Keresés

Részletes keresés

horex Creative Commons License 2012.01.28 0 0 778

is beállitható IMAP ban. ?

Előzmény: horex (777)
horex Creative Commons License 2012.01.28 0 0 777

Tudom utálatos ha egy WIN problémára azt mondják használj Linuxot, de...

miért nem csinálod ugyanezt OE-ben?

Beállithatóan lekérdezi az emileket és a gmail is beállitható IMAP ban?

by horex

Előzmény: Evribodri001 (776)
Evribodri001 Creative Commons License 2012.01.26 0 0 776

A gmailt addig nem tudom hatékonyan munkára használni, amíg a következő kérdést meg nem tudom oldani.

Példa:

van egy emailem:

nevem@gmail.com

ehhez hozzá lett adva több  email (nem gmailes) fiókom

email1@cegem.hu

email2@cegem.hu

...stb...

Tehát az összes emailemet innen kezelem, a gmailt levelezőkliensnek használom, vagyis használnám, ha egy apróság nem lenne.

A nem gmailes emaileket a gmail időszakonként megnézi, nem lehet szabályozni, hogy mikor töltse le, maga dönt erről (tudom, le tudom tölteni egy gombnyomással, a beállításokban lévő jól elrejtett gombra kattintva, de ez mégsem megoldás) . 

A súgó szerint: "Az automatikus üzenetletöltés gyakorisága jelenleg nem szabható személyre." Ez elég nagy szemétség...

Van erre megoldás a gmailben?

A fizetős google apps ezt megoldja vagy nem? Ezzel akarják elérni, hogy fizess érte? Fiókonként évi 12ezer azért pofátlanul sok ezért az egyszerű funkcióért.

?

DAN137 Creative Commons License 2012.01.19 0 0 775

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a gmailbe lehet-e valahogy fontot (betűtípust) importálni? Calibri kéne nekem, de nem találtam rá sehol leírást, vagy hogy egyáltalán lehetséges-e. Munkához kéne! 

Előre is köszi!

Napfény1 Creative Commons License 2012.01.19 0 0 774

Köszi szépen, hogy megírtad!! Tényleg idegesítő:(

Előzmény: Tornagh Atya (773)
Tornagh Atya Creative Commons License 2012.01.18 0 0 773

Nincs megoldása, ez egy hónapok (kb. az új dizájn és a G+ megjelenése) óta létező bug, amellyel egyszerűen nem foglalkoznak. Ugyanez van nálam is, nagyon idegesítő, de angol nyelvű fórumokon is csak hülyén áll mindenki a jelenség előtt.

Előzmény: Napfény1 (772)
Napfény1 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 772

Sziasztok! Ha valaki tud, segítsen, mert mindjárt megőrülök:)

Olyan problémám van, hogy a gmailben feltöltöttem egy profilképet, ha rámegyek a beállításokra, ott látom is, hogy fel van töltve és be is van jelölve, hogy mindenki láthatja. Ehhez képest se én nem látom megjelenni, ha a nevem "fölé" megyek, csak egy "fej" van ott és a levelező partnereim közül is csak egyetlen ember látja, a többiek nem látják, hogy fel lenne töltve kép. HOL a hiba??

Köszi!!!!:)

zero6666 Creative Commons License 2011.12.27 0 0 771

Valaki esetleg el tudná küldeni a google desktopnak a gmail gadget-jét, mert ahogy látom mindenhonnan törölték, hálás lennék érte.

lotht Creative Commons License 2011.11.26 0 0 770

Talán be lehet kapcsolva valami tartalomszűrés, aminek ádozatául eshetnek ezek a tartalmi elemek. Érdemes lenne ezt megnézni, ha valami újabb típusú a router. A régebbi SMC-kben nincs ilyesmi, úgy emlékszem. Azoknak meg a sok konkurrens adatcsatornával szokott bajuk lenni. Ha fut torrent kliens a routerre kapcsolódó gépek valamelyikén, próbáld meg ott csökkenteni a threadek számát, hátha...

Előzmény: _decens (769)
_decens Creative Commons License 2011.11.26 0 0 769

látom, nincs nagy élet, de azért bepróbálkozom:

rosszalkodik a gmail egy ideje, de valószínűleg a router a ludas. a jelenség: a gmail új kinézetét használva rendszerint nem töltődnek be a navigációs ikonok, vagy pl. levélírásnál a szövegformázáshoz használt ikonok - csak a helyük látszik. korábban, még az új kinézet előtt ugyanezt megfigyeltem a google docs-nál is, de ott nem zavart annyira a dolog, mert azt ritkán használom. ma reggel kihúztam a routert a rendszerből, és a modemtől jövő utp kábelt közvetlenül dugtam a gépbe - és máris sehol semmi hiba, minden betöltődik villámgyorsan. (4 megás kábelnet.) a kis hálózatunk egyébként úgy néz ki, hogy két asztali gép (win xp sp3, lan kábellel kapja a netet) és egy laptop (win7 64, általában wifin netezünk vele), plusz ugye az emlegetett smc wifi router.

mi lehet a gond szerintetek? hogyan lehetne orvosolni?

origx Creative Commons License 2011.11.14 0 0 768

Sziasztok!

