Keresés

Részletes keresés

Navorski Creative Commons License 2010.03.18 0 0 960

ez a spicli szarul járt...

http://www.mti.hu/cikk/466381/

csakhallgattam Creative Commons License 2010.03.17 0 0 959
Erdekes a helyzet mert ha arra fognak hivatkozni a mentelmi jog megvonasanal hogy elötte követte el ha elkövette az akarmit akkor Kolompar Orbant is be kell vinni mert ö is elötte követte el a büncselekmenyt.Ö ellene megis szüneteltettek az eljarast az eu-valasztasok idejen.
Előzmény: Törölt nick (957)
hamar bicskázó Creative Commons License 2010.03.17 0 0 958
Oszt ez kinek jó?
Előzmény: Törölt nick (957)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.17 0 0 956
Nem én írtam azt a cikket. Oda van írva magyar nyelven, hogy honnan az írás.
Én csak ide hoztam, mert ide tartozik.
Előzmény: yum01 (947)
Navorski Creative Commons License 2010.03.17 0 0 955
sztem igen...
Előzmény: SPeti (954)
SPeti Creative Commons License 2010.03.17 0 0 954
C. terv: Gyugyó megkapja a félcédulát?
Előzmény: Navorski (952)
Navorski Creative Commons License 2010.03.17 0 0 953
pedig jó volt a hangosítás...,lejjebb (Deák tére felé) is voltak hangfalak azaz tecnika...
Előzmény: SPeti (951)
Navorski Creative Commons License 2010.03.17 0 0 952

normális elméjű ember a halott hozzátartozójáról,pláne nem az édesanyjáról nem ír....:(

lehet,hogy pontosan ezért fogja megúszni a hazugságait?!

Előzmény: SPeti (950)
SPeti Creative Commons License 2010.03.17 0 0 951

Nyilván elhiszem, de tényleg nem hallottam.

Az Ó utca sarkán álltunk, félig a színpad mögött. Ha feltámadt egy kis szél, nem értettem semmit. Igazán lehetett volna egy-egy hátrafelé irányított hangfal :-)

Előzmény: Navorski (949)
SPeti Creative Commons License 2010.03.17 0 0 950

Talán 2010, év vége felé ez még jól jöhet:

" - Tisztelt Bíróság! Elismerem a felvételek hamis mivoltát, de higyjék el, én ott voltam, maguk nem! ...de ha gondolják, kérdezzék meg anyukám és ha kell kiásom a temetőben a sirból és megkérdezzük tőle úgy is rég láttam.... én benne vagyok."

Előzmény: Navorski (948)
Navorski Creative Commons License 2010.03.17 0 0 949

kimondta és nagyon jól tette!

http://barikad.hu/node/49105

11.

Azt hisszük, hogy a császári udvar az akkori kiszolgálóival, az akkori alárendelt ügyészeivel, bíróival, RTL klubjával és Benkőivel, az akkori manipulátoraival nem próbálta megmagyarázni, hogy a hazafiaknak börtönben a helyük?

Előzmény: SPeti (940)
Navorski Creative Commons License 2010.03.17 0 0 948

Gaudi nyilatkozata előtt megmondtuk,hogy hazudsz...,nem kell az ügyvédre fogni...

én ott voltam, ők nem.

hol voltál Benkő?

utánad kérdeztem,senki nem ismer a radikális oldalról...,spicli retek vagy...

aki a halott édesanyjáról így ír,az nem ember...

de ha gondolod kérdezd meg anyukám és ha kell kiásom a temetőben a sirból és megkérdezzük tőle úgy is rég láttam.... én benne vagyok.

Előzmény: benkoo (860)
yum01 Creative Commons License 2010.03.17 0 0 947
"A hatalom terve kísértetiesen hasonlít a 2001. szeptember 11-én történt, CIA által megszervezett merénylethez. A merényletet 1. ők maguk, a CIA szervezte meg és hajtotta végre vagy 2. kaput nyitottak a támadóknak és pénzzel, információval látták el a szabadságharcosokat anélkül, hogy azok a külső segítséget megsejthették volna."

Tudod nekem feltűnt hogy a f@szok és a f@szkalapok összeesküdtek ellenem hogy nekem ne legyen jó. De ez már régi összeesküvés, több száz éves, én csak mostanában jöttem rá. Megfigyelnek! Zsoldosok vannak.

Nyugi csak vicc volt. :))

Bár, te lehet hogy elhinnéd.

Én csak azt kérdezném meg tőled, hogy azért elhiszed-e azt amit írsz? Mert ha igen, akkor elég sok jó pszichiáter van, aki segíthetne rajtad.

Előzmény: Törölt nick (944)
SPeti Creative Commons License 2010.03.17 0 0 946

Tehát:

A terv. Gyugyó max április 10-én likvidálódik.

B terv. Ha mégsem, aznap valami nagy dobás kerül elő.

Előzmény: Törölt nick (944)
SPeti Creative Commons License 2010.03.17 0 0 945
Talán igen (nem hallottam), és akkor? Ez újabb bizonyíték valamire? :-)
Előzmény: Törölt nick (941)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.16 0 0 944
A bárányfürdetőn már egyre súlyosabb konspirációk látnak napvilágot:

Olvasónk: Benkő György, a feláldozható

2010-03-16 16:26 barikád.hu

Benkő Györgyöt, mint tanút hallhattuk nyilatkozni a médiában, a Magyarok Nyilai egykori - mára "megtért" - tagjaként. A tanúvallomás nyilvánosságra hozatala, annak módja és ideje természetesen nem a véletlen műve. A hatalom szempontjából megfelelő a feladatra. Mosolygós fiatalember, aki az arcát is felfedve kiáll az igazáért...

