Keresés

Részletes keresés

virradat Creative Commons License 2008.08.01 0 0 575

 

S mi történt?

Benzinkút a határ után (már a magyar oldalon). Hiába a határ légiesítése, a hőségben nehezen jutottunk előre. Várakozás, de ilyenkor nő meg pisilésre a vágy. A határállomás után el lehetett volna menni, de (a női, az zárva volt) a vécé erősen kaparó fertőtlenítő-szagú, egyébként mindközönségesen, büdös légköre mindenkit taszított.

Így lehetett?

 

Néhány kilométer még, az erdősáv közel jött.

 

Itt elnézést kérek a látszólagos tudálékosságamért. Glatz Ferenc, akkor az MTA elnöke, azt jegyezte meg, hogy onnan vette észre, hogy hazai terepre ért az autópályán, hogy hátat fordító, széttárt lábú, nadrágjukon matató férfiakat látott, fehér fenekű guggoló nőket. Bokájukra senderített bugyijukat.

 

Melléd állhatnék-e? Guggoljak le? Nézhetlek? Nézel?

 

Előzmény: Törölt nick (571)
virradat Creative Commons License 2008.07.25 0 0 568

 

Meglehet, épp a női fantázia határmezsgyéjére húzódott, visszavonult, rejteni

 

próbált képzetekről, az ismerhetetlen, mérhetetlen tájékról olvasnánk

 

legszívesebben (netán csak én?). Kép, képet szülne.

 

Szeretni érdemeset, szerethetőt.

 

Előzmény: Törölt nick (566)
virradat Creative Commons License 2008.07.23 0 0 567
Gyönyörűen hullámzó-elringató szózene volt, erős gondolattal súlyosítva az adottad-Tóth Árpád-vers.

Némi háttér: a költő éppen megúszta a spanyolnáthát, viszont ekkor kezdődött – az akkoriban gyógyíthatatlan – tüdőbaja.

Még hét éve volt hátra.

 

Olyan szépen-érzékletesen írtad meg az élményedet a parkolóban, hogy magam is azt kívántam: vajha én is ott lettem volna melletted-mögötted, s míg elnéztem volna a szoknyáddal űzött játékot, pisiltem volna.

Látod, költőien JÁTÉKot említettél, én meg ilyen földhözragadt vagyok.

 

A novella-kezdeményed is ígéretesnek tűnt fel, csak az sajnálható, hogy hosszabbat-részletesebbet a fórum nem bírhat el.

 

Magunk között: fiúk olykor durván, főleg szókimondóan beszélnek egymással. Lányok előtt többnyire nem.

Az azonban igen ingerlő, ha egy lány, na jó, nő ír a pisiléséről, s nem tartóztatja meg magát bizonyos szavak használatától.

Előzmény: Törölt nick (565)


virradat Creative Commons License 2008.07.21 0 0 562

 

Szöveget nehéz írni (ehhez Mriya kell), így csupán egy fél-idézet.

 

Az ezüstös holdsugár kékes, szinte túlvilági fénnyel világított be a fürdőszobába. Nagyon álmos voltam még, kinn alig derengett a hajnal. Egy ideje csak forgolódtam, próbáltam alvást színlelni, hátha sikerül az álmot visszacsalogatni, ám egyre sürgetőbb volt ott lenn az érzés..., mennem kellett. Meztelen talpam a puha szőnyegen, magamon sem viseltem mást az egyszem fülbevalón, no meg a széles gyűrűmön kívül.

Pisilni már nagyon kellett. Nem lehetett halogatni tovább.

 

Lány-módra a vécére ültem.

Még elidőztem eladdig, míg a reggeli merevség lohadt.

 

Aztán-aztán, de hát vonzó lehet itt egy fiú pisilése?

