Keresés

Részletes keresés

petiteto Creative Commons License 2011.07.23 0 0 204

Ekkora barmot amúgy még életemben nem láttam. 

" Hozd is, mert már nagyon szeretném tőlük megkérdeni, hogy azt komolyan gondolták, hogy a Volvos ablakról eltávolítják a Volvo emblémát, és Credosat raknak a helyére, és attól az már nekik Credo? És ugyanezt az Ik280-ból kilopott csengőről is el tudnám mondani, na meg a helyi közlekedésre tervezett BN11-ben levő 5 mp-nél is rendszeresen lassabban nyíló ajtóról. "

Ezt a mondatot soha nem fogom elfelejteni...xd

Előzmény: KHZ-884 (201)
KHZ-884 Creative Commons License 2011.07.23 0 0 203

Le :D

Előzmény: petiteto (202)
petiteto Creative Commons License 2011.07.23 0 0 202

Leesett? :D

Előzmény: KHZ-884 (201)
KHZ-884 Creative Commons License 2011.07.23 0 0 201

Ja.Bocsi lefagytam :D

Előzmény: KHZ-884 (200)
KHZ-884 Creative Commons License 2011.07.23 0 0 200

Miben osztja az észt?
Linket kaphatnék.
Viszont ha így fojtaja ráférne egy kis pihenő. 

Előzmény: petiteto (199)
petiteto Creative Commons License 2011.07.23 0 0 199

Mert Gothika most más témában osztja az észt... :) Igaz, hogy azt se tudja miről beszél, de mindegy... :)

Előzmény: Bzmot332 (198)
Bzmot332 Creative Commons License 2011.07.23 0 0 198

Emberek, mi az, hogy 2 hónapja senki sem írt ide? ;)

vasutasadam Creative Commons License 2011.05.13 0 0 197

:DDDD

Előzmény: Törölt nick (193)
HLJ Creative Commons License 2011.05.12 0 0 196

Szal ez nek okoz másban teljesítény romlást más területeketn? BPm3-on próbáltad a teljesítényt? Ha igen milyen fps értéket mutatott?

Gothi amúgy én úgy tudom, hogy ha integrált videó karid van ami nekem is a másik gépen, és bizony ott az Island line 100-assel bír átlagban, tehát rossz nagyon rossz az arány, sok programot nem tudok egyszerre futtatni, mert már a emória nem bírja hiába van két 2 giga, de mivel kell a videókarinak is nem bírja.

HLJ Creative Commons License 2011.05.08 0 0 195

Amúgy az a vonal nekem se tetszik annyira!

Openben hibákat ír ki!

Nálam ami eddig vitte a pálmát az BVE metró munkái illetve az Mtrain azt hiszem Island valami a neve......

Előzmény: tamaspolgardi (192)
Bzmot332 Creative Commons License 2011.05.08 0 0 194

Ki volt ma megnézni a 115 éves kisföldalattit?

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.08 0 0 193
Vigyázzni kell mert a Marci a raj gyerek itt!
tamaspolgardi Creative Commons License 2011.05.07 0 0 192

Gothpaladinus egy NAGYON régi mondatára szeretnék válaszolni:

Lehet, hogy Rave 1,5 év alat elkészítette egyedül a varsói metrót, DE! Ott csak 1 vonal van (Linea A), az összes állomása ugyanúgy néz ki, ronda, nincs hozzá OpenBVE-re szerelvénye, és OpenBVE alatt (nekem, legalábbis) NEM MŰKÖDIK!

petiteto Creative Commons License 2011.05.06 0 0 191

Gothpaladinus, nem azt mondtad véletlenül, hogy itthagyod a fórumot?! Úgy tűnik, mintha nem tartanád magad az ígéretedhez...

Most csak a tűrőképességed van a mi szintünkön (ami állításod szerint nulla), vagy csak hazudtál, hogy itthagyod a fórumot? Melyik?

Bzmot332 Creative Commons License 2011.05.02 0 0 190

Áhá, értem.

Előzmény: maztro (189)
maztro Creative Commons License 2011.05.02 0 0 189

Nem, csak a link mögötti tartalom eltűnt, mert kérésére azt törölték a moderátorok.

Előzmény: Bzmot332 (188)
Bzmot332 Creative Commons License 2011.05.02 0 0 188

És amennyire láttam, rossz linket adott meg... :D

Előzmény: petiteto (186)
Bzmot332 Creative Commons License 2011.05.02 0 0 187

Hát, izé...megint csak kavarom magamnak a sz*rt, de nem érzem úgy, hogy hatalmas szükségét éreznénk a jövőben a Te vitáidnak, fikázásaidnak, számonkéréseidnek. Persze igazad van, megint Mi leszünk felelősek emiatt is... Mindenesetre remélem magadat fogod bizonyítani és legfeljebb elolvasod ezeket a hsz-eket és nem kommentálod őket. A türelemről pedig; ki üldözte el Bvemetrót a számonkéréseivel és a türelmetlenkedésével? Nem Krisz, nem HLJ, nem Petiteto, sőt, nem is Maztro (hadd ne soroljam tovább). Egyébként ki a tapasztaltabb? Te, aki pár évvel maga mögött fikáz mindent, vagy a BVEKLUB tagjai, akik "kicsit" régebb óta foglalkoznak a témával? Segítek, nem Te...

Előzmény: Gothpaladinus (180)
petiteto Creative Commons License 2011.05.02 0 0 186

Na Gothpaladinus azért még utoljára sírt egyet a moderátoroknál... :)

HLJ Creative Commons License 2011.05.02 0 0 185

Hallod te aztán jól be tudod fenyegetni az embereket :-)

Neked nem túl nagy véletlenül az egód? Bár tény, hogy unalmas lesz nélküled mert ilyen beszóláskból nem lesz részünk :-)

Istenem de hiányozni fog..........