Nem tudom, tud-e segíteni valaki nekem. De azért bízom Bennetek.

Szóval a problémám dióhéjban: A céges gmail fiókbunkól minden érkező levél át van irányítva a saját fiókomba (persze 1 példány marad). Tehát otthon megkapom. Van, hogy otthonról is el tudom intézni a választ, ezért megírom azt azzal a feladóval, amire jött, tehát a cégesről, de a saját fiókomból egy sima válasszal. (Ez be van állítva, hogy arról küldje, amire jött.) A probléma viszont az, hogy az én válaszomat, tehát a levél "elintézésének" tényét a kollégák nem látják. Tehát nem tudják, hogy én már megválaszoltam a levelet, azzal már nem kell foglalkozniuk. Azt szeretném, ha a válasz is bekerülne abba a fiókba, amit a cégnél a kollégák meg tudnak nyitni.

Van erre valamilyen lehetőség azon kívül, hogy "továbbítással" küldeném meg az egész pakkot a céges fiókunkba?

Ha azt mondjátok, hogy miért nem nyitom meg otthon a céges fiókot, hogy arról válaszoljak, akkor sajons be kell ismernem, hogy mert lusta disznó vagyok. Bocs'! (Meg még azt is, hogy érdekel is, hogy van-e egyáltalán ilyen lehetőség.)

Előre is köszönöm a választ.

Acera Creative Commons License 2011.10.02 0 0 767

Persze, hogy tudsz a másik fiókból a letiltott fiók azonosítójával (feladójával) mail-t küldeni, hiszen amikor megadtad az első fiók adatait, akkor meg kellett erősítened, hogy az is a Tiéd. És onnantól már nem ellenőrzi a 2. fiók, hogy az 1. él-e.

Az első fiók ügyében írj a Support-nak, ha a tulajdonjogod leellenőrzik, segítenek.

Előzmény: őrült elmebeteg (766)
őrült elmebeteg Creative Commons License 2011.09.22 0 0 766

Sziasztok,

van egy olyan problémám, hogy az egyik gmail-os fiókomat letiltották.

Nem tudom, hgy miért. Nem tudok belépni. Jelszót nem változtatttam...

Nálam 4-5 cím egy fiókba jön, és egy fiókból tudok válaszolni.

Ami furcsa, hogy a letiltott e-mail címről a másik fiókból tudok küldeni e-mail-t.

Jó lenne valahogy vissza szerezni, mert van egy pár fontos infóm rajta.

RealCorpus Creative Commons License 2011.08.04 0 0 765

Nézd meg azokat a programokat, amik blokkolhatják a gmail.com-ot! Pl.: tűzfal, víruskereső.

Előzmény: QuackFlagg (763)
Vacy Creative Commons License 2011.08.04 0 0 764

Nekem cookie törlés segített, igaz akkor csak FF-ben nem tudtam belépni.

Előzmény: QuackFlagg (763)
QuackFlagg Creative Commons License 2011.08.04 0 0 763

Most se megy!

Egyébként kb 5-6 napja nem működik.

Szerintem itt valami más lesz a probléma.

Előzmény: RealCorpus (762)
RealCorpus Creative Commons License 2011.08.04 0 0 762

Próbáld még egyszer! Az előbb nekem sem ment, csak a google keresőnél láttam, hogy bejelenkeztem, másodszorra sikerült egyből.

Lehet, a kiszolgálónál szereltek valamit.

Előzmény: QuackFlagg (761)
QuackFlagg Creative Commons License 2011.08.04 0 0 761

Hello.Valaki tudna abban segíteni hogy miért nem megy a Gmail-om?

Egyik böngészővel se tudom megnyitni,Safari,Mozilla,IE,Chrome,Opera.
 Pl:Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot.

Opera:Nem lehet kapcsolódni a távoli kiszolgálóhoz

Okozhatja ezt vírus?Vagy mi lehet a gond?Miért csak a gmail?

A hibaelhárítási sugók nem sokat segítettek.

gallo Creative Commons License 2011.07.28 0 0 760

Kosz a tippet. Tenyleg remekul mukodik. Tobb 100 levellel is. Koszi meg 1x

Előzmény: RealCorpus (751)
GPS Creative Commons License 2011.07.25 0 0 759

Köszi szépen, pont erre gondoltam.