 

Előzmény: Törölt nick (561)
Seiryuu Creative Commons License 2008.07.09 0 0 560
Nagyon szépek ezek az aktképek:)
Előzmény: Törölt nick (558)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.09 0 0 559
Oldman koma! sokáig nem voltam itt. közben olvsatam a rövid bejegyzéseket. Csak a rövideket. A nyomozó és a detektív ugyanaz, bár elég gyakori, hogy a romantikusnak tűnő magánnyomozót nevezik detektívnek. (a rendvédelmi szervek történetében még a Horty korszakot megelőzően volt ilyen megnevezés. Pl: rendbiztos- volt a közrendvédelmi őrmester, csendőrbiztos volt a csendőrségi őrmester, detektív biztos volt a nyomozó őrmester. A mai zászslós és törzszászlós pedig a felügyelő és főfelügyelő. Egy mai hadnyga pedig detektív fogalmazó megnevezéssel szerepelt. A bújkáló nemesség, miután 89-ben átvette a hatalmat /MDDF/ majdnem visszahozta ezt az uram-bátyám rendszerű megnevezést.)
A régebbi esetnél megvolt a leánynak mind a 10 ujja, meg nekem is megvan, mégis kilencet mondott.
A mai napig ismerem. Nagyon-nagyon szép lány. (3 gyerekes fiatalasszonyka)
virradat Creative Commons License 2008.06.28 0 0 548
Dodona?

 

Picit enyhült az idő, frissítő esők áztatták a földet, a kövér, csillogó vízcseppek hízlalják dúsabbá, áthatolhatatlanabbá a tömör lombokat. Csaknem tömbök lettek.

Fölpezsdült az oldal, feleletre pezsdült a válaszkedv.

 

Kedves Mriya, milyen – közvetett – dícséretet kaptál „bekuki” (544)-től!

Egyébként.

Karinthyt sokan, felületesen és eredendően, csupán bővérű humoristának képzelik el, holott – a magyar irodalomra nem jellemzően – az egyik legfilozofikusabb írónk volt. Verseiben pedig a világlátása sötét, reménye-vesztett pesszimista, tragikus, kiábrándult.

 

Amúgy „bekuki”nak: az őszinteség meghökkentő? vagy legalábbis gyanús?

Más feltételezéseiről, annak igazságairól: úgy hiszem, talán a lottólúzerek milliós táborát szaporíthatja … .

 

Egybevetve (531)et, (543)mat, azt hogy a forrás ugyanaz és ott az eredménye összevegyül: ezért tisztelünk-becsülünk-szeretünk.

Jó, hát csak én.

 

Ha a virradat elérkezik, fölkel a Nap és kezdődik a taposás (amit egyesek megszépítve, eufemisztikusan csak taposómalomnak hívnak), nos, akkor felemelő erre ébredni.

Képek, személyes történetek, versek: ne add fel!

 

Ne tartsd vissza!

 

oldman2 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 547

 Örülök, hogy örülsz nekem...:-)))

 Törtem a fejem a problámán, de mint látod, egyszerűen csak átlépek rajta. Végül is nem az én bajom.

 Pusszantalak! :-)

Előzmény: Törölt nick (540)
oldman2 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 546

 Ha azt mondanám, hogy ez a Béla, aki Mriya álnéven írogat, egyáltalán nem fiú, hanem egy csinos NŐ, a saját szememmel láttam, Te akkor sem hinnéd el, még nekem sem. Talán még neki sem.

 Elkönyvelem hát, hogy a kétkedés nálad egyfajta perverzió. Vagy szakmai ártalom: a hivatásod nyomozó, civilben pedig detektív vagy. 

 Azért örülök, hogy az élet naposabb (nedvesebb) oldalán állok.

 Egy észrevétel: a lány azt mondta Neked, hogy mondj egy számot 1 és 9 (!) között? Hova lett a tizedik ujja? Asztalos volt netán? Ja, és hogy Mriya éjjel ír? Lehet tán nyugdíjas portás, vagy éjjeliőr. Én eddig egyáltalán nem foglalkoztam ezzel...

