de a szupercsapat otthon maradt... Trulsen, Vagberg és a többiek. Most a finneket szörnyen sajnálom, még nem döntöttem:) De azért szurkolok nekik.
Meglepődtem azon, hogy a két idei nagy bajnokság skót csapatának vice skipje, majd skipje most kispados! Mi miatt szoktak így dönteni?
Még mindig teszt alatt van programozó cimborám INERT-je, és csak az otthonából frissíthetném az állásokat. (Hírek > Nemzetközi oldalon)
Ezért kaptok egy szénfriss címet, meccs alatti állásokat is le lehet kérni = élőben!:))) Tessék:
http://ecc.curlit.com/aspnet/event.aspx
Ciani, egyébként a nevem egy ősi számtek vizsgán jött ki, amikor nevet kellet adni a könyvtárnak. Ordítva jött a tanár, hogy mit gondolkodunk annyit, és rátenyerelt a billentyűzetre..... Utána tudtam meg, hogy ez majdnem egy finn név:)
A köménymegnak: stílszerűen nicket kéne váltanom látva a tendenciát. Talán: Olimpia, vagy Kalb Kopf?
Elnézve így az első napot asszem' elkezdek nyújtani. Nem kell az óriáspéró, azt akarom hogy a jégen húzzam a kicsikét. Na jó fölötte max 2-3 cm-vel, nehogy megfázzon a lelkem. Úgy gondolom, kb. fél métert kell javulnom ebben, akkora péró meg úgyis gázos lenne. Bár megkérdem Pistit....
A norvég lányok elég megabiztosnak tűnnek, bár németék a végén csúnyán elbaltáztak egy két követ.
Skipünk figyelmébe ajánlanám a fordított seprüvel való jégadást, valószínű így kizárják a nyél ferdeségéből adodó hibalehetőséget.
A Rocco Se Ole Attyja csak egy pillanatnyi zavar volt, máskor ilyen simán egyből.....
Jyrkki!
Hajnalban megyünk, mailben elküldöm a telefonszámom, Gridelwaldban be leszek kapcsolva, hívj nyugodtan.
A nemzetközi szövetség illetékeseinek felhívnánk a figyelmét a honlapodra, ha nem bánod. Esetleg megpróbáljuk belinkeltetni. (Asszem így kell mondani)
holnap hajnalban indulás Svájcba, a többit személyesen.
Kedves Baaal(ázs), el ne aludj, mert kiszívom a véredet...!!!
Különben az általad is ismert kollégánkkal azt találtuk ki, hogy, ha már a nőknek szinte leér a jégre a punájuk, akkor se csüggedjünk, inkább menjünk rá a megnövekedett péró méretre...a többiről kérdezzük Pistit.