Nah jó nem ironizálok tovább........

maztro Creative Commons License 2011.05.02 0 0 184

"De tudjátok mit? Rendben! Itthagylak titeket!"

Már jobb, mint gondoltam! :) 

"(Nem örök érvényben.)"

Ez meg mit jelentsen? Á, szerintem nem kell figyelembe venni. =P (Ne válaszolj, értsd az iróniát!)

petiteto Creative Commons License 2011.05.02 0 0 183

Tudod mióta vártunk erre? Az este ezért pezsgőt bontunk! :)

kopitomi Creative Commons License 2011.05.02 0 0 182

Kérlek, add írásba....

maztro Creative Commons License 2011.05.02 0 0 181

Kiegészítés:
Történetesen te vagy az, aki nem csak hogy nem válaszolt valamire, átmentél személyeskedésbe (mintegy: minek válaszoljak annak, akinek úgysincsenek(??) barátai, mert nem érdemli meg, hogy legyenek), ezáltal rászálltál a kérdezőre.

Döntsd el, hogy vagy válaszolsz, vagy nem, de ha nem válaszolsz, akkor húzd is meg magad, ne pofázz vissza, és ne fogj bele személyeskedésbe! Rádférne, hogy -ismét- bocsánatot kérj!

De tulajdonképpen akkor nyernél a leginkább bizalmat, ha tisztességesen válaszolnál, ezt tudd!

Előzmény: maztro (179)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.05.02 0 0 180

Igazad van, minek is fosom a szót ilyen unalmas okoskodókra, akik magukat a befejezetlen projektjeivel, és nulla tűrőképességükkel, mintegy mínuszba eső leleményességükkel tapasztaltabbnak hiszik magukat a többi BVE-zőnél...

De tudjátok mit? Rendben! Itthagylak titeket! (Nem örök érvényben.) De aztán ha egyszer mégis szükségetek lesz rám valamiben, vagy nagyon elunalmasodik a topik nélkülem, Ti lesztek érte felelősek, és Titeket fognak kiutálni előbb vagy utóbb a többiek, úgy gondoljátok át!

Előzmény: maztro (179)
maztro Creative Commons License 2011.05.02 0 0 179

"megtanulták pl. azt, hogy amíg nem készül el vmi, addig nem kell róla közreadni semmi látványosat... Vajon az ittenieknek ez miért nem megy továbbra sem?"

Inkább te tanuld meg azt, amit én nagyon szépen megmondtam:
"Vagy szíves türelmet, és megértést, vagy semmit! Köszi!"

Ha ezt nem tartja be valaki, akkor ebből a közösségből kiutáltatik, és ezen nincs mit szépíteni, vagy el nem fogadni. Ez nem az a közöség akkor, ahol neked érdemes jelen lenned...

Elmondjuk még párszor, hogy elegünk van belőled? Régi motorosoknak, és jó építőknek egyaránt.
Persze nem mindenki "szól le" téged, de nem is mindenki vágja annyira a témát, és a BVE védelmének hogyanjait, mint mi. :) Te viszont "munkáiddal", és szófosásaiddal, szójátékon alapuló vitáiddal csak zülleszted a BVE színvonalát, hírnevét. Kösz, de ebből nem kérünk!

Esetleg válaszolsz is a felmerült kérdésekre, vagy leszállsz a dolog kijátszásáról, és ezáltal leszállsz rólunk is? Jó lenne eldönteni!

Előzmény: Gothpaladinus (173)
petiteto Creative Commons License 2011.05.02 0 0 178

"Neked nem is fogom elismerni, amíg ezen kívül nem vagy hajlandó mással foglalkozni."

Ne ismerd el, csak válaszolj a kérdésre. Ezen mi annyira megterhelő? Ha nyomós okod van rá, akkor lazán válaszolsz. Ha alaptalanul vádaskodsz azzal kapcsolatban, akkor már nehéz válaszolni. Ez utóbbi esetben érdeked is az időhúzás, tehát minden bizonnyal ebbe a csoportba tartozol. De végülis ne válaszolj, minek is...  kiskirálynak nem kötelező...

"Úgy őszintén... vannak Neked egyáltalán... barátaid?"

Úgy őszintén... Ezt pont Te kérded tőlem? :D

Előzmény: Gothpaladinus (176)
kopitomi Creative Commons License 2011.05.02 0 0 177

Kérdezi az, aki egész nap a gép előtt kockul :)

...és egész nap a magyar BVE jármű- és pályaparkját bővíti... ;)

Előzmény: Gothpaladinus (176)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.05.02 0 0 176

Neked nem is fogom elismerni, amíg ezen kívül nem vagy hajlandó mással foglalkozni.

Úgy őszintén... vannak Neked egyáltalán... barátaid?

Előzmény: petiteto (174)
petiteto Creative Commons License 2011.05.02 0 0 175

Ja, és ez lemaradt:

"Van például egy másik közösség is, aminek a BVE-sen kívül igen aktív tagja vagyok. J2O a neve"

És ki a franc kérdezte, hogy milyen közöségnek vagy még tagja?

"valahogy ott sokkal értelmesebb és jobb fejek bukkannak föl, mint itt"

Hát akkor itt lehet hagyni ezt a közösséget kérlekszépen. Senki nem kényszerít téged, hogy maradj itt. Ha olyan jó ott, akkor boldogítsd ott a jónépet.

A kérdésem pedig továbbra is fenn áll, mielőtt megint gondosan az alkalmat kihasználva átsiklanál felette...

Előzmény: Gothpaladinus (173)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!