Mint egy B kategóriás amerikai akciófilmben. Esetünkben a rendező és producer helyett a közhangulat manipulálásában jártas szakemberek írják a történetet és választják ki a szereplőket. Ezzel az emberrel és az általa képviselt szereppel -a Hőssel, mint archetípussal- az átlagpolgár könnyen azonosulni tud, elfogadja és ha bármiféle sérelem éri, akkor ártói ellen fordul. És ez a legfontosabb. Mert igen valószínű, hogy "sérelem" fogja érni.

A hatalom terve kísértetiesen hasonlít a 2001. szeptember 11-én történt, CIA által megszervezett merénylethez. A merényletet 1. ők maguk, a CIA szervezte meg és hajtotta végre vagy 2. kaput nyitottak a támadóknak és pénzzel, információval látták el a szabadságharcosokat anélkül, hogy azok a külső segítséget megsejthették volna.

A Benkő ügyben: 1. a hatalom zsoldosai támadják, gyilkolják meg Benkőt. Teszik ezt úgy, hogy a nemzeti oldalra terelik a gyanút és természetesen "bizonyítékokat" is fognak kreálni melyek a hazafias erők bűnösségét igazolják. 2. Kaput nyitnak a támadásnak. Beszervezett ügynökeik révén pénzzel, eszközzel, fegyverrel, információval látják el a méltán felháborodott, hazafias érzelmű egyéneket, csoportokat, majd lazítanak a Benkőt védő gyűrűn. Ebben az esetben is a nemzeti oldal lejáratása a cél. A szavazó felháborodva fog elfordulni ezektől az emberektől, csoportoktól és mindazoktól akikkel kapcsolatban állnak. Ha kapcsolat nem is lesz köztük, a hatalommal összejátszó médiának nem fog nehezére esni a
közhangulatot a Jobbik ellen terelni.

Ha nem történik inzultus, akkor a tanúvallomás és a folyamatosan szivárgó részletek, egyéb ügyek miatt a közhangulat olyan irányba változik, ami a hatalom számára biztossá teszi jelenlegi pozíciójuk megmaradását, így a támadás feleslegessé válik.

Legalább mi ne segítsünk ellenfeleinknek, ne vágjuk le az elénk készített áldozati bárányt, hamarosan eljön az óra amikor úgy állhatunk bosszút az árulókon, hogy azzal csak őket büntetjük!

Zotmund

Előzmény: Törölt nick (943)
hamar bicskázó Creative Commons License 2010.03.16 0 0 942
"A mobiltelefonok általában 8 kHz-es mintavételi tartományon, 8 biten veszik fel a hangot.."

Túrót.
Egy dolog a GSM hangátviteli szabványához igazodó beszédkódoláshoz használt mintafolyam és egy teljesen más dolog a memóriába eltárolandó rögzített adatfolyam kódolása.
Előzmény: Törölt nick (932)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.16 0 0 941
Morvai kimondta, nézz utána.
Előzmény: SPeti (940)
SPeti Creative Commons License 2010.03.16 0 0 940
Én nem hallottam a nevét, csak a spicli szót, bár e kettő már egybeforrt...
Előzmény: Törölt nick (938)
Z757 Creative Commons License 2010.03.15 0 0 939
Mehetne már a vacsoracsatába...
Előzmény: Törölt nick (938)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.15 0 0 938
Űberceleb lett a Benkő, mert már a Jobbik köztársasági elnök jelöltje is megemlítette a nevét a mai szittya hepajon a Bajcsyn! :DDD
horex Creative Commons License 2010.03.15 0 0 937
.
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.15 0 0 936
Müszaki topik lett ?
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.14 0 0 934
Szóval a 10 bites A/D-jének, amint lentebb tudományosan feltételeztél, oldalcsípővel levágták két bitjét, és így 8 biten használják? Szerintem az LSB-t (Left Side Bit) és az MSB-t (Másik Side Bit) kellene lecsípni. Már csak a suckcesszív approximáció miatt.

Előzmény: Törölt nick (932)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.14 0 0 931
Nekem a "kavantálási jel-zaj viszony" tetszett a legjobban. Csak nem akartam ezzel foglalkozni, gondolván, senkit nem érdekel.
Előzmény: hamar bicskázó (924)
SPeti Creative Commons License 2010.03.13 0 0 929

Gondolhatod, hogy a tévés szerepléseket megelőzi némi próba, magolás is.

Egyébként számtalan általam ismert és értelmesnek tűnő ember funkcionális analfabétaként szerepel írásban.

Előzmény: Törölt nick (904)
SPeti Creative Commons License 2010.03.13 0 0 928
...ártatlan emberek életét veszélyeztetve, ecsém!
Előzmény: JEFFREY (901)
SPeti Creative Commons License 2010.03.13 0 0 927
Még mindig "nincs szemtanú" arra vonatkozólag, hogy ki szúrta le Cosma-ékat. Gyugyó, ide nincs valami profi felvételed, baze?
SPeti Creative Commons License 2010.03.13 0 0 926
Biztos valami komoly cuccal készítette a felvételt, csak nincs szponzori szerződés a tévékkel, ezért kihomályosítják a gyártó nevét, immár beszédben is :)
Előzmény: Törölt nick (888)
csakhallgattam Creative Commons License 2010.03.13 0 0 925
Az ügyved azt mondta azon a ket percen beszelt a vedence amit meghallgathattak.Ezert is kerte a szembesitest.
Előzmény: yum01 (922)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!