Keresés

Részletes keresés

Chrossy Creative Commons License 2001.03.29 0 0 653
Waix, Brother!

... és ha még azt mondod, hogy szereted a skót whiskyt tisztán!!!!????

Hogy említetted a Sion elleni meccset, absolutly nosztalgiázni támadt kedvem. Hétvégén elő is varázsolom azt a videokazit, amelyiken elvileg rajta kell, hogy legyen.
Amióta elkötelezett LFC szurkoló vagyok, azaz kb. ugye a '96 EB-t követő időszak óta, volt ugyan számos olyan nap, amikor a fiúk a kétségbeesés szélére sodortak lelkileg, de a legbrutálisabban a Paris St. Germain elleni KEK elődöntőn - idegenbeli meccs - buktam ki, amikor egész éjjel az Eurosport hosszú összefoglalójára vártam, és amit láttam, iszonyú volt. Olyan szarul addig nem láttam a 'POOL-t' játszani - ki is kaptunk 3:0-ra. Szóval aznap éjjel ültem a konyhában és potyogtak a könnyeim dühömben, és szorítottam a whiskysüveget.
Üdv.

Előzmény: Törölt nick (645)
huszabi Creative Commons License 2001.03.28 0 0 652
Nagyon szívesen.

Előzmény: Törölt nick (650)
huszabi Creative Commons License 2001.03.28 0 0 651
Szóval:
A múlt kedden már játszott a tarcsiban a Man City ellen, és úgy érzi elég jól ment neki a játék (gólt is lőtt).

Már nem érzi a sérülését, és elvileg ma (kedden)este ismét játszott a tarcsiban a Sheffield ellen.

Ha minden jól alakul, szombaton már az első keret tagja lehet a ManU ellen.

Előzmény: huszabi (648)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.27 0 0 650
Köszi az infókat!
A Bergeres infókat csak részben értettem ugyan,
köszönhetően kifogástalan angoltudásomnak.
:)
Mégegyszer köszi!
huszabi Creative Commons License 2001.03.27 0 0 649
Jamie a hó elején kezdte el ismét az edzéseket, talán áprilisban már játszhat.
huszabi Creative Commons License 2001.03.27 0 0 648
Wednesday 21st March 2001
Berger has plenty in reserves

When you haven't played any kind of game for nearly five months, you are always a bit apprehensive before your next match. But I’m delighted to say that things went as well as could be expected for me in the reserves on Tuesday night.

We played away to Manchester City and not only did I play for an hour without any problems, I made our first goal for Bernard Diomede and also scored our second one in the second half from Vegard Heggem's pass.

Overall I thought I played quite well. I knew beforehand that I would only be out there for 60 minutes. My next target is to play a full game for the reserves against Sheffield Wednesday next week.

To be honest, I was careful with my tackles last night. But when I made them, I didn't feel any pain or any reaction in my knee, which was obviously a good sign.

It was quite strange at the beginning of the game. My first touch wasn't the best, but after 20 minutes I felt okay, and I am looking forward to another match next Tuesday.

If things go well again against Sheffield Wednesday, then I would feel confident enough if the manager called me into the first team squad for our Premiership game against Manchester United on 31 March.

That's up to him, of course. If I made the squad it’d be great, but if I didn't I’ld totally understand. I’m certainly not taking anything for granted.

My treatment period is effectively over now. Two months ago I went back to the States for a check-up, where Dr. Steadman gave me a programme to follow for a couple of weeks. I finished that programme three or four weeks ago, which meant I was ready to start playing football again.

It was a great feeling being back on a pitch last night. I am desperately hoping that next Tuesday's reserve game is as successful as last night's because, fortunately for me, Liverpool still have a lot of matches left this season in various competitions and I really want to make a contribution.

Előzmény: Törölt nick (647)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.27 0 0 647
Jaja!
Olybá tűnik, mi vagyunk a feltörekvő generáció
képviselői.
Mi van Redknapp-el, fog valaha játszani még?
És Patrick?
huszabi Creative Commons License 2001.03.27 0 0 646
Ezek szerint Ti még lemaradtatok a Keagen, McDermott, Neal, Clemence, Dalglish, Johnston féle csapatról ?

Bánhatjátok...

Törölt nick Creative Commons License 2001.03.27 0 0 645
Wow!
Chrossy!
Te tökugyanaz vagy, mint én!
Te nem én vagyok?!
Én 'pool fan akkor lettem, amikor azt hiszem a '96-os uefa
sorozatban 3-6-ra vertük a Scion-t úgy, hogy 2-1-re
vezettek.Maccát akkor láttam először veres mezben.
Chrossy!
Te vagy a király!
bocsi, királylány:)
Chrossy Creative Commons License 2001.03.27 0 0 644
Hi Waix!

