Keresés

Részletes keresés

Starting22 Creative Commons License 2018.03.03 0 0 7865

Szia! Nagyon szépen köszi!!

Mary Varró Creative Commons License 2018.03.03 0 0 7864

egyetlen egy fotóról tudtam vissza nézni a kirándulás árát:SAona vagy Cataline sziget 110dollárért hirdették.sajnálom de tényleg nem jegyeztem meg ,h mennyiért kínálták a többi programot!!És ami még fontos,h wifi mindenhol volt ,szoba -medence-beach ,egy szakaszán-éttermek.és még egy!! ha tematikus étterembe szeretnétek vacsorázni akkor 1 nappal előtte érdemes asztalt foglalni......mi egyik alkalommal délután szerettünk volna foglalni de aznapra már minden hely foglalt volt:((régebben olvastam itt,h 20-30 dollárért visznek el a szállodához...de ezt nem mondom 1000 százalékra!!mi 50 dollárt fizettünk oda vissza útra!!remélem tudtam segíteni,szép nyaralást!!!

Előzmény: Starting22 (7862)
Spanyolnátha Creative Commons License 2018.03.03 0 2 7863

Sziasztok!

 

 

Mivel én is rengeteget jártam itt az elmúlt hónapokban, sok hasznos infót, segítséget kaptam itt, most én is leírom a friss (tegnap jöttünk haza) tapasztalataimat, hátha jól jön valakinek.

 

Repülés: A foglalásunk szerint az Eurowings járatával repültünk a Bécs-Köln-Punta Cana vonalon.

A Bécs-Köln járat egy A319-es gép volt, viszonylag pontos indulással, érkezéssel. A kölni repülőtéren nem nagyon lehet elveszni, kis reptér és szürke és unalmas is, átszálláshoz megfelel.

A Köln-Punta Cana járat már nem igazán Eurowings-esre sikerült. Az Air Tanker nevű cég által működtetett járat volt. Egy A-330-as gép, amin semmilyen 21. századi elektronikai extra sem volt (internet, monitor a széktámlában, töltési lehetőségnek „konnektorok”). Viszont nem kellett fizetni a takaróért és az italokat (üdítők, sör, bor) igen bőkezűen mérték, egy út alatt minimum 4-5 alkalommal jöttek körbe, kínálgatni az innivalókat. A kaja Eurowings feliratú dobozkákban volt, és katasztrofális is. J Transzfer TUI-s volt, és korrekt. Összességében, az út kegyetlen hosszú és fárasztó, ez az utazás egyetlen „gyenge pontja”.

Az utazást eredetileg a Marathon Travel-nél foglaltuk, amit aztán félidőben felvásárolt a Ruefa, így végül velük utaztunk. Az utazásszervező 1-2 FLY volt, ami a TUI csoport része. Érdemes a TUI-val utazni, mindenhol van képviselőjük (reptér, szálloda). A Ruefa munkatársai segítőkészek, gyorsan válaszolnak email-ben is, lehet rájuk számítani mindenben.

Szálloda: Now Larimar. Nagyon szép szálloda, tiszta szobákkal, jó matraccal, funkcionális és tetszetős fürdőszobával. A minibárt rendesen töltötték minden nap, ahogyan a törölköző csere is megoldott volt. Előfordult, hogy csak úgy felhívtak minket telefonon a recepcióról, hogy minden rendben van-e, szükségünk van-e vmire. A főétteremben mind a napi 3 étkezés bőséges választékkal, finom ízekkel. A tematikus éttermeket kipróbáltuk, mindegyikben finom a kaja, érdemes foglalni. a Barefoot Grill (parti étterem) is jó, de 4-5 nap után már unalmas a menü. A szálloda medencéi nem fűtöttek, de szerintem ez nem is szükséges, pont jó volt így, ahogy volt. A személyzet udvarias, készséges, segítőkész. Igaz, a munkamorál „karibias”, de ettől a helytől pont ezt is vártuk-várjuk. Az animátorok, a zene, az esti műsorok, show-k, a hangulat mind-mind kitűnő (Babyface, 50cent, Mr. Mambo, Capuccino és társaik, Juan P. a swimm up bárban) hihetetlen nagy arcok. A szálloda partja nagyon tiszta, ápolt, és nálunk a hullámok sem jelentettek gondot (ez a jelenség pont a Larimart követő, északabbra elhelyezkedő partszakaszokon lévő szállodáknál probléma).

