Keresés

Részletes keresés

mash Creative Commons License 2001.03.31 0 0 671
a kocsmafoci topicban megtalálod pontosan a helyet
az első 50-ben irtam be azt hiszem
Előzmény: huszabi (670)
huszabi Creative Commons License 2001.03.31 0 0 670
Igen.
Mikor-hol?
Előzmény: mash (669)
mash Creative Commons License 2001.03.31 0 0 669
off topic
jövőhéten jössz focizni Erzsébetre???
Előzmény: huszabi (667)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.31 0 0 668
Mash!
Igazad van a kiscsapatok elleni szar szerepléssel
kapcsolatban.Már én is sokszor hangoztattam, hogy
érthetetlen, miért nem műkszik a védelem úgy egy
Bradford ellen, mint egy Roma vagy egy ManU ellen.
Sajnos most már kénytelenek vagyunk a szokásossal
vígasztalni magunkat:
Majd jövőre:(

A BL helyezésben pedig nem értem miért kétkedtek...
Szép is lenne, ha ilyen eredményekkel nem lennénk
az első négyben.Még mindíg el vagyunk maradva mecs-
csekkel,és ha azokat hozzuk, no problemo.

huszabi Creative Commons License 2001.03.31 0 0 667
Szerintem meglesz a BL helyezés, hiszen még van 2 meccsünk is.

Ismét kezdő volt Berger.

A ManU-t 7 év után tudtuk itthon megverni, és 22 éve először oda-vissza.

A 2. félidőben szinte végig a ManU-nál volt a labda, de az első helyzetük csak a 89. percben volt.
Közben Heskey lőtt még egy kapufát is.

A védekezésünk egyszerűen fantasztikus!!!

mash Creative Commons License 2001.03.31 0 0 666
Ilyenkor csak az bosszant, hogy a nevesincs csapatokkal meg játszunk egy ikszet!

Lehet, hogy még is meglesz a BL-t érő hely???

Előzmény: Törölt nick (664)
mash Creative Commons License 2001.03.31 0 0 665

KING!!!
Előzmény: Törölt nick (664)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.31 0 0 664
MEGVAN!!!!!!!!!!!!
Elkaptuk a Man Utd-t másodjára is!
Full time:
Liver - ManU 2:0

Gerrard (15), Fowler (40)

Ehhez mit szóltok?

Törölt nick Creative Commons License 2001.03.31 0 0 663
Isteeeeeeeeeeneeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
2-0!!!!!!!
KEttőőőőőőőőőőőőőőőnulllllllllllra vezetüüüüüüüüüünkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!

negyvenedikpercgerrardfowlergerrardfowler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

huszabi Creative Commons License 2001.03.30 0 0 662
Na ez az!
Előzmény: Gabo_d (661)
Gabo_d Creative Commons License 2001.03.30 0 0 661
mar csak 13 ora 30 perc...

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

Chrossy Creative Commons License 2001.03.30 0 0 660
A holnapi LFC-Man Utd-re van 1 tippem, ha látni szeretnéd. Talán febr. elején néztem meg a SkySports web site-ján, hogy előreláthatólag mely meccseket adja élőben. Hát a ’POOL’-Man Utd rajta volt a listán. A Beckett’s-ben gondolom voltál már, ott megnézheted. Igaz, a hétvégi nyitva tartás kicsit bizonytalanná tesz, de a decemberi Man Utd-LFC meccsnél 13-kor nyitva voltak (hála az égnek, mert legalább megnézhettem 5 év után, hogy kapjuk el őket bajnokin). 1 telefont megér.
A Barca-Pool közvetítési jogára úgy tudom a BBC hajtott, tehát elképzelhető, hogy a Eurosporton csak összefoglaló lesz.
Megint 1 párhuzam. Bár az én döglött CD lejátszóm nem akkora tragédia, de szívesen nyomtam volna a You’ll never walk alone CD-t brutál hangerőn a Ligakupa győzelem boldog pillanataiban, és az eljövendő, reményeink szerinti nagyszerű hetekben.
Előzmény: Törölt nick (659)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.30 0 0 659
Nos hát én sem vagyok tulzottan eleresztve csator-
na ügyben...
A ligakupadöntőnek még a gólösszefoglalóját sem
láttam:(
Ilyenkor a tippmix-friss a megoldás :)
A Barca-'pool meccs valószínűleg csak a Eurosport
összefoglaló révén lesz meg, a Liver-ManU-t pedig
0%, hogy látom.Még nagyobb maki, hogy egyelőre a
videóm összesz*rta magát, úgyhogy könnyen lehet,
hogy még az uefa meccset sem tudom megőrizni az örökkévalóságnak.Korábban ismerősöknél néztünk
meccset, de mostanra ez is elúszott.