Bár még mindig nem tud annyit, mint az Outlook - mert ott a fejlécre kattintva aszerint az oszlop szerint rendez, amelyikre kattintottál  (itt ilyen csak a külön, kicsit nehézkes) Search funkcióban van... na de mindegy - fő, hogy ki tudtam írtani a Conversation Mode-ot.

Kössz mégegyszer.

.

Előzmény: haborgo1975 (758)
haborgo1975 Creative Commons License 2011.07.24 0 0 758

714-es válasz

Előzmény: GPS (755)
gallo Creative Commons License 2011.07.14 0 0 757

Miutan egy orat keresgeltem elozoleg, amint ezt leirtam ide, ra is jottem. Koszi.

Előzmény: gallo (756)
gallo Creative Commons License 2011.07.14 0 0 756

Gmailbol gmailbe kuldott levelrol van szo. Hol lehet beallitani, hogy milyen -akar becenev- nev jelenjen meg a beerkezo levelek kuldojekent. Koszi.

GPS Creative Commons License 2011.07.14 0 0 755

Üdvözlüm a topiklakókat!

Kedves kollégák, lenne egy tiszteletteljes kérdésem:

Hogy lehetne rávenni a gmail levelezőjét arra, hogy minden egyes levelet (kapottat és küldöttet egyaránt) szépen, egyenként, időrendi sorrendbe pakolja ki nekem a képernyőre, az "Inbox", illetve a "Sent Items" alá?

Pont úgy, mint ahogy például az Outlook is csinálja.

Vagyis: legyen szíves NEM összefűzni nekem "Conversation"-okba a leveleket - még akkor sem, ha "Válasz" -ként lettek feladva.

Tehát kezelje külön levélként - abban a sorrendben, ahogy érkezett - attól függetlenül, hogy az válasz valamire, vagy sem.

Előre is köszönöm - ha már volt ilyen kérdés, akkor boccs.

.

RealCorpus Creative Commons License 2011.07.14 0 0 754

Szerintem ez nem a gmail hibája, hanem a küldő program beállításáé.

Eggyel lentebbi hsz.-ban levő linken segíthetnek.

Előzmény: r.tonyo4 (753)
r.tonyo4 Creative Commons License 2011.07.14 0 0 753

Üdv

már 6 éve vagyok gmail használó, de most vettem észre, hogy Thunderbird, vagy seamonkey levelezőprogramból a gmailes fiókomba  továbbított leveleket a gmailben nem tudom megnézni, azért mert, .eml-ként és egyszerű mellékletként fogadja, és a levélben nem is látom az eredeti továbbított tartalmat. Sem az eredeti szöveget, sem az eredeti csatolmányt.

Az .eml-t pediig vagy böngészővel nyitja meg, vagy pedíg jegyzettömbben, de a lényeg az, hogy txt ként, és így pl egy Word csatolmányt sem tudok megnyitni. Arra gondoltam, hogy valami beállítás  probléma lehet, de nem jöttem rá eddig.

Köszi a segítséget, fontos lenne a megoldás

RealCorpus Creative Commons License 2011.07.10 0 0 752

Ha elakadsz vele, akkor itt talán tudnak segíteni: Thunderbird problémák.

Előzmény: RealCorpus (751)
RealCorpus Creative Commons License 2011.07.10 0 0 751

Thunderbird

Több fiókkal működik. Van lehetőség kijelölt üzenet áthelyezésére, átmásolására.

Egy levéllel kipróbálva működik. Gondolom, ha mindet kijelöltem volna, akkor is.

Előzmény: gallo (749)
pimre Creative Commons License 2011.07.10 0 0 750

Szerintem próbálj meg egy szűrőt létrehozni. A szűrési feltételnél van egy olyan, hogy "tartalmazza a következő szavakat". Ennél adj meg egyetlen betűt, mondjuk "a", ami szinte minden leveledben előfordul. Aztán add meg a továbbításnál az új címet, és pipáld ki azt a dobozt, hogy "Szűrő alkalmazása az alábbi xxxx beszélgetésre".

Szerintem van esély, hogy ezzel átmásolódjon a leveleid többsége.

Ha biztos akarsz lenni az eredményben, akkor célszerű kipipálni a "törlés" dobozt is,mert akkor az eredeti helyen látod, hogy mi az, ami nem másolódott át mégse.

Nem igazán elegáns a megoldás, de jobbat nem tudok a gmail-ben.

Előzmény: gallo (746)
gallo Creative Commons License 2011.07.10 0 0 749

Azt irja h mas gmail fiokbol nem importalhatok levelek :((

Előzmény: gallo (748)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!