Velük kapcsolatban jó tapasztalatom van eddig, több ügyféllel voltam már autót nézni, korrekt segítséget kaptunk. Persze egyik sem tökéletes, mindenki pénzt akar keresni, ha lehet minél többet.
Viszont mindenki vigyázzon az Alexandra Car Import Kft.-vel (2030 Érd, Kárpitos u. 20.) Frissen, csalásra, lehúzásra alapított cég, károsultakkal. Bővebb infó számos fórumon, fogyasztóvédelmi feketelistán.
Hasznaltauto.hu-n is hirdetnek (karpitos_auto_kft.-13049) kerüljük mint a leprát.
Az AAA AUTÓRÓL az a véleményem,hogy egy nagy átverőcég. :) Mikor szavatosság miatt megkerestem őket azt válaszolták,hogy tudtam,hogy egy hulladékot vettem és nem fizetnek,nem ajánlom senkinek,de nagyon. De a bankkal is át akartak verni,nem kicsit,ez egy szemét banda. :)
Nem baj attól még jó lenne. Egyébként is sok lenne. A metál kék az inkább belefér, nincs is benne 260e csak 160. Csak a sötét szín nem igazán tetszik, de lehet megbékélnék vele.
Eladják. Ha ez tényleg így van, a pitiánerség csúcsa. A menegdzsment helyében meg rúgnám ki az ilyet, mivel a cég tulajdonát lopja el. Mindezek mellett: ki vesz úgy autót, hogy nem nézi át, megvan-e minden tartozéka ?
Ahogy egy topiktárs javasolta, azért meg lehet nézni azt az Astrát az AAA-nál is. Nem biztos, hogy rosszabb, mint az átlag. Azt azért ugye senki nem hiszi, hogy a hivatalos kereskedésben beszámolt autók mind tökéletesek, nem tekert órával rendelkező makulátlan gyöngyszemek ? A kereskedő azt árulja, amit bevisznek hozzá. Azt kell kiszűrni, szar-e a kocsi, vagy sem.
Hétvégén Pécsen voltam, betértem az ottani AAA-ba, érdekes módon egy szimpatikus és normális fiatalember volt a telephelyen. Igaz, nem akartam sem eladni, sem venni, csak nézelődni.
2010-ig gyártottak G-t. Ne az évjáratot nézd,hanem az állapotot.3 év alatt is úgy le lehet pusztítani egy kocsit,hogy ingyen sem kéne.A Nyíregyházi meg ha tetszik,rámondasz 700-at ha neked annyit ér.Ha el akarják adni akkor odaadják annyiért is.Én is 1.1-ről alkudtam le 960-ra. Mondtam nekik,hogy nekem az 1 millió már nagyon határeset:) Gondolom beszámolták pár forintért a J-be.
Mi bajod a caravannal? Legfeljebb nem pakolsz bele semmit:) Ha meg vinni kell valamit jól jön a puttony:)Használtba meg nincs árkülönbség a 4-5 ajtóshoz képest.
Dehogynem.Anyósnak van 1.4-es H astrája,klímával mindent csinál csak nem megy. Ki kell nyomni a szemét.Az 1.4-es láncos,senki nem cseréli le,főleg eladás előtt.Hangos csörög-csattog.Az olajat az is eszi,ha eszi mint az 1.6-os.Ez Ecotec jelenség,nem köbcenti műve.Főleg ha nem megfelelő olajjal használták.Fiatot nem ismerem,soha nem volt nekem.Illetve egy darabig használtam 131-est,de az más kategória.
Vigyázz az 1.6-ossal.Az a tapasztalatom, hogy az 1.4-es 90 lovas nem megy lényegesen rosszabbul, de az a motor sokkal jobban üthető, mint az 1.6-os.Az 1.4-esnél, ha volt cserélve a lánc, akkor már jó vagy szerintem.
(1.6-osom nem G astrában volt, hanem Stiloban, tízezrenként cseréltünk az olajat, minden szervizt megkapott és mégis a végére 2000 km-t tudtam megtenni 1 liter olajjal.Van egy 2006-os 1.4 Ecotec D Corsank, az most jár 160k-nál, vezérlést kellett rajta cserélni, de szerencsére semmi probléma.)