Chrossy Creative Commons License 2001.03.30 0 0 658
Semmi gond Waix! 1972.02.11. A '72-es évjárat kiváló!

Hétvégétől keményen beindul a verkli a csapatnak megint. Mivel a társasházi faliújságon olvastam, hogy vasárnaptól mindössze 3 TV csatornát lehet fogni, ha esetleg valamelyik meccset (akár a LIVERPOOL-Man Utd-t, akár az 5-i Barcelona-LFC-t, stb.) felveszed, cserélhetnénk, kinek mije van. Én szállítom a "múltat", Te pedig a jelen meccseket. OK?
Pl. A febr. 25-i Ligakupa döntőt sem láttam, csak a SkySports minute by minute-jén tudtam követni az eseményeket, és ha Filippo barátom nem ajánlja fel, hogy küld 1 copyt, never nem látom.

Előzmény: Törölt nick (656)
yankees Creative Commons License 2001.03.29 0 0 657
Hi gyerekek,

Nemrég találtam meg az általános iskolai tolltartómat ( Kb 1982-83- ból ). Rajta egy kárókatona és egy összeállítás: Clemence,Neal,Lawrenson,Whelan,Walsh,McDermott,Johnston,Kennedy,Keagen,Souness,Nicol. Tizenhárom lehettem, és ebbe a csapatba szerettem bele ( ill. a 82' VB angol focijába - akkor játszott először Brain Robson (MU)). Akkoriban mindenáron egy vörös Crown Paints-es mezt akartam magamnak. Azóta persze már megvan a mai csapatmez. Emlékszem a liverpooli válaszlevélre is ( 86' ), Ian Rush aláírását több évíg ereklyeként őríztem...

Csak ennyi...
Üdv.Yankees

Ja, és ha már bajnokok idén nem is leszünk, azért mutassuk már meg szombaton hogy mire vagyunk képesek...GO REDS!!!

Törölt nick Creative Commons License 2001.03.29 0 0 656
Remélem nem kövezel meg, de még azt sem tudtam
sokáig, hogy én mikor születtem.:)
Az ilyen jellegű évfordulók mindíg hidegen hagytak.
Csupán arra jók, hogy a szeretteidnek örömet
okozz, de arra persze nagyon!
Sajnos csak annyit tudok, melyik esztendőben szüle-
tett, de a kedvedért most én is megnézem...
Chrossy Creative Commons License 2001.03.29 0 0 655
Semmi akadálya a kölcsönzésnek! Már egy ideje fel akartam címkézni a videokazikat, hogy melyiken mi van. Készítek neked 1 listát a rendelkezésemre álló anyagból. Ha elkészül, küldök e-mailt.
Ha nem tévedek, van 1 olyan skót válogatott meccsem is, ahol a skótok igazán jó játékkal nyertek idegenben 2:0-lal az osztrákok ellen VB selejtező meccsen. Ha emlékeim nem csalnak az egyiket (ha nem mindkettőt) Kevin Gallacher nyomta.

Visszatérve hőn szeretett Macca-ra, akit a (1997. évi márciusi szám) TOTAL FOOTBALL magazin munkatársa, Alan Green csak ’egyszerűen’ mint „Football Intelligentsia” jeles képviselőjeként említ, meg kell említeni, hogy nem csoda, hogy olyan kiváló, mint amilyen, mert a születésnapját ismerve (neked természetesen nem írom le, mert TE TUDOD) kőkemény Vízöntő, és ugyebár a Vízöntő horoszkópja úgy kezdődik, hogy: ZSENI!!! (Én csak tudom.)

A skót whiskyről pedig még annyit, hogy nagyon nemes ital, és csak különleges, feelinges alkalmakkor szoktam fogyasztani, mértékkel.

