te nekem van egy ford motoros 80le rakódógépem azon a szivattyú 5-6x akkora mint az mtz és direktbe a főtengelyről kardánnal kapja a hajtást alapjáraton is emeli a gémet picit csökken csak a fordulat
azért nem emel a hidraulikája mert nagy a szivattyúja?? ott bekötési gondok lehetnek mármint a munkahengerek nem jól vannak bekötve szerintem én is jártam már így 3 körös vontatott munkaeszköznél ugyanez volt a hibajelenség
üdv igaz nagyon régi hozzászólást találtam de nekem most van problémám vm 703 motorral szeretném felvenni a kapcsolatot valakivel akinek van tapasztalata ezzel a tipussal.Promlémám kékes fehér füstöt köpköd vagy fojamatosann vagy néha terhelésenn nincs füst olajat nem eszi karter gáz nincs porlasztók cserélve
A jelenség érdekessége alapjáraton kormányt forditom azonnal füstölni kezd nyomócsövet meglazitom megszünik a füst 30 3851353 visszahivom a motorban 1700üo van minden javaslatot hozzászólást megköszönök
Nem szándékom többet tenni bele, csak most alakult így. Hagyhatom benne vagy inkább eresszem le? Mivel még bejáratós okoz valami gondot neki az a 5% biodízel?
Ha nem évente egyszer tankolod, nem lehet gond vele ,csak ne sokat álljon a tankban ! Még a rendes gázolajat is csak vagy egy hónapig lehet tárolni ,vagy állag megóvó adalék kell bele !
12-14-es kulcs fogja kiáll a menet mert kúpos a csavar így tömit
de a problémádat az okozza,hogy túl nagy a szivattyú agt 830 kis traktoron 10 literes szivattyú van az is meg tudja fogni a motort pedig 30 lóerő vagy kisebb szivattyú kell vagy egy lassító áttétel
Hát kérlek nagyon köszönöm, de most mégjobban elkeseredtem mivel így van kötve nekem is. Külömben ez egy úgynevezett úT 082 névre halgató traktor én csak akkor hallottam róla mikor megvettem elég lepukkant állapotban. Gondoltam felújìtom multikar 2 hengeres motor homlokrakodó kardán hajtás minden van és gyári NDK. Csak már valaki belekutyulta a szivattyút meg a vezértömböt. Úgyhogy most végképp nem tudom mit tegyek.
A tömb oldalán van még egy kis csavar a visszatérő ágnál lévő alu deknin. Azt is be kell kötni a visszafolyóba, mert a résolajat az vezeti vissza a tartályba(ellenkező esetben szétnyomhatja azt a deknit). Minden karnak van úszója(elvileg). Azaz egyik fele csak nyomó, a másik fele félútig nyomva a kart nyom, teljesen felnyomva úszó...