Rosszul emlékszem? Majd július 11-én lesz a Gay Pride? Had dislike-olják. Én sem mentem oda like-olni. Hidd el sokan örülnek, hogy versenyezni fog. Majd a jövő mindent megold, ill. bizonyít, Plushenko kockáztat, senki más. Újságírók megkérdezték Plushenkótól, mit gondol azokról, akik azt mondják, hogy ő elvette a fiatal versenyzők helyét.Plushenko azt válaszolta: "Én nem vettem el senki helyét, én csak viszem, ami az enyém".Amikor egy fiatal orosz képes lesz arra, hogy legyőzze, Plushenko nyugdíjba vonul, ne aggódj.
Jó ,versenyezzen tőlem,de az Isu facebook oldalán is erősen dislike-olják,hogy visszatér,ott is azt említve,hogy így majd a fiatal oorsz korisokat törvényszerűen szerényebben fogják pontozni.
Szerencséjére Szocsiban lesz az olmipia,még képesek megnyerni neki.
Szerintem a 3 olimpiai érmével már így is legenda.
Legenda akar lenni, mindamellet melyik sportoló az, aki a hazai rendezésű olimpián ne akarna résztvenni? Plunak lételeme a versenyzés, a harc. Lehet, hogy neked nem szimpatikus, de egy-két évtized múlva már csak azt lehet tudni, hogy él egy Plu nevű korcsolyázó, aki négy olimpián vett részt, és három érmet szerzett(eddig). Minden érzelem, imádat vagy ellenszenv lecsupaszodik a tényekről. Edzősködni is szeretne, a szt. pétervári testnevelés egyetemen szerzett kiváló minősítésű edzői diplomája van.( Meg egy közgazadasági egyetemen szerzett kiváló minősítésű turizmus-vendéglátás diplomája.) Egyébként nem mutattál linket a 11-én történtekről.
Egy olyan szintű edzőnek mint Mishin nem lehet probléma több tanítványra figyelni. Egy olyan szintű korcsolyázónak, mint Plushy pedig már nem kell olyan figyelem, mint a fiataloknak. Meg fogják oldani. Most volt Mishin 70 éves, Plu szervezett neki egy szülinapi show-t. Johnnyval, Steffel Lizával stb. Ott hangzottak el ezek a szavak:
A 2006-os Olimpiáig én tényleg nagyon tiszteltem és szerettem Plushenkót, annak ellenére, hogy Joubert rajongó vagyok. Ma is tisztelem, de nem a jelene, hanem a múltja miatt. Mishinnek meg szerintem minden energiáját Lizába és Arturba kéne fektetnie. Februárban ifi Téli Olimpia lesz, és ha minden igaz, jövőre Liza szenior gp-ken indul. Nem mellesleg ő tud 3A-t, Artur meg quad rittbergert, szóval bármekkora ikon Plushy, Gachinski simán megverheti, ami azért kicsit ciki...
EVGENI PLUSHENKO IS OFFICIALLY BACK TO AMATEUR STATUS. HE CAN COMPETE NOW! GO TO HIS TWITTER PAGE AND GIVE HIM CONGRATS! AND SUPPORT... HE HAD A SURGERY 2 DAYS AGO.. THE KNEE... :( BUT HE WILL RECOVER SOON, IN 2 WEEKS APPARENTLY.. ;) enkohttp://twitter.com/Evgeniplush
Igazad van, nagyon sokan fognak ellene szurkolni, és kárörvendően nevetni, ha nem jól szerepel. De van neki egy "Army of fans", ami hihetetlen sokat segíthet neki. De szerintem azért is nehéz dolga lesz, mert a bírók kedvence most egyértelműen Chan. Emlékezz tavalyi GP versenyekre, Chan esett és kelt, mégis hihetetlen pontokat kapott. Ott van Kozuka, Oda, Dai, Joubert, Hanyu is senior lesz, Amodio, Rippon, sőt Gachinsky már az orosz bajnokságban is komoly ellenfele lesz. Mindenesetre én nagyon várom a versenyeket. A célja Sochi, de szerintem nem fog tudni addig versenyezni, nem fiatal már a korihoz, előbb-utóbb megsérül a sok edzéstől. Ezt a mesét olvastad már?
Na látod, ez is jó ötlet:D Így a cuki kis Paully már elérhetőbb közelségben lenne:))) Én még nem tettem le teljesen a Khokhlova-Poirier című őrült ötletemről, mert Paul jobb, mint egy olyan fiú, aki 6.0-ás rendszerben egyénizőként kap 4.4-et:( Konklúzió:Paul Poirier szuperjó partnernőt érdemel, hasonlót, mint Vanessa volt:DDD