nem semmi.Én másfél héttel a mütét után se tudok a mütött oldalamon aludni.Legfeljebb pár percig.Aztán jobbnak látom hanyatt vagy a mütetlen oldalra fordulni.Kétoldali sérvnél csak hanyatt tudnék aludni .Mondom én.Aztán lehet,hogy Nálad ez nem fog fennállni.Ha egynapos sebészetre jelentkeztél lehet,hogy hazaengednek.Az publikus,hogy hol mŰtenek?
lehet,hogy semmi köze a problémádhoz.Én jót derültem a hereemelőn aztán a nővér megfedett,ne mosolyogjak mert volt akinek egy liter vér ment a heréjébe és terpeszben járkált hetekig
Nekem is sikerült csatlakoznom a sérvműtöttekhez, majdnem 3 hete volt a műtétem. Jobboldali, elég szép nagy sérvem volt. Szikés, hálóbeültetéses műtét volt altatással. Arra lennék kíváncsi, hogy másnak is volt-e hasonló tünete a műtét után: a műtött oldali herém még így közel 3 héttel a műtét után is kb kétszerese a másiknak, egészen fent van, és nem "lóg", mint a másik, hanem mintha egy rugó-szerű valamin ülne. Légyszi írjatok, mert eddig nem nagyon olvastam, hogy ilyen tapasztalatai voltak másoknak, és tartok tőle, hogy ez nem igazán jó így.
Azt elfelejtettem még írni.hogy megnézték még a jobboldalamat.köhögtettek nyomkodtak stb.Nem találtak semmit. ez csak rutinellenőrzés,vagy többnyire párosával jön ki a sérv,előbb vagy utóbb.
Nekem nem volt leragsztva. A műtét után igen, de azt a ragasztást másnap levették. Utána szabadon volt. A lila damil kilátszott belőlem. 10 nap múlva szedték ki a varratot, kb másfél másodperc volt. Utána még valamilyen spray-vel lefújták, ami vékony hártyás réteget képzett. Lefújás után várni kellett egy jó percet. Akkor megszáradt, felöltöztem, kezembe adták a papírokat és elváltunk egymástól. :)
Na most értem haza.Az orvos letépte a kötést és kész.kérdeztem varratot nem szed? Azt mondta nem kell mert úgy csinálta.Most megnéztem van egy 9 cm hosszú vágás párhuzamosan az ágyékhajlattal.Ennyi.
nagy meglepetést nem várok.A foginyemet varrták össze már pár alkalommal.Egyszer a tű helyet a bajszomat húzták meg,jót derültünk rajta.A varratszedésre szinte nem is emlékszem.
Miután már "nem kellett volna" (2-3 hét után), soxor nem tudatosan , de lassan, kimélve mentem, hajoltam, guggoltam. Szinte "kényszeríteni" kellett magam a "gyorsabb" cselekvésre......
ma van egy hete,hogy hazaengedtek.Egy kis helyzetjelentés féle.Ma már feküdtem egy kicsit a műtött oldalamon meg a hasamon is.Apró nyilalások ,puffadások vannak még,gyógyszert nem szedek már napok óta.Ágyból felkelésnél érzem leginkább,hogy műtöttek.Jövő hét elején varratszedés lesz.Utána is kapok kötést még? A szőrnövekedés elég irritáló.Széklet,vizelet, Sex, mint műtét előtt.Továbbra is andalogva járok, csak nehogy rámragadjon.