Erdekes a helyzet mert ha arra fognak hivatkozni a mentelmi jog megvonasanal hogy elötte követte el ha elkövette az akarmit akkor Kolompar Orbant is be kell vinni mert ö is elötte követte el a büncselekmenyt.Ö ellene megis szüneteltettek az eljarast az eu-valasztasok idejen.
Az Ó utca sarkán álltunk, félig a színpad mögött. Ha feltámadt egy kis szél, nem értettem semmit. Igazán lehetett volna egy-egy hátrafelé irányított hangfal :-)
" - Tisztelt Bíróság! Elismerem a felvételek hamis mivoltát, de higyjék el, én ott voltam, maguk nem! ...de ha gondolják, kérdezzék meg anyukám és ha kell kiásom a temetőben a sirból és megkérdezzük tőle úgy is rég láttam.... én benne vagyok."
Azt hisszük, hogy a császári udvar az akkori kiszolgálóival, az akkori alárendelt ügyészeivel, bíróival, RTL klubjával és Benkőivel, az akkori manipulátoraival nem próbálta megmagyarázni, hogy a hazafiaknak börtönben a helyük?
"A hatalom terve kísértetiesen hasonlít a 2001. szeptember 11-én történt, CIA által megszervezett merénylethez. A merényletet 1. ők maguk, a CIA szervezte meg és hajtotta végre vagy 2. kaput nyitottak a támadóknak és pénzzel, információval látták el a szabadságharcosokat anélkül, hogy azok a külső segítséget megsejthették volna."
Tudod nekem feltűnt hogy a f@szok és a f@szkalapok összeesküdtek ellenem hogy nekem ne legyen jó. De ez már régi összeesküvés, több száz éves, én csak mostanában jöttem rá. Megfigyelnek! Zsoldosok vannak.
Nyugi csak vicc volt. :))
Bár, te lehet hogy elhinnéd.
Én csak azt kérdezném meg tőled, hogy azért elhiszed-e azt amit írsz? Mert ha igen, akkor elég sok jó pszichiáter van, aki segíthetne rajtad.
A bárányfürdetőn már egyre súlyosabb konspirációk látnak napvilágot:
Olvasónk: Benkő György, a feláldozható
2010-03-16 16:26 barikád.hu
Benkő Györgyöt, mint tanút hallhattuk nyilatkozni a médiában, a Magyarok Nyilai egykori - mára "megtért" - tagjaként. A tanúvallomás nyilvánosságra hozatala, annak módja és ideje természetesen nem a véletlen műve. A hatalom szempontjából megfelelő a feladatra. Mosolygós fiatalember, aki az arcát is felfedve kiáll az igazáért...
Mint egy B kategóriás amerikai akciófilmben. Esetünkben a rendező és producer helyett a közhangulat manipulálásában jártas szakemberek írják a történetet és választják ki a szereplőket. Ezzel az emberrel és az általa képviselt szereppel -a Hőssel, mint archetípussal- az átlagpolgár könnyen azonosulni tud, elfogadja és ha bármiféle sérelem éri, akkor ártói ellen fordul. És ez a legfontosabb. Mert igen valószínű, hogy "sérelem" fogja érni.
A hatalom terve kísértetiesen hasonlít a 2001. szeptember 11-én történt, CIA által megszervezett merénylethez. A merényletet 1. ők maguk, a CIA szervezte meg és hajtotta végre vagy 2. kaput nyitottak a támadóknak és pénzzel, információval látták el a szabadságharcosokat anélkül, hogy azok a külső segítséget megsejthették volna.
A Benkő ügyben: 1. a hatalom zsoldosai támadják, gyilkolják meg Benkőt. Teszik ezt úgy, hogy a nemzeti oldalra terelik a gyanút és természetesen "bizonyítékokat" is fognak kreálni melyek a hazafias erők bűnösségét igazolják. 2. Kaput nyitnak a támadásnak. Beszervezett ügynökeik révén pénzzel, eszközzel, fegyverrel, információval látják el a méltán felháborodott, hazafias érzelmű egyéneket, csoportokat, majd lazítanak a Benkőt védő gyűrűn. Ebben az esetben is a nemzeti oldal lejáratása a cél. A szavazó felháborodva fog elfordulni ezektől az emberektől, csoportoktól és mindazoktól akikkel kapcsolatban állnak. Ha kapcsolat nem is lesz köztük, a hatalommal összejátszó médiának nem fog nehezére esni a közhangulatot a Jobbik ellen terelni.
Ha nem történik inzultus, akkor a tanúvallomás és a folyamatosan szivárgó részletek, egyéb ügyek miatt a közhangulat olyan irányba változik, ami a hatalom számára biztossá teszi jelenlegi pozíciójuk megmaradását, így a támadás feleslegessé válik.
Legalább mi ne segítsünk ellenfeleinknek, ne vágjuk le az elénk készített áldozati bárányt, hamarosan eljön az óra amikor úgy állhatunk bosszút az árulókon, hogy azzal csak őket büntetjük!
"A mobiltelefonok általában 8 kHz-es mintavételi tartományon, 8 biten veszik fel a hangot.."
Túrót. Egy dolog a GSM hangátviteli szabványához igazodó beszédkódoláshoz használt mintafolyam és egy teljesen más dolog a memóriába eltárolandó rögzített adatfolyam kódolása.
Szóval a 10 bites A/D-jének, amint lentebb tudományosan feltételeztél, oldalcsípővel levágták két bitjét, és így 8 biten használják? Szerintem az LSB-t (Left Side Bit) és az MSB-t (Másik Side Bit) kellene lecsípni. Már csak a suckcesszív approximáció miatt.
Biztos valami komoly cuccal készítette a felvételt, csak nincs szponzori szerződés a tévékkel, ezért kihomályosítják a gyártó nevét, immár beszédben is :)