Előzmény: Törölt nick (545)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.27 0 0 545
Oldman kolléga! Egy nemrég történt eset: folyamatosan rápirítottam egy ismerkedő oldalon található hamis reglapos férfira. (vagy férfire, kinek melyik hangzik jobban) Csak kizárólag manöken típusu szakfotós által készített fényképei voltak fenn. Elmondása szerint 40 éves, többgyerekes penna...
Nem hittem neki. Egyszer a balsors összehozott vele msn-en. Megszólalni nem volt hajlandó, de a kameráját bekapcsolata. ott tényleg nőneműnek látszott. egyszer csak a kamera képén megjelent egy animáció. no, mondom bélám, buktál. Azt hittem, hogy a kamerát ráirányította egy monitorra, amin felvett film ment és spontán megjelent rajta a monitorvédő animáció. Szóvá tettem a dolgot, az ilyenkor kijáró anyázással együtt. Erre írja a leányzó, hogy mondjak egy számot 1 és 9 közt. Mondom 6. Erre fölemelte a kezét és mutatta az ujjain. Soha nem baszogattam többé, mert bizonyította, hogy nőnemű, ráadásul igen szép és értelémes csaj volt.
Lejjebb írtad bélusnak, hogy pisiljen le egy aktuális dátumu Metró újságot. Zseniális ötlet!!!
Más: beszélgetős oldalakon néha felbukkan egy-egy igen odaadó kedvében lévő "lány". Erre írom neki, hogy otthon vagy? Azt mondja igen. egyedül? Válasz igen. no, akkor itt a telefonszámom, azonnal hívj fel...
Erre elkotródnak. (ha azt mondja, hogy munkahelyen, akkor nem jó a dolog, mert megdumálja valami féleszű-húgyagyú pinával, hogy beszéljen helyette...)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.27 0 0 544
Hiába no, ezek a mai férfiak mennyire költőiek tudnak lenni...
egy apró észrevétel: Aki 74-ben született, az ugyebár most 34 éves. A 34 éves átlag magyar nők már férjnél vannak. Aki férjnél van, annak gyerekei is vannak. Akinek gyereke van (34 évesnek még általában aprók a gyerekei) az a nappali munkája után otthon elvégzi a "második műszakot" és a bele is kilóg a fáradtságtól. Nem üldögél éjjel 1 óra után a gép előtt...
oldman2 Creative Commons License 2008.06.26 0 0 538

 Én azt írnám neki:

 

 " Édes drága Mriya! Légyszives, ebben a rózsaszín bugyikában, a bugyin keresztül pisikéljél le valamilyen aznapi Metro vagy hasonló újságot! És tedd fel nekünk a képet, hogy elcsodálkozhassanak a kétkedő emberek! Te istennőnk!"

 

  De nem hiszem, hogy ez Ő lenne. Szerintem sincs olyan, hogy bepisilést imádó nő... Sőt, meg kell vallanom, én még normál, átlagos nőt sem láttam. Egyáltalán, semmilyet. Fiatal koromban ugyan megismerkedtem eggyel, de mikor lecsaltam róla a bugyiját, kiderült , hogy valójában férfi volt előtte, csak átoperálták nővé. Hiába tagadta, a hosszanti vágás a puncikája helyett azonnal elárulta, hogy onnét vágták le a farkát. Ráadásul simogatásra mogyorószem nagyságú duzzanat nőtt a vágás felső részén. Méghogy csikló! A rosszul eltávolított hímvessző ágaskodott! Amúgy  egy szétnyitott rózsaszín kagylóra hasonlított, egy igazi punci meg ugyebár nem ilyen. A melleivel meg hiába jött, egy hétvégén is megvan manapság egy mellrávarrás. Nekem is van már három mellem, ilyennel nem tudnak a nővé operált csávók megvezetni. Messziről kiszúrom az ilyet. Nagy mell, széles csípő, függőleges vágás fazonírozva a punci helyett: ezek nőnek operált fiúk. A nudistrandon is csak ilyeneket láttam. Ezért néha jól esne NŐVEL találkozni, de előre közlöm: akin hosszanti vágás van a lába közt, ne is jelentkezzen! Úgy sem tud átverni.    