Az elsőt nézegettem már. Nem lenne rossz. Csak ez durva ár érte. Hiába szép, egy el ablak meg tükör még beleférhetett volna anno mikor rendelték... Ehhez és a futáshoz viszonyítva inkább 749 000-ről kellene, hogy induljon és abból ha lehetne alkudni máris vonzóbb lenne. Arról nem is beszélve, hogy az okmányai is lejártak. Ezért is hírdetik már hónapok óta és nem kell senkinek. Sajnálom amúgy mert Nyíregy közel van. 100km-er, ezt már ha muszáj és nincs sofőr busszal is megjátszom simán.
A második is egy szép példány. Boldog lennék ha megvehetném. Az évjárat miatt főleg, a legfiatalabbak közé tartozik, mondjuk persze mert ebben az évben gyártották utoljára a G-ket. Ezt az összeget már nem engedhetem meg magamnak. A keret max 700k és akkor már teljesen kinyújtóztam épp a csigolyám nem roppan a gerincemben. Nem értem még el azt a komoly szintet ahol a nagy fiúk játszhatnak :/
Én 960 ezerért vettem 112 ezer km-rel 2012-ben. Most 166 ezer van benne,eddig semmi hibája nem volt. Schillernél beszámolt autó volt.Vett a tulaja egy J astrát. Én is 1.6 osokat néztem csak és caravant. Akkor volt jó pár lehetőség,párat ki is próbáltam megnéztem,de ez volt a nyerő.Beleakadtam én is szakadtakba bőven.A 3A hirdetéseit meg sem néztem.Onnan ingyen sem kell semmi.
Sokat. Csak 1.6-osat keveset. Ezenkívül nincs kikötésem. Az alapnak mondható extrák jó ha benne vannak. Lehet 5 ajtós vagy sedan. A színe ami igazán tetszik a fehér, de ezüst vagy világos szürke illetve piros is szóba jöhet. A sötét árnyalatok nem tetszenek, szerintem nem hozzák ki a G vonalait. Lehetőleg minél fiatalabb. Nem zavar ha 250e km-nél több van benne ha gondját viselték.
De hát ilyenek alig vannak. Jönnek olyan darabok, hogy 150ezret futott '99es, '00es vagy '01es évjárat és 650-700ezer Ft. Annak tudatában, hogy láttam már '07-es évjáratot is 700ezerbe nem fogok adni ilyen régebbi példányokért 6lepedő felett, bármilyen megkímélt és tip-top is legyen a vas. Ez hülyeség lenne. Szóval elég drágán mérik ezeket a gépsárkányokat szerencsétlenségemre :(
No igen. Fót ide 260Km-er. Szóval nem mondhatom, hogy közel van sajnos. Tudom, hogy tapasztalatnak nem lenne rossz, csak ez magában most nem igazán fér bele a keretbe :)
Inkább a motor szivat. Fiatalabb 1.6 16V-s nem nagyon van, vagy drágák nekem :/
Elmennénk mint potenciális vásárló,órákig próbálgatnánk az autókat lekötnénk a dealerek idejét,aztán az ő módszereiket alkalmazva hosszas alkudozás után beinteni nekik hogy bocs ezért az autóért csak ennyit meg annyit adunk.
Aztán bocsi de mégsem kell az autó...
Csinálnánk nekik egy nullás délutánt mi meg egy jót röhögnénk...
Egy csomó G Astrát árulnak.Nekem is ilyen van csak caravan. Még a színe is stimmel,meg az évjárata.A Schillernél vettem.Minek mennél ezekhez a trógerokhoz,mikor van millió eladó ugyanilyen kocsi.Ráadásul drágán is adják.
Ha nincs tőled messze, azért egy megtekintést megérhet, ha más nem, tapasztalatnak jó. Csak ne állj szóba az ottani nepperekkel. :) Tudom, nincs sok, de esetleg próbálj megnézni 1-2-t magánszemélynél.
Értem. Jó lett volna mert a típus, a szín, a motor és felszereltség az amik alapján keresem az első autóm. Szeretném már nagyon, de azért nem minden áron és nem egy bármilyen problémás darabra akarom elszórni a nehezen össze kínlódott pénzem :/