Absolutly úgy van, ahogy írod, kemény hetek várnak ránk, és nagyon very good a hozzáállás az 1 kupa már meg van, ide még a másik 2-őt is + BL hely. Én (is) komolyan hiszek benne, hogy ezt ebben az idényben mind hozzuk.
Rohadt kemény menetelés lesz, de MEG KELL CSINÁLNI!!!
A mai bajnoki győzelem (is) rettentően kell a BL helyhez. Hát COME ON REDS!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne is törődjünk az ilyesmivel. Ha nem a The Sun írná, hanem a Gazzetto della Sport vagy a Guardian, akkor is nevetnék rajta, mert Owen 2005-ig a mienk, és a Hollier ötször küldött már el kérőket a fenébe. Nem is értem az MTI-t minek törődik a bulvárbaromságokkal.
Jobban izgat, hogy este nem játszik a Barmby és a Smicer, és a Gerrard csak 50 %-os (sajnos muszáj volt betenni a Wycombe ellen a második félidőben).
Én még ilyen menetrendet nem is láttam: túl vagyunk ugye Manchester United (márc. 31.) Barcelona (ápr. 5.) Wycombe (ápr. 8.), ma megyünk Ipswich-be, jön a Leeds (ápr. 13.), aztán az Everton ellen a derby idegenben (ápr. 16.), aztán a Barcelona visszavágó (ápr. 19.), aztán a Tottenham (ápr. 22.) és a Coventry idegenben (ápr. 28.). Az áprilisnak ezzel vége, de a szezon zárásáig nem lesz olyan hét, amelyiken ne két meccset játsszunk. És nincs egy olyan meccs se, amelyiket lazára lehetne venni, mert kell a bajnoki 3. hely és meg kell nyerni mindhárom kupát. Jajajaj...
MTI) - A mostani szezonban a vártnál sokkal szerényebb eredményeket produkáló AC Milan két angol sztárral, David Beckhammel (Manchester United) és Michael Owennel (FC Liverpool) szeretné megerősíteni csapatát. Az olasz futballklub 70 millió fontot fizetne a két válogatott játékosért.
A The Sun című londoni bulvárlap szerint a milánóiak 40 milliót szánnak Beckhamre, s 30 milliót Owenre.
Az AC Milan az elmúlt egy évben már kétszer próbálta megszerezni a manchesteri sztárt, de reményeik akkor gyorsan szertefoszlottak. Most abban bíznak, hogy Beckham nem tud megegyezni a 2003-ig szóló szerződés meghosszabbításáról a világ leggazdagabb klubjával.
Más:
A Celtic katolikus skót csapat, nem igazán rajonganak az prosti angolkért, de semmi sem kizárt...:-)
Liverpooli telefonkáosz a focimeccs jegyigénylői miatt
Megbénították Liverpool telefonhálózatát a Barcelona elleni, április 19-i labdarúgó UEFA Kupa elődöntő visszavágójára belépőt rendelő szurkolók.
A jegyigénylés hétfőn kezdődött és a fél óra alatt regisztrált 44 ezer hívás megoldhatatlan problémát jelentett a British Telecomnak. A cég szóvivője elismerte, hogy a nem várt nagy roham miatt gyakorlatilag lehetetlen vezetékes készülékről telefonálni a városban.
A rendőrség azt kérte a szurkolóktól, hogy mobiltelefonjaikat használják, legalább a mentők és a tűzoltók legyenek elérhetők.
A stadion környékén már a pénztárnyitáskor több mint 10 000 szurkoló reménykedett abban, hogy belépőjegyet vehet a hatalmas érdeklődéssel várt találkozóra.
Az elődöntő első mérkőzésén Barcelonában gólnélküli döntetlen született.
Próbálom elküldeni, nekem megvan. Mondjuk használd a salata69@hotmail.com-ot, még nem szoktam hozzá a salata@liverpoolsupporter.com-hoz.
Természetesen a 'Pool nyeri az FA kupa döntőt, bár ez lehet, hogy csak kincstári.
Berger nem sérült, csak az 5 hónapos sérülés utáni visszatérését nem kockáztatják azzal, hogy minden meccsen, ilyen rövid időn belül játszassák.
Gerrard is hasonló: 20 éves, hirtelen nőtt még 5 centit, és egyszerűen nem bír négy nap alatt regenerálódni: amúgy is rendkívül érzékeny a háta, két-három napot pihennie kell meccs után. Amúgy egy csoda a srác, csak attól félek, hogyha felépül a kapitány (Redknapp), hogyan fog visszakerülni a csapatba.
Továbbá:
Jó lenne, ha a 'poolfanok - persze csak ha nem
kezelik privátan - eljuttatnák nekem E-mail címüket.
Mondjuk úgy:gyüjtő vagyok...
Nade komolyan!Csak azért hogyha van valami akkor legalább
elérhetőek legyetek.
(húha!Kezdem kicsit túl komolyan venni ezt a Liver-
poolfan bandát itt a kocsmában:)
Ok.
És még valami!
Ha valaki tudja, hogy hol találom a You'll never
walk alone audio verzióját, esetleg meg is van
neki, akkor arra kérem próbálja meg eljuttatni
nekem a következő címre:
waix@liverpoolsupporter.com :)
Most pedig:
Már 10-edx énekelem a You'll never walk alone-t 1 már üres Seagram's-es üvegbe. Csak 2 szimpla adag volt benne.
Kérdésedre válaszolva, augusztusi álmomban fogalmam sem volt kivel játszuk az UEFA Kupa döntőt, csak az volt a tuti, hogy a Pool ott volt. És hogy mi volt a vége...? Fogalmam sincs, de így izgalmas igazán!!!!!
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm,
There's a golden sky,
And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind, Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown...
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone.......
You'll never walk alone.
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone.......
You'll never walk alone.
Remélem ugyanezt fogom hallgatni az F.A. Cup döntő után is!!!!!