Nem fogtál meg kis huncut! Az előlapos beépített gépek drágábbak az általam irányzott összegnél, biztos tudják a gyártók a sznobok úgyis megveszik! :(
Múltkor mondtad, hogy igenis van nálatok patak, mi a gond? :)
Tegnap hívott valaki bolyhos szőnyeg mosás után! A mosógép a tárolóban volt, előtte annyi hely, hogy törökülésben pont elfértem! Ja' szét kellett szedni az egészet, annyi "vatta" volt benne, sőt a lefolyót is eldugította! :(
Szerintem garanciális javításnál nem a vásárlás, hanem a használat helye a döntő, legalábbis így lenne logikus ebben a fenenagy eu-ban! De ennek a kérdéskörnek nem vagyok avatott szakértője! :)
Ha nem előlapos beépített gépet akarnak mindegy a márka!
tudom, hogy azt szoktad, olcsót hosszú garival, csak a garival (errefelé legalábbis:)) nem lehet se mosni, se mosogatni, úgyhogy az ember reménykedik és próbál viszonylag megbízhatót, tartósat venni.
a szlovák vásárlásoknál meg a garival szokott gond lenni, erről is lehetett olvasni.
azok klasszak, igen, de már a 200+ ezres kategória, úgyhogy jó nekünk a kosár, benne szépen a rácsos tetővel elrendezve/különválasztva az evőeszköz, úgy sem fekszik össze.
Nem kötözködök, nem is szoktam, nem is értem hogy gondolhatsz erre??? :))))
Mit is szoktam mondani ha háztartásigép-vásárlásra terelődik a szó??? Na ugye??? :)))
Egyik ügyfelem lecserélte a bosch-át egy újabbra, pontosan 100.000 Ft-al olcsóbban hozta meg neki a futár szlovákiából szállítással együtt, mint itthon a vezérképviselet ára volt!
Nekem nagyon tetszenek azok a mosogatógépek, amiknek 3 kosara van, a sok evőeszközt szépen el lehet rendezni a legfelsőben! Márkától függetlenül.
De mint szoktam mondani semmi sem indokolja, hogy 60 ezer forintnál többet költsön valaki egy gépre!
barátnőm mosogatógépet akar venni, 140-150-ig szánnak rá
aeg-eket nézi
én azért a mosógép miatt valahol bízom a márkában, de mosogatógéppel kapcsolatban elég sok helyen olvastam, hogy nem igazán megbízható, ezért is tettem le róla, pedig az új gépnek először úgy indultam neki, hogy aeg lesz a mosogatógép is, de aztán emiatt hagytam...
szóval aeg, vagy bosch szerinted? mielét ne mondj:))
Már neharagudjál, de ez durva inkontinencia! :D Vagy indiszkréció? Nem is tudom. De azt tudom, hogy intim titkokat nem illik a világhálón megszellőztetni!
bár írták, hogy majd persze összeesküvés elméletre gondol mindenki, de azért hadd gondoljunk már (szerintem)... meg kellene kérdezni ezt normális orvostól (tudom, mind xarok, azt is írták), gyógyszerésztől... mert én egy kicsit ott megakadtam, hogy akit bőszen emlegetnek a cikkben, az egy villamosmérnök, vagy mi... most nem olvastam megint, de valami ilyesmi....
te úgy tudom, hogy jársz dokihoz magas vérnyomás miatt, említetted régebben... kérd már ki a véleményét, és majd számolj be, mit mondott.
nekem van elég jó gyógyszerész ismerősöm, majd mutatom neki a cikket