Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Pótold egy olcsóbb de megbízhatóbb típussal nem baj ha nem full acél.
Még rakétázásra örömdurrogtatásra is van egy-két típus ami simán túlél 1000 lövést annyit ellőni meg nem kevés pénz főleg ha rakéta is van hozzá. Extrém esetben akár 2-3 full acél fegyver ára is lehet.
Önvédelemre az is örök élet.
Kár ezért a puskáért.
Ha már a kínaik után elkezdtél minőségibb fegyverekre rákóstolni később nagyon fogod bánni egy ilyen eladását.
Nekem régen már volt egy közel 10 db-os gyűjteményem régi minőségi légfegyverekből, amit részben anyagi okokból felszámoltam.
Évekig tartott és nagyon nehéz volt újra kifogástalan állapotúakból összeszedni.
Ha az unokatestvérem nem adja el az övéit még mindig nagyon hézagos lenne a gyűjtemény.
Így is van egy-két típus amire fáj a fogam de azt majd az idő szépen megoldja már nem sürgős.
Van miben gyönyörködni bőven és jó érzés kézbe fogni ápolgatni őket egy-egy szürke borongós délután -persze azért néha meg is járatom őket szépen sorban- :-).
egy kis csőfar átképzéssel könnyedén és lazán megy a 4,5-ös diabolóval!
mivel a bronzfuratban jobban csúszik az ólom,mint az acél huzagolásban ,igy ugyanott vagy,mintha egy izs-38-at vennél vagy használnál semmivel se rosszabb tán inkább jobb.
Tisztelt mesterlovészek !Volna egy kérdésem , létezik izs 22 es ben 4,5 caliber vagy mind 4,4 cal !A másik mindegyik 22 es bronz (vagy réz ) huzagolásos csovü?Elore is kosz a segitséget.
Shul 312 gyári diopterével és egy Hawke 3-9x50 távcsővel éles konverziós GP-re vagy GRP 9 gázriasztóra cserélhető. A puska gyönyörű állapotban van, személyesen kipróbálható előre egyeztetett időpontban.
De vettem a lapot.Átfutottam a topikot.Értem a problémát.Ezek az 50-es kategóriában jó puskák ,de nyilván nem érik el Walther 55-ös szintjét.A tartós minőségről nem tudok vélemeényt alkotni mert kb 1 hónapja van nálam.Először szabadkézből állva,tragikus erdményeket lőttem vele.Most már többször is 5 lövésből 3x megvan a 10-es.Nem a puska a pontatlan,hanem a lőkészség a gyenge. De sajnos ezeket 16 J-ból alakították 7,5-re és itt lehetne jobb is. Viszont egy igazi kihívás.