Igazad van, én tévedtem hatalmasakat: Corona nemz. gyors lesz az (a sok késés összezavart).
Az IC-nél meg nem a mozdonyt kevertem össze (hiszen azt látom:)), hanem magát a szerelvényt, Rigó IC volt, csak majdnem ugyanakkor ért be, mint a Tenkes. Azt általában tényleg a 009-es húzza, hisz az a dombóvári gép.
A Coronáról még annyit, hogy annak elején halbi kocsik voltak. Tudok küldeni képeket, hogy végére járjunk az ügynek.
V63 019-et meg biztosan nem láthattad a Transzbalkánnal, mert 29-én este Debrecenben a fűtőben vizsgált, majd 6011-6010 Püspökladány - Debrecen, majd fel a (639)649-el (Corona) 10017-re, és onnan vissza 655-2.
A 3 debreceni gyorsfordás V63-as nem forog Pécs felé, biztosan a 009-et láttad vele!!
Szerintem 2003-ban max debreceni csörgőt láthattál Nyíregyházán. Valamikor a '90-es évek közepén állomásították át őket, a neten 1994-es állományi lista van, abban még 3 db nyíregyi M41-es szerepel... Olyan 95-96 körül lehetett. Ha jól tudom, főleg Mátészalka felé jártak személyvonattal.
Hát ha mv vagy akkor mellette nem nagyon tudsz tanulni sajna sajátböröm is tapasztaltam mv voltam egy kis idejig aztán rájöttem hogy nem tudok tanulni mellette igy otthagytam maradok szerelö egy darabig és igy még tanulni is tudok aztán majd késöbbiekbe majd meg látom mi lesz..
Azon munkálkodom, hogy mv legyek. Csak ezt magasabb körökbe nem akarják észrevenni, pedig nem egyszer jeleztem már feléjük :) /egyébként nagyon érdekel a gépészeti része, gondoltam is felsőfokú tanulmányokra, de rájöttem, hogy vezetni akarok, nameg folyamatosan is lehet tanulni...)
Ma volt bent a V43-1105 revízión. Volt alkalmam 'dolgozni' rajta. A nem szép külső ugyanolyan belsőt takar. :( Ha már belső... A V63-026 olyan belülről, mintha nem lenne gazdája. A többi géphez (gigant) képest szokatlanul nagy piszok van rajta, poros vezető asztalok stb stb...
Nem, nem és nem :) Csak tanuló! (szerelőnek tanuló...) Egyébként ma a 018-as szöcske volt V1-en. A 045ből kapott két tirisztort, ugyanis a 018ban megfőttek. Fogyik a 045... nem sok jót jósolnak a gépnek a műhely keretében. A V63-019 ismét beérkezett a műhelybe. Ismét problémák adódtak a géppel. (nem tudom, hogy mi, mert már végetünk mikor érkezett.)