Keresés

Részletes keresés

Clarinda Creative Commons License 2025.01.16 0 0 277986

AZ ELEJE

Forwarded this email? Subscribe here for moreHIVATALOS! Hazugság volt az egész COVID-"világjárvány"!- Az amerikai Kongresszusi jelentés igazolja, hogy a COVID19 állítólagos „összeesküvés-elméletei” nem konteók hanem igazságok voltak! (1. rész)Szőke Mária MagdolnaJan 15 

Az amerikai kongresszusi szakbizottság nyilvánosságra hozta a COVID-bűncselekmények kapcsán indított vizsgálatok eredményeit. Ez az egész világon érvényes, ugyanis ezek után rendelték el a COVID-terror megszorításait globális szinten, tehát az egész világon! A vizsgálati jelentés összefoglaló kivonatát folytatásokban közöljük Olvasóinkkal magyar nyelven. És igen, ez az egész egy hatalmas bioterrorista támadás volt az emberiség ellen, nem pedig egy “világjárvány”!Az amerikai képviselőház felügyeleti bizottsága közzétette zárójelentését a COVID-19-p(l)andémiáról, amely megerősíti a járvány idején „összeesküvésnek” vagy „téves információnak” minősített elméletek és állítások valóságosságát. A jelentés a koronavírus eredetére és a szövetségi kormány által a haszonszerzési kutatások finanszírozására összpontosít. Arra a következtetésre jutott, hogy a COVID-19 valószínűleg a kínai Wuhanban található laboratóriumból származik.

Clarinda Creative Commons License 2025.01.16 0 0 277985

a többit megtalálja, aki erre rákeres

konteósok mehetnek nyaralni

Mosolygó galóca Creative Commons License 2025.01.16 0 0 277984

Itt az adatlapja, jogász létére átlátta és megérti a korona oltások hibáit.

https://en.wikipedia.org/wiki/Sonia_Sotomayor

Előzmény: almart (277982)
Mosolygó galóca Creative Commons License 2025.01.16 0 0 277983

Dr Sonia Sotomaior SCOTUS az én jogi tanácsadóm  és én is ezt tanultam biológiából, kvantummechanikából érettségire.

a tücsök, Gryllus campestris válaszára még várnék :)

Hány grammos lehet az agyveleje  nő-e vagy férfi-e ha meg valóban tücsök mennyi idegdúccal jutott erre az álláspontra?

Lehet mesterséges intelligencia az olvtársunk

Előzmény: almart (277982)
almart Creative Commons License 2025.01.16 -1 0 277982

Azert ennyi butasagot nem kellene terjeszteni. Szivesen adok elerhetoseget Kanadaban elo es egeszsegugyben dolgozo baratnomre,nyugodtan meg lehet ot kerdezni,mi ebbol az igazsag. Megsugom SEMMI.

Ertem en,ha vki oltasellenes meg covid tagado. Nincs azzal semmi gond. A gondok ott kezdodnek,mikor egyesek hoaxokbol tajekozodnak meg terjesztik a full hulyeseget. A primitiv egyenek meg mindent elhisznek es terjesztik tovabb. Ez az allapot ami aggaszto.

Előzmény: Clarinda (277977)
almart Creative Commons License 2025.01.16 0 0 277981

En is csak kapkpdom a fejem es nem hiszem el,miket kepesek egyesek osszehablatyolni. Meg az ismeros mondta.....mondatok.

Előzmény: nünüke88 (277976)
Clarinda Creative Commons License 2025.01.16 0 0 277980

Ez a kanadai bíróságon történik ezen a héten.

A covid vakcinákat csak az ottani katonasággal alkalmazotti oltók adhatták be már azok se.

gondolod, hogy lehet az utcán Comirnatyval flangálni?

NEM

Kérdezz meg erről egy TEK-est!

Előzmény: deluigi (277979)
deluigi Creative Commons License 2025.01.16 -2 1 277979

szep, hogy elmeseled nekunk, miket almodtal, de mi koze a topik temajahoz?