Előzmény: Törölt nick (537)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.25 0 0 537
Nemcsak "lehet, hogy nem ő" hanem egyáltalán nem ő. mégpedig egyik fénykép sem. Így legyen ötös találatom a lottón.
virradat Creative Commons License 2008.06.22 0 0 536
Azért ez érdekes, figyelemre méltó.

A furcsa – többünk által elképzelhetetlennek vélt harmónia – megvalósítása.

Micsoda lélek-test lehetsz!

 

Egyfelől a magas irodalom idézése, érzéki verseké, ami a tájékozottságodat bizonyítja, másfelől a „tartsd vissza”-fórum.

Ez az az egyéni, összehasonlíthatatlan íze, édes fűszere  a társalgásnak (az is talán, hogy nemcsak könnyen hevülő fiúk, hanem lányok is jönnek – ettől lesz izgalmas).

Tehát vannak egyrészt a versek, másrészt a pisis képek.

Betartottad a fokozatosság elvét.

 

Az – előzményektől eltekintve – a bugyis pisis képek (ez te vagy?).

Aztán a csupasz lányölből már bőven, széles-dús sugárban, mintegy zúgó-süvöltő viharban föláradt patak hirtelenszülte víz(pisi) eséseként ömlik (ez te vagy?).

 

A képeket nézvén egy fiú (jó, hát csak én) mind alkalmatlanabb lesz pisilésre – mégha nem is te vagy.

 

Úgy látszik, mintha a fényképek után olyannyira felhőköltünk volna, hogy szóhoz se jutottunk. Pedig arról van szó, hogy (legalábbis az én esetemben), hogyan örüljünk egy olyan képnek, ami lehet, hogy nem te vagy?

 

S milyen számodra egy fiú, aki még láttodra sem (vagy éppen azért) nem tartja vissza?

Előzmény: Törölt nick (531)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.20 0 0 529
Alfrédi barátom, értem én nagyon jól. Azt is, hogy miben nem értünk egyet. Hála a nemlétezőnek a pisilés független mindentől.
Más: azt vettem észre, a tartogatással kapcsolatban, hogy ahogy megy az idő fölöttem, egyre kellemtlenebb. Hamar érzem a vérnyomás emelkedést, sőt, akármilyen hihetetlen még néha vesére ható nyomást is. (pedig a vizelet a hólyagból nem fejthet ki nyomást a vesékre!!!)
Szóval nem tartogatni kell, hanem beengedni.
Alfrédi Creative Commons License 2008.06.19 0 0 528
Júj, és hogyan adod meg a módját? Ez nagyon rejtélyes, ez nagyon izgi!

Tündérke.
Előzmény: Törölt nick (526)
virradat Creative Commons License 2008.06.19 0 0 524

 

Tiltakozásomat nyújtom be az (erősebbik?) emberi nem képviseletében!

 

Visszaélni egy kiszolgáltatott, kényszerű helyzettel!

 

Nnahát!

 

Miért, egy focistalány mit tenne s hogyan, a meccs hevében?

Előzmény: Kanis (509)
Alfrédi Creative Commons License 2008.06.19 0 0 523
Kedves, Drága Mriya!

- Mindannyiunk Tündérkéje!

Tartogató versenyt mikor rendezünk????????????????

Úgy érzem most már pont itt lenne az ideje!!!!!!!!!!!!!!!!!

Talán, ha TE hirdetnéd ki, úgy nagyobb foganatja lenne.

- Nem talán.... - Biztos!!!!!!!!