A Szurkolói Klubos akcióról, amennyiben tényleg érdekel, később részletesen írok. Bár, ahogy te is konstatáltad, nem igazán van igény ilyesmire a 'Pool' fanok körében.

Térjünk rá azonban kedvenc témaköröm/ünk/re. STEVE MCMANAMAN. Hát, már ketten vagyunk, akiknél Macca a FIRST, a TOP. Tulajdonképpen elkötelezettségem a LIVERPOOL FC iránt kb. a '96-os EB időpontjához kötődik, amikor is 1996. június 08-án az ANGLIA-Svájc nyitómeccset néztem. Hát a meccsről nincs mit mondani, de Macca-ra akkor figyeltem fel. Remekül mozgott, gyors, mint a villám, remekül 'lát' a pályán, kombinatív készsége kiváló stb. Sorolhatnám a végtelenségig. Szóval ott és akkor már tapadtam a képernyőre. (Jó, az más kérdés, hogy női szemmel nézve esztétikailag sem egy utolsó látvány!)
Addig tulajdonképpen nem szurkoltam kifejezetten egy klubnak sem, egyszerűen szerettem az angol focit, és kész. Sőt, azt azért el kell mondanom, hogy a skót válogatott is a szívem csücske.
Nem untatlak a hogyan lettem LIVERPOOL szurkoló történettel, de a lényeg az, hogy Macca-nak nagy szerepe volt benne, és a mai napig a KEDVENC JÁTÉKOSOM, és az is marad bárhol is öregbíti a Liverpooli hírnevet.

Üdv. Chrossy

Előzmény: Törölt nick (642)
huszabi Creative Commons License 2001.03.27 0 0 643
Egy rossz hír, hátha még van olyan,aki nem hallotta:

Litmanen kb. 6 hétig nem játszhat, mivel a válogatott meccsen eltörte a kezét.
Így sajnos nem játszhat a Barca ellen sem, pedig az igazán pikáns lett volna.

Törölt nick Creative Commons License 2001.03.27 0 0 642
Na Hi nagyember!:)
Igazság szerint én arról a klubos akciódról nethiány miatt egy az egyben lemaradtam, csak rész-
leteit ismerem sajna.
"Itthon" addig szánalmas kis "nevezzük el magunkat
önkényesen Red Rebels Liverpool Fc Fan Clubnak"
akciómat nyomtam, ami már az első próbálkozás al-
kalmával megalázóan szégyenteljes véget ért:)
Nade:
Én pedig Csak Maccáért nézem a Real meccseket!
A '96-os VB-n még nem jött be, de aztán rájöttem,
hogy ő a világcsászár!
Az angol válogatott meccseit szinte önkívületben
néztem, ha Macca is a pályán volt!Az abszolút ked-
vencem, példaképem, egyebek.
Na és mi van a Clubbal?Mi lesz a neve?Legyen király neve!Az a lényeg!

Go reds!

Chrossy Creative Commons License 2001.03.27 0 0 641
Szia Waix!

Chrossy azért tűnt el kerek 26 napra, mert dühöngött, puffogott magában. Mégpedig azért, mert szurkolótársai nem vették a fáradságot arra, hogy reagáljanak a 2x-eres „Mi e helyzet az LFC Magyar Szurkolói Klubbal” kapcsolatos „megalakulunk vagy mifene” kérdéskörre. Végül is az ún. érdektelenség is válasz, tehát no. Erről ennyit.
Természetesen nem bojkottáltam a topicot azzal, hogy meg se néztem. Akkor pláne erős volt a kísértés, amikor Macca Real-os góljáról írtál. Mondjuk azt momentán sajna nem láttam, de McManaman nevének említése felér számomra egy imával. Kedvencem. Igazi Melwood-növendék. Ha tehetem, már csak miatta is megnézem a Real meccseket.

