Nagyon szépek! Nálam alig ettek tegnap,biztosan érezték ezt a vacak időt. Bár amennyi algám és ebihalam van,lehet nem is kellene kaját adjak a halaimnak. Folyton kint vannak a szélén túrnak,és esznek.
Ez nagyon off lesz és ha sért itt valami szabályt akkor elnézést és tartom a hátam,de akinek van facebookja és nem esik nehezére nyomjon egy likeot és szavazzon rám!köszönöm:
Gratulálok :) Nálam még mindig teli a pocak, ma délelött volt egy kemény 6os fogat ami nagyon pörögtek :) de nem lett belőle semmi! :) Van egy-két koi akinek telivan a hátsója :)
Az aranyhalak ma is ívtak, elég durván nyomták. Az idén már nem tudom hányadszor. Apával azon röhögtünk,hogy a tavalyi ivadékok is közöttük voltak. Nem tudom azok mit tudtak csinálni,de egybe volt az összes hal.
Várj még azzal az úttal kicsit. Nagy HOHÓÓÓÓ kollégák készülnek Szarvasra fizetés magasságában különböző tápokért. Biztos rátesznek ők is valamennyit, legalább hogy az üzemanyagjuk meglegyen, de érdemes lenne kivárni. Engem is érdekel a dolog, egyenlőre Mályiban veszem a golyócskákat, de 900 Ft. egy kiló...:(((
Drukkolok, hogy nálad is elkezdjék végre. Nálam már tegnap is gyanús volt, csak nem tudtam itthon maradni, hogy lássam mi történik... A reggel 7 kicsit korainak tűnt az íváshoz. Viszont ma a kisebbek nyomták az ipart, a nagyobbak meg sem próbáltak még semmit. Bignari akkora mint egy hordó a rengeteg ikrától és mégsem jut eszébe lerakni őket...
Ívnak!!!! Végrek ívnak a koik!!!! :-D :-D :-D Juiééééééééé Komoly gruppen van, mindenki hajt mindenkit és persze az ikrafalók követik őket. Mindenre ráívnak a kolokántól a nádak törzséig a mindenféle növényekre és a berakott boákra is. :-)))))