Programok: Minden programot a Seemore szervezésében csináltunk végig, és kizárólag a legjobbakat tudom mondani róluk. Dani és Eszter, a Seemore két arca (ők az idegenvezetői) nagyon kedves, segítőkész és humoros ember (és anyanyelvi szinten beszélik a magyart). Ráadásul mindenben segítenek, ha kell, lehet rájuk számítani a bajban is. Saona sziget, delfinúszás és parasailing volt a 3 program, amin részt vettünk. Mindenhol profi műsor, személyzet és kifejezetten jó ár-értékarány a jellemző. Saona kihagyhatatlan, látni kell. Ha csak egy programra áldoz valaki, az ez legyen! De a delfinúszás és a parasailing is örök élmény, nagyon megéri (a delfinúszásos képek+videó ára nem vicces 80 dollár egy főről, 150 dollár kettőről. Alku nem igazán működik, mivel az árak ki vannak írva egy műanyag táblára, és arra mutogat a személyzet, az alkukísérleteket pedig vhogy nem hallják meg :D)
Borravaló: Nem kell adni, de ez magától jön, és azért segít is, valljuk be. 1-1 dollár a takarítónak a párnára, egy-egy dollár az étteremben a pincéreknek, a bárban… és családtagként üdvözölnek a következő alkalommal. 30-40 dollár elég erre, és még annak is örömöt okoz, aki adja, megérdemli a személyzet. Rengeteget dolgoznak és nagyon kevés pénzért.

A reklámemberek valóban fárasztóak egy kicsit, sokan vannak a parton, és bizony, néha a medencéknél is, de azért messze nem kibírhatatlanok, szerintem nem érdemes ezen nyávogni (igaz, ha nem lennének, nem hiányoznának :D)

Időjárás: Na, itt azért muszáj leírni, hogy bizony „nem erről volt szó”. A neten mindenhol azt olvasni, hogy febr-márc. a 2 legszárazabb hónap, havonta 6-6 esős nappal. Nos, mi 10 éjszakát töltöttünk ott, ami 11 nap, de összesen 3 nap volt, amikor nem esett. Igaz, sokszor 3-5 perces zápor volt csak, de volt ott 1-2 órás nagy zuhé is. A nagyobb eső mindig este-éjszaka-hajnalban volt, de napközben is esett szinte minden nap. Mind e mellé az első héten végig 40km/h körüli szél fújt, aminek a nagysága, ereje akkor is feltűnt, amikor megérkeztünk, de igazából akkor vettük észre, hogy milyen rossz volt, amikor jött 4 szélcsendesebb nap.

Jó tanács: a házi gyógyszertárat érdemes jól feltölteni induláskor. Lopedium, Láz- és fájdalomcsillapítók, torokfertőtlenítő és hasonló gyógyszerek nagyon jól tudnak jönni.

Összegezve: Hatalmas élmény, sok-sok örökre megmaradó illat, dallam, színek, arcok, emberek, emlékek. Természetesen visszatérünk, ha lesz lehetőségünk.

 

Starting22 Creative Commons License 2018.03.03 0 0 7862

Szia! Nagyon de nagyon szépen köszi:)))))A szàllodai fakultatív programok közül Saona szigettúra milyen árban volt? Sokkal drágább volt mint Sanyiékkal? Nem figyelted véletlenül:) És nem tudod hogy mennyibe kerül a Taxi mondjuk az Iberostarba vagy az ilyen távoli hotelekba! Előre is köszi!!!!!!!

Előzmény: Mary Varró (7859)
szlillu Creative Commons License 2018.03.03 0 0 7861

Transzfer tekintetében hogyan választattok?

Eddig amit találtunk elég drága 180 USD csak oda, de lehet, hogy elnéztünk valamit.

Südi Sanyiék csapata felajánlották a segítségüket.

Jól járunk, ha őket választjuk, vagy esetleg Gustávóék jobbak ár-érték arányban? :) 

 

Előre is köszönöm! 