Előzmény: Clarinda (277978)
Clarinda Creative Commons License 2025.01.16 0 0 277978

Azt kérdezte a renődrség az oltást beadó személyzettől, hogy tudta-e hogy az egy többkomponensű biológiai fegyver és akár halált is okozhat a beoltottnál.

Clarinda Creative Commons License 2025.01.16 0 0 277977

Egyéni helyzetekkel ne terheljük a TEK-et.

Kanadában már az oltó orvosokat és az oltást embernek beadó személyzetet perlik emberiség

ellenes bűncselekmények miatt.

És a valódi baj a bankrendszer elrontása miatt történt.

nünüke88 Creative Commons License 2025.01.15 -1 3 277976

Ez a topik egyre vadabb sci-fi leírásokat tartalmaz. Mikor változunk zombivámpírrá?

Clarinda Creative Commons License 2025.01.14 0 1 277975

Egy volt osztálytársam ma a Pfizernél dolgozik.

Megerősítette nekem, hogy nagyon hosszú lenne kipróbálni és bevezetni egy új oltást

Az új vakcinákat a régiek átcsomagolásásával készítik.

A lényeg a népességszám csökkentés.

Személyes ismerős alapján.

sszinténzenész Creative Commons License 2025.01.13 0 1 277974

Akkoriban azonban a vakcinák által okozott sérülések miatti kártérítési perek hatására a gyártók sorra kivonultak a piacról, vagy csődöt jelentettek

Az amerikai Kongresszus válasza erre az volt, hogy ahelyett, hogy a gyártókat biztonságosabb termékek előállítására kényszerítették volna, inkább mentességet adtak nekik a jogi felelősségre vonás alól (1986. National Childhood Vaccine Injury Act). 

Ez a döntés pedig lavinaszerűen vezetett a vakcinák számának robbanásszerű növekedéséhez, anélkül hogy azok biztonsági protokolljai megfelelő módon fejlődtek volna.

Egy fontos láncszem kimaradt. Gondolom, BGeci szponzorálhatta azokat a pereket, mert akkoriban vásárolta föl a vakcinagyárakat.

Előzmény: The Rocketeer (277951)
sszinténzenész Creative Commons License 2025.01.13 0 2 277973

Hát Nyugaton ezt mondják, igen. Ezt írtam. Ebből viszont nem következik, hogy van is. Három ott élő nyugatitól veszem, hogy nincsen.

Az usakban viszont van. Most vezeti be Musk is az X-en.

Előzmény: O.B fan (277961)
Clarinda Creative Commons License 2025.01.13 -1 2 277972

Sajnos Argentinában ha nem is a hátára, dr. David Nonis tusományos cikkében megemlítette

egy ilyen rendellenesség kialakulását is a pfizerrel oltott betegei között.

Az agyonoltottsághoz Nonis meg a mutánsok sokféleségének kialakulását és növekedését

említette.

Legutóbb talán Csernobilban láttunk ilyet.

Sajnos van mit publikálnia a tudományos cikkeiben

Neki is megvan Amerika génmódosítást tervező nem titkos programja, az alapján könnyű

volt keresnie mit is figyeljen.

A gyorsabb öregedés (22 évesen koravénné válik a beoltott)

És a vérlemezkéken a vércsoportot is jelző antigének megváltoztak.

Ha a leggyakoribb A pozitiv volt a vércsoportod, Pfizer A pozitiv vagy

modeRna A pozitiv lettél vagy remdesivirrel ugyanez

Ezzel a transzfúziónál is figyelni kell, úgy is terjed az oltottság.

Olaszországban már létrehoztak oltatlanvér bankot is.

Van aki operáció előtt nem engedi, hogy oltott vérét kapja.

