A 2 meccs a döntőbe jutásról szól, nem kell feltétlenül showműsort adni!!!
És hogy ki hova elég jó, majd meglátjuk a végén.
Remélem, van jó pszichiátered?!
Azokból a meccsekből kár messzenő következtetéseket levonni.
1.A Chelsea annak előtte simán lépett le benneteket a Stmford Bridge'n.
2.A visszavágón a Barcelona azt hozta amihez igazán ért (csalás).Ha on lehetőséged nézd meg, hány pontrúgás előzte meg a góljaitokat, s abból mennyi volt valódi foul.Az hogy a bíró megette őket: hát Istenem.Általában a latin csapatok cigánykodásait mindíg beszopják a sípmesterek, dehát ez egy másik történet.
3.A Leeds meccsből mégnagyobb hiba következtetéseket levonni.Csakmert az volt a fehérek első BL meccs, ésmert emellett 7 kulcsemberük is hiányzott.De hogyan is értek véget a csoportküzdelmek?Tudod 1. 2. 3. hely etc.
4.Ez a Pool melleni meccs, nem az a két másik meccs, bár ezzel aligha mondtam újat.
5.Én azért a nézőszámátlagaitokra sem lennék büszeke.Tudniillik ha más nem is, ez mindíg hűen tükrözi a szurkolók csapatról alkotott véleményét.
Mindettől függetlenül győzzön a yobb, - nem a yobban csaló(!) - és legyen mindkét meccs a klubok nevéhez és multjához méltó.Vagyis legyen eseménydús v. színvonalas, hajtós ill. nagy iramú, és legyen gólokban gazdag.
Részemről nem is kérdés melyik csapatért szorítok.
Waix!
Te meg nyissál már please egy normális e-mail fiókot, mert ilyen 1 MB tárterületes szarokra sosem fogom tudni elküldeni a Lighting Sheeds nótáit.Nekem meg one mindkét verzió ('96 & '98) egyik yobb mint a másik.
A 713-ra csak annyit, hagyjuk, hogy a Barcelona mennyire volt májer legutóbb. Tény, hogy jó meccsnek ígérkezik a csütörtöki.
És a tippem? Hát konkrét eredmények jóslásába nem bocsátkoznék, majd házi jós szurkolótársam megmondja a pontos eredményt.
Azonban augusztusban megálmodtam, hogy a LIVERPOOL UEFA KUPA DÖNTŐT JÁTSZIK. Let it be!!!
A fiúk tuti mindent megtesznek, és remélem elmondják a meccs végén, hogy 'igen, ez férfimunka volt.'
Lehet mát tudni, hogy a 12-i LIVERPOOL-Barcelona meccset közvetíti-e a Sky? Mert szívesen megnézném a Beckett's-ben, úgyis rég voltam már ott. Jól esne 1 dupla Glenfiddich a továbbjutásra!
Ez egy 'pool topic, ahova hagyományosan Liverpool
szurkolók járnak!
Bárki jön ide, szeretettel várjuk, de ha anyázni
akartok, menjetek innen a francba!
Milyen mák öcsi?
Csak úgy emlékeztetnélek a legutóbbi otthoni kupameccsekre, amiket a Barca angol csapattal játszott.
Barcelona - Leeds 4:0
Barcelona - Chelsea 5:1
Nem tudom melyik mondta, hogy a Barcelonát csak Rivaldo húzza hónapok óta, de ez is egy nagy hülyeség.
Sok olyan meccset tudnék emliteni ebben az idényben, sőt még kupa meccset is, amelyeken egy Luis Enrique nevű barcelonai krapek 1 félidő alatt 3 gólt rúgott és akkor Kluivertet se felejtsük ki, aki a gólgyártáson kivül Rivaldo góljainak több mint a feléhez segédkezett, vagyis ő adta a gól passzt, és akkor ott van még Overmars is aki lefuttja az egész Liverpooli védelmet, Frank De Boer, aki védő létére tét meccseken távolról rúgdossa a gólokat.
Még világ és európa bajnokunk is van Petit személyében, de őt inább hagyjuk.
A Barca Meccset a Sport1 és a DSF, a Wycombe meccset a sport1 reklámozza, 13.-án pénteken 12 30 kor a Sky adja A Liverpool-Evertont, 16.-án hétfőn este pedig szintén a Sky a LFC-Leedset. A MU meccsen nagyon sokan voltak a Beckettsben és legalább 80% Liverpooli, ugyhogy volt hangulat.Decemberben azért több volt a MU szurkoló.
Go Reds.
A Lighting Sheeds nekem is meg one mp3-ban.Ha kell elküldöm.
Más!
Ezek az Irish & English Pub'ok mindenütt ilyen "olcsóak".ECCer egy haverommal bementünk egy ilyenbe, kértünk két pofa sört, 1500 forinból meg is úsztuk.Komolyan mondom kipisálni se' volt szivünk.Mindenestre többet nem mentünk oda.