Előzmény: Törölt nick (654)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.29 0 0 654
Te sem vagy egy semmi ember hallod!
:)

Sajnos SOHA nem iszom alkoholt, és még életemben(!)
nem sírtam.
Skót whisky-t is csak azért kóstoltam, mert skót.
Azonban szívesen megnéznék néhány régi 'pool videót, ahol még Macca is nyomja.
Ha meg tudnánk beszélni, és egyszer valamilyen
módon ki is tudnál segíteni a témában, dobj már
E-mailt, Please!

A PSG meccs tényleg kemény volt, ha jól emlékszem
ráadásul itthon vertük is őket 2-0-ra, és pont ki-
estünk, nem?
De a jövő nem ilyen kilátástalan!

Chrossy Creative Commons License 2001.03.29 0 0 653
Waix, Brother!

... és ha még azt mondod, hogy szereted a skót whiskyt tisztán!!!!????

Hogy említetted a Sion elleni meccset, absolutly nosztalgiázni támadt kedvem. Hétvégén elő is varázsolom azt a videokazit, amelyiken elvileg rajta kell, hogy legyen.
Amióta elkötelezett LFC szurkoló vagyok, azaz kb. ugye a '96 EB-t követő időszak óta, volt ugyan számos olyan nap, amikor a fiúk a kétségbeesés szélére sodortak lelkileg, de a legbrutálisabban a Paris St. Germain elleni KEK elődöntőn - idegenbeli meccs - buktam ki, amikor egész éjjel az Eurosport hosszú összefoglalójára vártam, és amit láttam, iszonyú volt. Olyan szarul addig nem láttam a 'POOL-t' játszani - ki is kaptunk 3:0-ra. Szóval aznap éjjel ültem a konyhában és potyogtak a könnyeim dühömben, és szorítottam a whiskysüveget.
Üdv.

Előzmény: Törölt nick (645)
huszabi Creative Commons License 2001.03.28 0 0 652
Nagyon szívesen.

Előzmény: Törölt nick (650)
huszabi Creative Commons License 2001.03.28 0 0 651
Szóval:
A múlt kedden már játszott a tarcsiban a Man City ellen, és úgy érzi elég jól ment neki a játék (gólt is lőtt).

Már nem érzi a sérülését, és elvileg ma (kedden)este ismét játszott a tarcsiban a Sheffield ellen.

Ha minden jól alakul, szombaton már az első keret tagja lehet a ManU ellen.

Előzmény: huszabi (648)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.27 0 0 650
Köszi az infókat!
A Bergeres infókat csak részben értettem ugyan,
köszönhetően kifogástalan angoltudásomnak.
Mégegyszer köszi!
huszabi Creative Commons License 2001.03.27 0 0 649
Jamie a hó elején kezdte el ismét az edzéseket, talán áprilisban már játszhat.
huszabi Creative Commons License 2001.03.27 0 0 648
Wednesday 21st March 2001
Berger has plenty in reserves

When you haven't played any kind of game for nearly five months, you are always a bit apprehensive before your next match. But I’m delighted to say that things went as well as could be expected for me in the reserves on Tuesday night.

We played away to Manchester City and not only did I play for an hour without any problems, I made our first goal for Bernard Diomede and also scored our second one in the second half from Vegard Heggem's pass.

Overall I thought I played quite well. I knew beforehand that I would only be out there for 60 minutes. My next target is to play a full game for the reserves against Sheffield Wednesday next week.

To be honest, I was careful with my tackles last night. But when I made them, I didn't feel any pain or any reaction in my knee, which was obviously a good sign.

It was quite strange at the beginning of the game. My first touch wasn't the best, but after 20 minutes I felt okay, and I am looking forward to another match next Tuesday.

If things go well again against Sheffield Wednesday, then I would feel confident enough if the manager called me into the first team squad for our Premiership game against Manchester United on 31 March.

That's up to him, of course. If I made the squad it’d be great, but if I didn't I’ld totally understand. I’m certainly not taking anything for granted.

My treatment period is effectively over now. Two months ago I went back to the States for a check-up, where Dr. Steadman gave me a programme to follow for a couple of weeks. I finished that programme three or four weeks ago, which meant I was ready to start playing football again.

