A Lighting Sheeds nekem is meg one mp3-ban.Ha kell elküldöm.
Más!
Ezek az Irish & English Pub'ok mindenütt ilyen "olcsóak".ECCer egy haverommal bementünk egy ilyenbe, kértünk két pofa sört, 1500 forinból meg is úsztuk.Komolyan mondom kipisálni se' volt szivünk.Mindenestre többet nem mentünk oda.
Sok angol van, nekik az árak nem számítanak, de sok magyar is csak a foci miatt megy oda!
Hétköznap este még nem voltam, csak hétvégén, így nemtudom akkor mennyien vannak.
Mas:
Sracok tudnatok segiteni? A holnap MU meccset szeretnem a cimboraimmal kivetiton nezni. A Championson kivul csak a Becketts-rol tudok. Az milyen? Min lehet nezni, vannak-e masok is akik a meccs miatt mennek, vagy kineznek onnan ha mezben beallitok a kulturemberek koze, adjak-e egyaltalan a meccset?
Elore is koszi a felvilagositast, ha tudtok valamit.
Volt a 96-os EB-nek egy indulója, ami akkor bepá-
rásította a "szemüvegem", ha meghallottam, de eleddig
nem tudtam megszerezni.
A Lightning Seeds adta elő, a címét sajna nem tudom,
az angol foci "felsőbbrendűségéről" szólt,és az
életem, hogy megszerezzem.
Ismeri itt valaki?
Ha igen, dobjon meg E-maillel, legyen oly kedves.
A cím:
Waix@mailbox.hu
Hagyjuk el azt a 2 szót, hogy "ilyen erővel", mert MINDEN!!! GÓL HIBÁBÓL SZÜLETIK, ezt én sem vitattam, vitatom.
Előző eszmefuttatásom tudom úm. előreszaladt az időben, és csak arra akartam rávilágítani, hogy a sportriporter az utolsó pillanatot kapta el szubjektíven (véleményem szerint), de ugyebár minden megközelíthető más szemszögből, más szempontból.
Hogy Schmeichel talán..., tudom nem haragszol meg azért, ha leírom, hogy amit abban a pár mp-s öszefoglalóban láttam, nekem borzasztó nagy örömöt okozott.
Ilyen erovel minden gol hibabol szuletik, hisz a Wimbledon kozeppalyasai is belephettek volna Beckham-nek, mikor felpalyan tulrol golt lott. Az egy dolog, hogy tegnap nem valtottak ki ra, de ez nalam olyan lovesnek szamitott, amit nem varrok egy kapus nyakaba, hanem sokkal inkabb a jatekost dicserem. Na mindegy, reszletkerdes...de talan.....talan, ha Schmeichel...
Szinte védhető lett volna!!! Gerrard gólja, ha pl. vki gondolkodik a MU védelemben. Sem a MU védelem, sem Barthez nem gondolta, hogy Gerrard kb. 25-30-ról alaposan megküldi. A védelem nem igazán serénykedett a blokkolásban, és Barthez "bűne", hogy nem lépett ki a labdára. Szóval bement, és kész a MU egyértelmű hibájából, és azt véleményem szerint nem egyedül Barthez követte el.
Erről részemről ennyi.
Rengeteg olyan hülye sportriporteri dumát hallottam már, amitől totál kifeküdtem. Nem mindenki a szakmája mestere.
Jelen esetben én is csak tátom a számat, hogy miről beszélt a szerencsétlen, mert ha Barthez duplára nő sem védhette volna azt a tanítani való gólgyönyörűséget.
Most láttam az MTV2 Sporthíradóban az igen rövid összefoglalót. Steven Gerrard gólja egyszerűen brutálisan-gyönyörű bomba volt, de Robbie sem megy a szomszédba egy pazar lövésért.
Elájultam a gyönyörűségtől. A félidei eredmény után (sajna csak a Net-en követhettem az eseményeket)) el kellett mennem bevásárolni és talán Freud-i sugallatra egészen véletlenül vettem 1 Liverpool-vörös pólót. (mi nők már csak így mulatunk!!!!!!)
Már megint megvertük éket!
Gerrard volt a legjobb, de az egész csapat király volt az első félidőben. Szerintem még a Realt is legyőztük volna ma. Thank You Boys!
Fantasztikus volt a közönség is , bár a végén benyomtak minket, de megúsztuk.
Go Reds.