Csupán a jövőben történő lebonyolítás érdekében néhány észrevételem:
- Az alapszakaszban elért helyezésemnek köszönhetően a rájátszás során a két meccsből elég megnyernem a egyet? Ha mondjuk az elsőt megnyerem, a másodikra már tippelnünk sem kell. Bár én ebből jól jöttem ki, a sportszerűség mégis azt kívánja, hogy ezen majd változtassunk. Ha már 3. "meccset" nem rendezünk, akkor számítson a gólkülönbség. azonoság esetén jöhetne szóba az alapszakaszban elért helyezés:)
- A rájátszás párosításai a valóságban némiképp másképp kerülnek lebonyolításra. 1. -8. helyezett győztese pl nem a másik 1.-8. győztesével, hanem a 4.-5. győzetesével, míg a 2.-7. győztese pedig 3.-6. győztesével játszik. És ugyanígy ha csak a 8 cspatos felső és alsóházi rájátszás van. Tehát az 1.-4. győztese nem a másik 1.-4. győztesével, hanem a 2.-3. győztesével játszana.
De természetesen egy nem hagyományos játékhoz elfogadom a nem hagyományos lebonyolítást is:)
* mivel a bajnokságban jobban szerepelt Frajti (2.) míg eguzki (3.) lett a csoportjában , ezért FRAJTI a továbbjutó !
** kivételes eset ! ez az 1 meccs lett volna d3., döntő párharcos, de nem lesz így, hanem a bajnoki helyezések figyelembevételével Saintom a továbbjutó, mert megnyerte a bajnoki csoporját.
jól tetted... azon filózok érdemes valami nagyon régi műsort keresni, nyitottam emiatt egy topikot , címe : Totóműsorok 1947-től napjainkig ha tudsz benne segíteni azt szívesen veszem
A Licata annyira megihletett, hogy bele is vettem a hétvégi csokorba több más, régebben az elitligákból ismert, de azóta onnan kiesett csapattal együtt.
Ilyenkor bármit mond az ember, joggal szkeptikus a tábor, hisz későn adtam le a tippjeim. Én felvállalom, és nem fogok reklamálni, hogy ha csak a még le nem játszott meccsek esetében kapok pontokat. Minden más esetben köszönöm a hozzá(m)állást, és természetesen acceptálom a "többletpontokat" is. Még szép! :)
Bár, ahogy elnézem a Parma és a Toro esetében máris buktam, mert a 4:4-el valószínű, hogy mindkét csapat hozza a meccsét a fordulóban...
Bocs a csúszásért, valóban későn értem haza, a tippelés pedig kimaradt korábban!
Oké, így fair ! Akkor majd a következő szezontól...
tehát most a szabályok még 1* :
vegyük az eguzki-Frajti párharcot : első körben 6-6 azaz 1-1 lett, ha ismét döntetlenre meccselnek , akkor lesz 2-2 és akkor dönt kizárólag a jobb bajnoki helyezés. Normál esetben lehet 2-0 ill. 2-1 egy párharc eredménye. 2-0-nál simán továbbmegy a győztes , 2-1 esete akkor áll fenn , ha pl én és Vjacheslav most majd döntetlenre(1-1) végzünk.(most 1-0-ra vezetek ellene) Ha azonban megver Vjacheslav , akkor 1-1 és akkor dönt a 3. extra meccs .. bonyolult , mi ?? :))
tehát valaki 2 , más esetleg 3 hét alatt tud továbbjutni... az ügyesebbeknek jut egy kis regenerálódási idő
Amennyiben a többieknek , így neked ! -hisz ellene is játszol- nincs ellenvéleménye Attilio kivételesen megkaphatja a teliért a teljes pontot. Csak meg ne bánd... :)