Előzmény: idooogeep (277969)
Clarinda Creative Commons License 2025.01.13 0 1 277971

én se értem, ezt a képet hozta nyilvánosságra a torontoi egyetem oltáaskutatója

tény értéke azért van: génmódosító célú oltóanyag és a nőnek B-ről DD-re nőtt a kosármérete. fél év alatt

Örülök, hogy nekem nincs ekkora

Előzmény: Törölt nick (277970)
Törölt nick Creative Commons License 2025.01.13 -1 0 277970

Mi ez a mània mostmàr mindent elfeketiteni elhomàlyositani?

Előzmény: Clarinda (277966)
idooogeep Creative Commons License 2025.01.13 -2 0 277969

Harminc éves korára még a hátára is nőhet kettő:)

Előzmény: h_g (277967)
Saker sahin Creative Commons License 2025.01.13 0 6 277968

Istenben boldogult Csurka urat, még életében mindennek titulálták, csak normálisnak nem. 

Aztán rövid úton kiderült, hogy mindenben igaza volt/lett. Sajnos. :-(

Előzmény: Törölt nick (277963)
h_g Creative Commons License 2025.01.12 -1 3 277967

Végre egy pozitív mellékhatás!

Előzmény: Clarinda (277966)
Clarinda Creative Commons License 2025.01.12 0 1 277966

19 éves lánynak a kosárméte a pfizer felvétele után B-ről Dupla G-e nőtt

Clarinda Creative Commons License 2025.01.12 0 1 277965

A majomhimlő elleni PCR tesz a PCR teszt szabadalmaztatójaKay Mullis készítője szerint alkalmatlan bármiféle állapot diagnosztizálására.

Azt állapítanak meg, amit szennyezésként benn hagytak z oltóanyagban,

Pártkatpna rokonom ha megállapítottak nála valamit  PCR teszttel felhívta a központot új tesztet

kérni, megkapta és az nemleges választ adott.

Németországba utaztam,  bele kellett köpni egy csészébe és megállapította, hogy nem vagyok Covidos.helyes vagyis röhejes

Clarinda Creative Commons License 2025.01.12 0 1 277964

Az EU bevásárolt adófizetői pénzből Majomhimlő elleni hulladékot.

Korábban a WHO elismerte, hogy a többszöri koronavírus elleni oltás felvétele annyira gallyra tette az oltott ember immunrendszerét, hogy egy egyszerű sömör pöttyöket okoz, amit majomhimlőnek neveznek  a tudatlanok.

Pszoriázis csimboraszója

Törölt nick Creative Commons License 2025.01.12 -1 1 277963

Mi katalizálja a koronavírus terjedését?

Az izraeli háború.

Anno Csurka István írót leantiszemitázták mondván kritizálta Antal József ígéretét, hogy a mostanra eltervezett háború iodejére másfélmillió izraeli ember

befogadását ígérte meg az akkori izraeli elnoknek.

És mára vált szükségessé az ígéret teljesítése.

A mai háborút 1798-ban megtervezték a szabadkőművesek kérésére.

Az illuminátusok Izraelért dolgoznak  a többi páhollyal együtt

Lásd Raffai Ernő munkásságát minderről

Minielnökünk a Demokrata újság szerint illuminátus, B'nai B'rith tag szabadkőműves volt már Csurka idejében.

Vajon változott ez?

Igaz az akkori mini elnök ma már nem él.

https://www.bnaibrith.hu/

A koronavírussal megoldják az üres kiadható lakások felszabadítását.