Bocsánat a sok kérdés miatt.

szlillu Creative Commons License 2018.03.03 0 0 7860

Csak egy finom kávéra, egy kis sétáragondoltunk, de teljesen igazad van. :)

Köszönöm! :)

Előzmény: nitricircus (7858)
Mary Varró Creative Commons License 2018.03.03 0 0 7859

szia!!mi február 9-én indultunk Punta Canara,Bécs-Párizs-Punta Cana útvonalon.A párizsi reptértől nem kell félni ,minden szépen ki van

táblázva ,aránylag rövid időn belül át lehet érni egyik terminálból a másikba.eeeszter levelével egyet értek....nekünk is hasonlóak a tapasztalataik.

Oda-vissza nagy késéssel indult,ugyan a hó helyzetre fogták.Kifelé egy lelakott saját gépükkel mentünk vissza Vamos gép.Sanyiékat kértük meg a transzferrel

saját szervezésben,minden simán ment velük,vártak a megbeszéltek szerint a reptéren névvel ellátott táblával.a mi szállodánk (IBEROSTAR PUNTA CANA)volt a legtávolabb a reptértől így türelmesen el kisértük a többi magyar vendéget a szállodájukig....Legközelebb ezt simán ki fogom hagyni mert rengeteg taxis várakozik ott fuvarra.Mi nagyon elégedettek voltunk a szállodával,a szobát nagyon lelkiismeretesen takarították,ágyneműt cseréltek,törölközőt,minibárt feltöltik,virá....a szobába nem kellett átalakítót használni a telefon töltéshez.az éttermek,bárok szuper jók.strand törölköző csere minden nap vagy amikor te szeretnéd,a beach-en és a medence körül szintén pincérek rohangálna ,lehet megkérni őket ha szeretnél vmit inni...folyamatosan programok:vízi torna,íjászat,tánc,röplabdázás stb...folyamatosan járt körbe egy ember és kereste a lelkes vendégeket a programra...a kertet minden nap gondozták a leesett kókuszokat az arra sétálóknak ajánlották fel...kint masszázs ,hajfonás.szerintem jó választás ez a szálloda!!!egy alkalommal be akartunk menni a városba vásárolni -hívtak taxit ami 20 dollár oda plusz 20 dollár vissza volt az ára.De a szállodából indítanak ingyen buszokat is.Mi Sanyiékkal mentünk a Saonai programra.Megbeszélt időpontban reggel jöttek értünk a recepcióra (persze mi voltunk az elsők akiket felvettek és az utolsók akiket haza vittek)ettől eltekintve a program fantasztikus volt.egyébként a recepcióval szemben minden reggel ott vannak az értékesítők ahol az utakat szervezik Saona ,Samana ,delfin úszás stb....egyébként a beachen is rengetegen hírdetik a programokat,de valahogy nekem ők nem voltak szimpatikusak:)))szúnyogok,bogarak ,legyek nem voltak.egyenlőre ennyi jutott eszembe,ha valami kimaradt kérdezz csak nyugodtan!jó utat és csodás nyaralást!!

Előzmény: Starting22 (7845)
nitricircus Creative Commons License 2018.03.03 0 0 7858

5 óra átlagba egy nagy városba kevés erre. 8-10 óra már elég, de 5 az még veszélyes 

Előzmény: szlillu (7857)
szlillu Creative Commons License 2018.03.02 0 0 7857

Sziasztok ismét! 😊

 

Mi Tuival repülünk Brüsszeli átszállással. Érdeklődnék azoktól akik szintén így voltak, hogy vajon van-e időnk arra, hogy kicsit kiugorjunk a várisba.

 

Szeretnénk hasznosan eltölteni a délelőttöt, mert ha jól emlékszem közel 5 órát kell várakoznunk.

 

Előre is köszönöm a válaszokat! 😊

pannika58 Creative Commons License 2018.03.02 0 0 7856

szia "seguraviudas" adnál egy elérhetőséget? Még jó frissek az élmények és a tapasztalatok, kérdeznék egy-két dolgot. köszönöm :)

Előzmény: seguraviudas (7798)
zsergel Creative Commons License 2018.03.02 0 0 7855

Én is írtam.

Előzmény: Melcsi1202 (7840)
flidi Creative Commons License 2018.03.01 0 0 7854

Küldtem kedden e-mailt. Nem kaptad meg? 