It was a great feeling being back on a pitch last night. I am desperately hoping that next Tuesday's reserve game is as successful as last night's because, fortunately for me, Liverpool still have a lot of matches left this season in various competitions and I really want to make a contribution.

Előzmény: Törölt nick (647)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.27 0 0 647
Jaja!
Olybá tűnik, mi vagyunk a feltörekvő generáció
képviselői.
Mi van Redknapp-el, fog valaha játszani még?
És Patrick?
huszabi Creative Commons License 2001.03.27 0 0 646
Ezek szerint Ti még lemaradtatok a Keagen, McDermott, Neal, Clemence, Dalglish, Johnston féle csapatról ?

Bánhatjátok...

Törölt nick Creative Commons License 2001.03.27 0 0 645
Wow!
Chrossy!
Te tökugyanaz vagy, mint én!
Te nem én vagyok?!
Én 'pool fan akkor lettem, amikor azt hiszem a '96-os uefa
sorozatban 3-6-ra vertük a Scion-t úgy, hogy 2-1-re
vezettek.Maccát akkor láttam először veres mezben.
Chrossy!
Te vagy a király!
bocsi, királylány:)
Chrossy Creative Commons License 2001.03.27 0 0 644
Hi Waix!

A Szurkolói Klubos akcióról, amennyiben tényleg érdekel, később részletesen írok. Bár, ahogy te is konstatáltad, nem igazán van igény ilyesmire a 'Pool' fanok körében.

Térjünk rá azonban kedvenc témaköröm/ünk/re. STEVE MCMANAMAN. Hát, már ketten vagyunk, akiknél Macca a FIRST, a TOP. Tulajdonképpen elkötelezettségem a LIVERPOOL FC iránt kb. a '96-os EB időpontjához kötődik, amikor is 1996. június 08-án az ANGLIA-Svájc nyitómeccset néztem. Hát a meccsről nincs mit mondani, de Macca-ra akkor figyeltem fel. Remekül mozgott, gyors, mint a villám, remekül 'lát' a pályán, kombinatív készsége kiváló stb. Sorolhatnám a végtelenségig. Szóval ott és akkor már tapadtam a képernyőre. (Jó, az más kérdés, hogy női szemmel nézve esztétikailag sem egy utolsó látvány!)
Addig tulajdonképpen nem szurkoltam kifejezetten egy klubnak sem, egyszerűen szerettem az angol focit, és kész. Sőt, azt azért el kell mondanom, hogy a skót válogatott is a szívem csücske.
Nem untatlak a hogyan lettem LIVERPOOL szurkoló történettel, de a lényeg az, hogy Macca-nak nagy szerepe volt benne, és a mai napig a KEDVENC JÁTÉKOSOM, és az is marad bárhol is öregbíti a Liverpooli hírnevet.

Üdv. Chrossy

Előzmény: Törölt nick (642)
huszabi Creative Commons License 2001.03.27 0 0 643
Egy rossz hír, hátha még van olyan,aki nem hallotta:

Litmanen kb. 6 hétig nem játszhat, mivel a válogatott meccsen eltörte a kezét.
Így sajnos nem játszhat a Barca ellen sem, pedig az igazán pikáns lett volna.

Törölt nick Creative Commons License 2001.03.27 0 0 642
Na Hi nagyember!:)
Igazság szerint én arról a klubos akciódról nethiány miatt egy az egyben lemaradtam, csak rész-
leteit ismerem sajna.
"Itthon" addig szánalmas kis "nevezzük el magunkat
önkényesen Red Rebels Liverpool Fc Fan Clubnak"
akciómat nyomtam, ami már az első próbálkozás al-
kalmával megalázóan szégyenteljes véget ért:)
Nade:
Én pedig Csak Maccáért nézem a Real meccseket!
A '96-os VB-n még nem jött be, de aztán rájöttem,
hogy ő a világcsászár!
Az angol válogatott meccseit szinte önkívületben
néztem, ha Macca is a pályán volt!Az abszolút ked-
vencem, példaképem, egyebek.
Na és mi van a Clubbal?Mi lesz a neve?Legyen király neve!Az a lényeg!

Go reds!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!