Németországban és Franciaországban detto ugyanez folyik

O.B fan Creative Commons License 2025.01.11 0 2 277962

„A Pfizer oltások mind tele vannak SV40-es plazmval. Az én időmben az SV40-et tettük az egerekbe, hogy daganatot növesszenek... És ezt tesszük az emberekbe... Ezek az emberek a Moderna és a Pfizer mögött egyszerűen csak tiszta, tiszta gonoszság, és felelősségre kell vonni őket”.
Angus Dalgleish, a londoni Szent György Egyetem onkológus professzora Charles Kovess és társai számára a COVID Ethics International Orvosok a közelmúltban folytatott beszélgetése során leírja, hogy a Pfizer COVID injekciói „tele vannak SV40-gyel”, amit „egerekbe tesznek, hogy daganatot növesszenek bennük”. Dalgleish, a COVID-injekciók nyílt kritikusa szerint „a Moderna és a Pfizer mögött álló emberek egyszerűen csak tiszta, tiszta gonoszok, és felelősségre kell vonni őket”.
A Pfizer összes injekciója SV40-et tartalmaz.
„Minden Pfizer injekció SV40-et tartalmaz. Az én időmben az SV40-et egerekbe fecskendezték, hogy a tumorok növekedjenek... Mi pedig emberekbe fecskendezzük... A Moderna és a Pfizer mögött álló emberek tiszta, tiszta gonoszság, és felelősségre kell vonni őket.” ⠀⠀⠀.
Angus Dalglish, a londoni Szent György Egyetem onkológus professzora írja le Charles Covess és szerzőtársai számára: „A Nemzetközi COVID Etikai Szervezet orvosaival folytatott nemrégiben lezajlott beszélgetés során kiderült, hogy a Pfizer COVID-ellenes injekciói »SV40-et tartalmaznak«, amelyet »egerekbe fecskendeznek, hogy daganataik növekedjenek«. Dalglish, aki a COVID-ellenes injekciók hangos kritikusa, azt mondja, hogy „a Moderna és a Pfizer mögött álló emberek tiszta gonoszok, és felelősségre kell vonni őket”.
A Pfizer összes injekciója SV40-et tartalmaz.
Milliószámra gyilkolják az embereket!

Potápi Úr is ennek esett áldozatául

Mint a patkányméreg.

Nem azonnal hat csak késleltetve -- egy patkány nem eszi meg amitől a másik patkány elpusztult

O.B fan Creative Commons License 2025.01.11 0 2 277961

Nincs-e?

https://refresher.hu/5275-Orwelli-disztopia-vagy-a-nyugati-media-tulkapasa-Igy-mukodik-a-kinai-kreditrendszer

Egy kínai vendéghallgatómnak 200 frankot ajánlottam volna a kínai kommunista párt kitűzőjéért és azt válaszolta nem adhatja el,

Előzmény: sszinténzenész (277947)
Mosolygó galóca Creative Commons License 2025.01.10 -1 2 277960

Volt már ilyen, akkor zoknak a háza nem égett el akik levédették a  kertjüket egy rockefeller anyaggal

Mosolygó galóca Creative Commons License 2025.01.10 -2 1 277959

Egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet Los Angelesből arra, hogy ott vannak fák, amik körül minden leégett csak az a néhány nem hajlandó
a lángok martalékában meggyulladni.
normális vagyok a hangok is megmondták.

Abendsen Creative Commons License 2025.01.10 -1 2 277958

80-as évek volt az erőszakos liberalizáció időszaka, minden területen. Reagan korszakhoz köthető, de nem ment könnyen, több vezetőt kellett hozzá figyelmeztetni, egyeseket lelőni vagy más módon kiiktatni. Reagan ellen is volt egy merénylet kísérlet, onnan már simábban ment a dereguláció.

USA-ban ez a korszak az elhízás járvány kezdete, élelmiszeriparban minden féket és ellenőrzést kiiktattak. Mo-ot az elsők között csatolták a teljesen liberalizált élelmiszer piacokhoz a 90-es években, hatása mostanra nagyon jól látszik a metabolikus betegségek és rák gyors terjedésében.

Előzmény: The Rocketeer (277951)
Mosolygó galóca Creative Commons License 2025.01.10 -2 1 277957

Inmagát megdícsérem,hogy képes megérteni mi folyik körülötte és képes kérdezni minderről minket és a többieket.

A többiek megérdemlik az osztályrészüket, ami  a fizetőeszköz lassú  tönkremenetele lesz.

A koronavirus pánik a pénz megmentéséért folyó kísérletről szól.

ez a Soros terv oka és lényege.

Hogy mindenki visszakapjaa a pénzét digitálisformában ahogy Klaus Scdhwab megírta.

Olvassatok!

Előzmény: deluigi (277956)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!