És indulsz rajta TE is. - Ugye??????????!!!!!!!!!!!

Hétvége??????
Alfrédi Creative Commons License 2008.06.18 0 0 522
A visszatartásban, pisilésben, bepisilésben teljesen egyetértünk!
Előzmény: Törölt nick (520)
Alfrédi Creative Commons License 2008.06.18 0 0 521
Nagyjából átfutottam a kitörölt sztoridat, és egész jó volt.
Lehet, hogy a neveddel van a bajuk. Másra nem tudok gondolni. Esetleg változtasd meg, ha megint leszedik.
Ez ne szegje kedved, gyere újra!
Előzmény: Franconeero (519)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.18 0 0 520
Egyszer engem is kitiltottak, mert politikai nézeteimet kifejtettem egy másik topicban. Viktort szidtam, aki a tanulatlan tömegek istene. Az index.hu pedig a jobboldal szócsöve. Erre a nevem alatt szereplő összes bejegyzés elpárolgott.
Franconeero Creative Commons License 2008.06.18 0 0 519
Jó kérdés!
Az 515-öst én írtam, melyben ontopic élményemet osztottam (volna) meg veletek, Mriya láthatóan olvasta is. Aztán másnapra eltűnt a hozzászólás, és az újonnan létrehozott nick-em sem működött már...
Nem értem, mi volt vele a probléma.
Előzmény: Törölt nick (518)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.17 0 0 518
Hová lett a kérdéses 515. számú bejegyzés, nem volt igaz és ezért levették?
Angels Media Creative Commons License 2008.06.17 0 0 517
STATUS QUO
2008.JÚLIUS 3. BUDAPEST. – PETŐFI CSARNOK 20.ÓRA
2008.JÚLIUS 6. DEBRECEN – FŐNIX CSARNOK 20. ÓRA
Kanis Creative Commons License 2008.06.13 0 0 509

Ő már nem tudta visszatartani:

 

Focista
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.13 0 0 508
Jobb később mint soha!
és igen!
én mindég itt vok és olvaslak téged!
Tőlem még jutalmat is kaptál volna ,[a melltartótlanságodért]és édes nagy puszi közben a füledbe súgtam volna :drágám! ma isteni szexivagy!
Tedd ezt meg máskor is,és köszönöm neked a szexi meglepit!
pussz ! libr
Előzmény: Törölt nick (507)
oldman2 Creative Commons License 2008.06.12 0 0 506
 Csakhogy tettél fel magadról egy fotót! :-)))
Előzmény: Törölt nick (505)
Kanis Creative Commons License 2008.06.12 0 0 504

Igazad van. Mryia párja az a fajta, aki:

"-Drágám, valami forrót érzek a mellemben!

-Persze, mert belelóg a csöcsöd a levesbe"

Szóval, vannak férfitársaim, akik nemhogy büszkék lennének társuk szépségére, inkább ócsárolják azt. Ez van

Előzmény: Seiryuu (503)
Seiryuu Creative Commons License 2008.06.11 0 0 503

Kár, mert egy olyan IGAZI nő, mint Te, megérdemelne egy olyan férfit, aki testi-lelki-szellemi társa. Persze attól, hogy megérdemelné, még nem biztos, hogy jön.

 

Mivel én nő vagyok, nem gondolkodhatom férfi aggyal, de úgy gondolom, ha férfi lennék, engem szanaszét izgatna, ha a barátnőm felvenne egy szép, dekoltált csipkés felsőt, amin keresztül látszanak a hetykén előreálló mellbimbók, és a mellei lágyan ringatóznak léptei ritmusára. 

 

Amúgy én is szeretem, ha látszódnak a mellbimbóim a ruhán keresztül. :-)

Előzmény: Törölt nick (500)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.11 0 0 502
Marija, én nem olvaslak, de nem is hallgatok. Hosszúak a bejegyzéseid. Bár költőiek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!