Előzmény: Melcsi1202 (7841)
nitricircus Creative Commons License 2018.02.28 0 1 7853

ha meg kimész a hotelból, a helyi túraszervezők töredék áron ahhoz képest. és hellyel közzel ugyanazt kapod meg tőlük is a programok 90%-ra. 

Előzmény: Bernadett 1 (7848)
eeeszter Creative Commons License 2018.02.27 0 1 7852

Egyébként még csak nem is a Wamos volt az igazi csalódás, mert ott szerencsénk volt, és az első osztályon kaptunk helyet, ami azért egy fokkal kényelmesebbé tette az utazást. Kifelé több,  mint öt órát késett a gép, így közel egy teljes nap telt el a reggeli felkeléstől a szállodáda érkezésig, ami gyerekekkel nem túl kellemes...

Előzmény: Zseléscukor732 (7851)
Zseléscukor732 Creative Commons License 2018.02.27 0 0 7851

Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatod lett velük! A Wamos Air nem a legjobb légitársaságok közt van! 3 ismerősöm repült velük! Fejvesztve menekültek a gépről!!

eeeszter Creative Commons License 2018.02.27 0 0 7850

Szia, két hete voltunk az AirFrance-szal, sajnos elég rossz tapasztalatokkal. Oda-vissza nagy késések, gyenge kommunikáció, öt percenként sms eltérő indulási időponttal. Kifelé saját gépükkel (nem felújított belső, de elmegy kategória), vissza Vamos, nagyon lepukkadt gépével. Hazafelé 3 órás átszállási időnk volt, de lekéstük volna a gépet, ha nincs egy órás késés a budapesti járaton is. Remélem, nektek rendben lesz minden, de a mostani sztrájk után én már biztosan nem utaznék velük még egyszer.

Szállás: Grand Palladium Bavaro, az teljesen rendben volt, mi nagyon elégedettek voltunk vele. A szobák nem a legújabbak, de tiszták, tágasak, az éttermek, lobbyk nagyon szépek. Jó a kaja, italok, klassz a kiszolgálás. Sajnos a parton végig olyan erős szél fújt, hogy élvezhetetlen volt, nekünk jobban bejött Bayahibe...

Előzmény: Zseléscukor732 (7843)
Zseléscukor732 Creative Commons License 2018.02.27 0 0 7849

Nagyon sokat segitettél! Köszönöm szépen!

Bernadett 1 Creative Commons License 2018.02.27 0 1 7848

A transzferünk a Sanyiék voltak,utazzlastminute szervezésével mentünk,ők meg a Sanyiékkal vannak kapcsolatba ezért jöttek ők értünk! Voltak még magyarok,őket várta a neckermann busz! A szállodáról nem tudok mit mondani,mi nem abban voltunk! Fakultatívon a Sanyiékkal voltunk Saonan,és Samanan mindkettő nagyon jó volt! Mi a szállodában is befizettünk egy Saona szigetre,akkor Spanyolokkal voltunk,de az is nagyon jó volt,és még szebb helyre vittek! És kb fele annyiba került! Szóval érdemes megnézni a szálloda ajánlatait,főleg ha beszéltek angolul! De Sanyiékat is bátran ajánlom,és Saona szigetet ne hagyjátok ki,az tényleg gyönyörű!

Előzmény: Zseléscukor732 (7847)
Zseléscukor732 Creative Commons License 2018.02.27 0 0 7847

Előre is köszi!!:)

Zseléscukor732 Creative Commons License 2018.02.27 0 0 7846

Bocsi,rossz nicknèv jött elő! Transzfert eltudnád magyarázni? Főkeg a Hotelból repülőtérre

 

 

 

 

Starting22 Creative Commons License 2018.02.27 0 0 7845

Húú, Nagyon szépen köszi:)))))) Már  nagyon várom! Iberostar Punta Canába megyünk! Fakultatív programot a hotekban intézhetjük,Saonára? Vagy mindenkèpp Gustavohoz  vagy Sandrohoz kell ragaszkodni? Habár azt mondták az irodàban hogy az Iberostarbol való programokat Sanyi csinálja,szervezi:)) Az Iberostarral kapcsolatban ha van tapasztalatod, szívesen várom:)))

