igen már látom :) azért a gyorskötöző közepes szintű gányolásnak számít. :) a speedshopos tartókon én is gondolkodom, kocsiban van egy ilyen rendszerű, amit FECO linkelt, de az ugye nem ugyanannyit rezeg, mint a motor...
Mert nekem kb. 4000-es fordulaton iszonyatosan nagy rezonancia jelentkezett az egész motorban. Ki is vetettem az alátétet amit a szervizben beléje raktak.
Rég nem jártam már itt a fórumon ,de a véleményetekre ,rosszabb esetben a tapasztalatotokra vagyok kíváncsi. Tavaly vettem egy Mastek dobot a Er6n-re és Rohadtúl üvölt amit imádok benne ,de ha a rendőrök annyira nem imádnák akkor mekkora büntire lehet számítani körülbelül szerintetek? Mert le nem fogom cserélni az tuti de akkor elkezdek gyűjtögetni :P ( http://www.youtube.com/watch?v=1BABxCfRAMg )
Ez se rosz, de ha jól látom, ennek nincs aksi után töltése, és hidd el, pont akkor fog mindig lemerülni a gép, mikor a legnagyobb szükség van rá! :-D Tapasztalatból mondom, én is előtte tanktáskának térképolvasó zsebébe rakva használtam, s mindig akkor merült le, mikor a legjobban kellett volna... :-)
Nem, vettem egy plusz autós konzolt, s gyorskötözővel, (fehér a képen-amit már cseréltem feketére) teljesen szorosan tudtam felfogatni a kormányrögzítőre, s a konzolra ráfűztem egy kulcstartó karikát, amibe beakasztom a GPS-en logó akasztót, hogy biztos ne essen le. A kábelt meg elvezettem a tank alatt, és biztosítékon, és vízálló szivargyújtó aljzaton keresztül rákötöttem az aksira. (menet közben soha nem ugrott ki a helyéről, 1x löktem le tanktáskával, s akkor megmentette a leeséstől) Egyetlen hiányossága van, a sisak kihangosítómal bluetooth-on nem tudd kapcsolódni, mint a Garmin Zümo 550, aminek még mindig 200 felett van az ára… ja és még elfogadnám belőle a tengerszint feletti magasság mérőt is. Így remélem könnyebb értelmezni a képet, ha nem, akkor csak tavasszal tudok róla pontos képet készíteni, ha vkit érdekel.
Köszi az infót! Úgy látom te is gyorskötözővel rögzítetted a tartót a kormányra. Asszem én is úgy fogom. Már csak egy stabilan tartó bölcső kell. Láttam <a href="http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=23873" target="_blank">is egyet</a> majd le kell csekkolni, hogy jó-e.
Szerintem Kawasaki Cegléd. Hmm, Csaba ott a szerelő (a vezeték nevét nem tudom, mert bonyolult :-)) Én mindig oda vittem és csak ajánlani tudom. Ott lehettem a motornál, kérdezgettem beszélgettünk amíg zajlott a szerviz. (Ja és mindent elég precízen csinált, nem nézett hülyének ha banálisat is kérdeztem)
De kérdezd pl. Matulát, ha jól emlékszem neki is jó a tapasztalata (és Ő több szervizben is volt)
Hát nem versenycélra kell, csak úgy elgurulni ide-oda, többnyire munkába. 50 e-nél nem nagyon adnék ki többet rá. Láttam is K2 26"-os Kawabringát 50 e-ért (alig használt).
a blokkról nemigen hallani rosszat, a 2009-es ráncfelvarrásnál is csak a vezérlésbe nyúltak bele, tudtommal a blokkot változatlanul hagyták, ami jót jelent. a kawának elég sok tapasztalata van sor 2-esekkel. mivel japánban készül, így az alkatrészek is japánok. ez megint csak jót jelent.
német fóruomokon olvastam olyant, hogy az FI (fuel injection) lámpa fel felvillan, de ha nem tévedek, akkor csak a 25kw-os verzióknál fordult elő, de ott is ritka.
a 2006-os, 2007-es példányokon ritkán előfordulhat vázprobléma, a motor egyik felfüggesztési pontján gyárilag túl van feszítve az egyik rögzítési pont, itt ez megrepedhet sajnos. enyém 2006-os, de nincs rajta repedés (12e km most), beillesztettem egy alátétet, hogy a feszülés megszűnjön, így valszegnem is fog megrepedni... szóval ha még incs repedés, akkor ez a megoldás.
Az enyém is túl van már a 40-en. Egyedül a termosztát romlott el, egy hengerfejtömítésembe került. Rendszeres szervíz, jó olaj és szűrők. Ezenkívül semmi gond nem volt vele.
Kik vannak túl már 40 ezer kilóméteren? (Matun kívül :-) mi a tapasztalat, mire kell odafigyelni, milyen hibák jöhetnek szóba?! Mégiscsak első szériás motorról-blokról van szó, így előjöhetnek gyerek-hibák!
Gps: én így oldottam meg az enyémen autós Garmin Nüvi 660-os készülékkel, a rögzítést, s a biztosítást, hogy le ne essen véletlen se. Az aksira van kötve biztosítékkal, s teljesen jól használható, már 2 éve használom napi rendszerességgel, csak esőben kell levenni, de így is 3-ad ára volt, mint a motoros garninnak… ja és sosem esett le, még 200 felett sem... :-)
nekem van egy nagyon keveset futott F-esem, minden évben számba veszem, h mennyibe kerül a fenntartása (olajcsere, kötelező, mingyá gumik), és szinte sírva fakadok... de eladni meg megszakadna a szívem. :)
Szia Matula! Természetesen még a Z van (valószínű még jó ideig), Er-nő előtt volt egy 83-as Gpz 550-em. Most barátnőm akar mocit venni, s az f-es változatot nézte ki magának. Ez a példány lenne a kiszemelt áldozat, csak félünk belevágni, mert 42 ezer van óra szerint benne... remélem nem a 70 ezres! :-) pont ezért szerettem volna utána járni, hátha kiderül vmi róla. Állítólag egy 32 éves Százhalombattai srácé volt. Gondoltam hátha ráismer valaki a Two Brothers dobról, meg a kiegészítésekről. Matu megküldenéd privátba a számod, nem találom a telefonomban, szeretnék kérdezni egy-két dolgot! Köszi!
Jaj, olyan jó volt vasárnap kiszabadítani kicsit a vasat. Kitoltam, leporoltam, járattam bő fél órát, ezt-azt ellenőriztem és közben élveztem, ahogy duruzsol a fülembe :)
Sajna rossz is van a dologban, mert valamiért nyikorog a hátsó rugóstagom. Mintha kicsit gyengécske is lenne, bár lehet, hogy én szedtem fel néhány dekát :) Na szóval hiába ugráltam rajta 50-60-at, nem szűnt meg. Pedig azt hittem, hogy esetleg "megkeni magát".
Gondolkodtam már ősszel is, hogy picit keményítek az első villán és a hátsó taktuson is, de egyelőre elméleti maradt. Bár most a nyikorgás miatt lehet, hogy nézelődök.
Esetleg van valakinek ötletet (esetleg tapasztalat), hogy miként érdemes hozzányúlni a rugózáshoz? Konkrét alkatrészeket is szívesen fogadok. Sosem pályázom, 95kg vagyok.
Nem tudom kinek a motorja lehet. Amit tudok ebben a szinkombinációban abban 70000 felett van már a kilóméter. Neked akkor most milyen kawád van? ERnő, Z750, vagy még ERnő előtt volt másik?