Más. Filippo barátom tájékoztatott, hogy az olasz Guerin sportivo sportmagazin superteam szavazásán a LIVERPOOL kb. 600 szavazattal a 2. helyen áll. Mintegy 30 szavazattal vezet a Juve.
NA, EZT NEM HAGYHATJÁTOK ANNYIBAN!!! Tehát, ha igazi, belevaló ’Pool’ drukkerek vagytok, nyomjuk le az olaszoknál az olaszokat.
E-mailt a tárgy: LIVERPOOL FC, és a text részben szintén öles, nagy betűkkel ugyanígy az alábbi címre küldjetek:

superteam@guerinsportivo.it

Üdv.
Chrossy

Előzmény: Törölt nick (640)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.27 0 0 640
Mi van Chrossyval?
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.26 0 0 639
Jól van na...
De a Red rebels sem?
mash Creative Commons License 2001.03.26 0 0 638

Nem tetszik az ötlet!!!!
Előzmény: Törölt nick (637)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.26 0 0 637
Tényleg!
Miért nem leszünk Red rebels?
Átírhatnánk a topic alapítót erre a névre nem?
(csak hogy ne mash neve legyen már ott:))
Vélemények?
Dugó Creative Commons License 2001.03.26 0 0 636
Köszi yankees!
Akkor engem félreinformáltak a TVben amikor néztem az öszefoglalót. Vagy inkább úgy mondanám, hogy a riporter sem tudja mit beszél. :)))
Fúj de utálom MU-t !!!
Előzmény: yankees (634)
HACKETT77 Creative Commons License 2001.03.25 0 0 635
Waix figyuzz mer' itt a link:

Liverpool

Egyébként mindenkinek bátran ajánlom, mert minőségi fotók egytől-egyig.

yankees Creative Commons License 2001.03.25 0 0 634
Hi Dugó,

Komolyan nem akarok kötekedni, de vörös ördögöknek azt a csapatot hívják, akit itt nem nagyon csípünk ( MU ). Az ördög, az olyan vesztes tipus, úgyhogy mi csak vörösök vagyunk. De a többivel teljesen eggyetértek, úgyhogy GO REDS!!

Üdv.
Yankees

Ui: Ja és még a belga válogatott is "vörös ördögök", azthiszem(?).

Előzmény: Dugó (622)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.25 0 0 632
Pihenj már!
Csak poenból mondtam, mert fingom nincs, hogy mash
milyen módszerrel cserélte ki.
big l Creative Commons License 2001.03.25 0 0 631
Qurva rendes gyerek vagy !
Akkor ne mondjátok meg .
Előzmény: Törölt nick (629)
big l Creative Commons License 2001.03.25 0 0 630
Bocsánat !
Mindig nagy betbetüvel szoktam írni a csapatok nevét , de most véletlen volt !
Előzmény: huszabi (628)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.25 0 0 629
Hackett testvér találta asszem.
Mash-t kérdezd, ő rakta be, de én is meg tudom
mondani:
Úgy kezded, hogy megnyitod a Paintbrusht...

De komolyan.Ne legyen már mindenkinek ilyen jó kis
jele!
Aki tudja titkolja big elől!

huszabi Creative Commons License 2001.03.25 0 0 628
A Liverpoolt nagy L-lel írjuk!!!!!!!!
Előzmény: big l (627)
big l Creative Commons License 2001.03.25 0 0 627
Szevasztok !

Hogy raktátok be a liverpool jelet ?
Az Arsenalt is meglehet ilyenre csinálni ugye ?

Törölt nick Creative Commons License 2001.03.25 0 0 626
Kár, hogy Maccát már nem Liverpool playerként említ-hetjük...
mindenesetre látnám már játszani.
Jövőre bajnokok leszünk!
Ez biztos:)
huszabi Creative Commons License 2001.03.25 0 0 625
Rakd be a kedvenceid közé, akkor majd nem kell keresgélned.

Az optimizmusról csak annyit, hogy én már meg is rendeltem a jegyet a döntőre Dortmundba.

Ja, és a tegnapi Angol-Finn meccsen egyszerre volt a pályán Owen, Gerrard, Heskey, Fowler ill. Hyppia és Litmanen.

A fél 'Pool...

Előzmény: Törölt nick (624)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.25 0 0 624
Egyébként alig találtam meg a topicot.Fél óráig
keresgéltem, hogy hol a szarban lehet, de jól
néz ki:)
Arra is gondoltam, hogy valaki csinálhatott volna
egy olyan nicket, mint pl.:'Poolfans, vagy Red rebels, vagy hasonlót, jelezve, hogy ez nem egyvala-
ki, hanem a 'pool fanok topicja.
Nem?
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.25 0 0 623
Bocsi Mash!
Nem mondtam, hogy a Te neved nem jó!
Csak Chrossyé sajnos még az enyémnél is jobb:)
Örülök, hogy mindenki ilyen derűlátó az esélyeket
illetően.
Rivaldot pedig hogyha valaki, akkor a 'Pooliak
képesek lekapcsolni...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!