Bernadett 1 Creative Commons License 2018.02.27 0 1 7844

Szia! Mi októberben utaztunk Dominikára velük,Párizsban kb 4 óránk volt nagyon kényelmes az átszállásra! Buszok mennek,könnyű megtalálni hogy merre kell menni! Oda fele nem volt olyan jó gépük,szűk,kényelmetlen ülések(lelakott),a kaja jó volt,és van kitéve,víz,üditő,csoki,ropi stb bármikor oda mehetsz és kiszolgálhatod magad! Haza fele nagyon kényelmes gépünk volt,nagyobb ülésekkel,a kiszolgálás ugyan olyan jó volt! Melyik szállodába mentek? Nagyon jó lesz nektek :-)

 

Előzmény: Zseléscukor732 (7843)
Zseléscukor732 Creative Commons License 2018.02.27 0 0 7843

Sziasztok! Most először indulunk a férjemmel Dominikára!  Március 5-én Párizsi átszállással! Rengeteg kérdésem van, első utam lesz tengerentúlra:) Air France ellátás, tapasztalatok, Párizsi reptér.. Transzfer hogy zajlik, hogy értesitenek a hotelban :) Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!:))

Szemi 68 Creative Commons License 2018.02.27 0 0 7842

Szia! Most már publikus az email címem. Ha van bármi fontos kérdésetek akkor itt még csütörtök estig utána tudok járni. Tudok pár fotót küldeni ha esetleg nem találtok meg valamit a szálloda oldalán. Írjatok e mailt és ott Cserélünk telefonszámot itt viberen tudunk beszélni. xemmy@freemail.hu

Előzmény: drwho89 (7839)
Melcsi1202 Creative Commons License 2018.02.26 0 0 7841

Szia!Fel tudnánk venni Veled valahogyan a kapcsolatot? :)

Előzmény: flidi (7445)
Melcsi1202 Creative Commons License 2018.02.26 0 0 7840

Szia!Látom a Vista Solban voltatok!Egy kis felvilágosítást szeretnénk Tőled kérni,privátban el tudnád e küldeni a telefonszámodat? murnyak_melinda@freemail.hu segítségedet előre is köszönöm!

Előzmény: zsergel (7733)
drwho89 Creative Commons License 2018.02.26 -1 0 7839

Szia. Szeretnék föltenni néhány kérdést, miután hazajöttetek. Adj légyszi valami elérhetőséget,nem publikus a mailcímed, nem tudok irni privátban

Előzmény: Szemi 68 (7838)
Szemi 68 Creative Commons License 2018.02.25 0 0 7838

Sziasztok! Mi most vagyunk a Hotel palladium punta cana ban ez szomszédos a Pallasal. Szerintem jó választás ár érték arányban. Gyönyörű tengerpart több mint 6 alakart étterem több belső medence jó közlekedés. Biztosan Lehet hibát találni hiszen nem új építésű szálloda De hol nincs hiba. Egy hét múlva leszünk otthon Ha tudunk beszélni akár telefonon vagy Viber en szívesen mesélek többet.

Előzmény: drwho89 (7837)
drwho89 Creative Commons License 2018.02.24 -1 2 7837

Sziasztok.

Május 12-dikén utazunk nászútra, a Grand Palladium Palace-ban szálunk meg. Visszaolvastam itt a fórumon, találtam pár véleményt a hotelról, de ha valaki volt ott az utóbbi időben, megköszönném ha 

összefoglalná pár sorban élményeit. Olvastam néhány negatív kritikát a tripadvisoron...

A másik kérdésem a transferrel kapcsolatos: használta valaki a mozio.com-ot, mi a véleményetek róla? elég előnyös áraik vannak....

flidi Creative Commons License 2018.02.23 0 0 7836

Mi tavaly december 9-től voltunk 10 napot Punta Canan. Az időjárás tökéletes volt. Egyszer sem esett az eső. Az óceán nyugodt volt. Amikor nyugodt, akkor is vannak hullámok, de nincs hordalék, sem tengeri fű. Az utolsó 2 napban kicsit erősödtek a hullámok, és előfordult tengeri fű is, de nem zavaró mennyiség. A partot egyébként minden reggel takarították.

Előzmény: Beáta Babudné Barabás (7825)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!