Keresés

Részletes keresés

Zottjoghurt Creative Commons License 2008.04.25 0 0 318
Még csak most olvastam anikoooo kirohanását, én is beállok a sorba, halljuk a tapasztalatokat! Remélem nem csapta agyon a SPA.
Előzmény: cili111 (317)
cili111 Creative Commons License 2008.04.19 0 0 317
anikoooo, izgatottan várjuk a beszámolódat, az egy hónap bőven letelt!
Előzmény: anikoooo (298)
ghepard Creative Commons License 2008.04.09 0 0 316
Hát ha szomjas vagy, akkor csak igyál. Ha nem vagy szomjas, akkor meg minek akarsz inni? Én például alig iszom valamit, mikor nincs energiakiadásom. Csütörtökön van a legnagyobb, mert akkor járok focizni a srácokkal. Utána csak úgy egy szuszra lemegy 1.5 liter víz, tea vagy ami épp van (kólák és mindenféle édesített, üdített kivételével, mert az nagyon nem jó dolog). S még ha hazaérek, akkor még további majdnem 1 liter lemegy, lekivánkozik.
Előzmény: A skót (314)
A skót Creative Commons License 2008.04.08 0 0 315
Amúgy kicsit gyanús a dolog, hogy nem-e az egyre növekvő ivóvíz-hiány fenyegető rémképe (ami valljuk be: reális alapokon nyugszik, tényleg egyre kevesebb az ivóvíz a világon) sürgette ezt a "tudományos kutatást"......
Előzmény: prefixum (312)
A skót Creative Commons License 2008.04.08 0 0 314
Nálam a 1,5 liter mindenféle odafigyelés nélkül is simán elfogy...Most akkor szomjazzak?:)
Előzmény: prefixum (312)
ghepard Creative Commons License 2008.04.08 0 0 313
prefixum, ezzel a vizes dologgal én is úgy vagyok. Igyon az ember akkor, mikor szomjas. Egyen az ember akkor, mikor éhes. Ha most jobban megnézzük, akkor az emberek nem is akkor isznak, mikor szomjasak és ami még rosszabb, nem is akkor esznek, mikor éhesek. Még az sem mindegy, hogy mikor esznek, isznak (például, 16-17 óra után már nem is ajánlatos enni). Ha valaki kinyissa a hűtőt és kezd azon gondolkodni, hogy most mit egyek (annyi minden van neki ott benn), akkor az az ember nem éhes, csak le akarja vezetni a sztresszet vagy mi a csudát. Ha az ember folyton sztresszes, siet valahová, nincs nyugta csaknem semmitől az táplálkozhat, ihat úgy ahogy akar a sztressztől (a rossz gondolataitól) folyton lesz valami probléma.
prefixum Creative Commons License 2008.04.07 0 0 312
Ártalmas a túl sok folyadék?

2008. április 07. 09:33

Nincs tudományos bizonyíték arra, hogy legalább napi 1,5 liter folyadékot kellene fogyasztani – állítja egy friss tanulmány.

<!-- if(!window.goAdverticum) document.write(''); --> if(window.goAdverticum) goAdverticum.addZone(39709); on error resume next ShockMode = (IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.8"))) Sub banner_255985_FSCommand(ByVal command, ByVal args) call banner_255985_DoFSCommand(command, args) end sub

„Csak akkor igyunk, ha szomjasak vagyunk” – legalábbis ezt tanácsolja az amerikai nefrológusok társaságának szaklapjában megjelent közlemény. A Pennsylvania Egyetem kutatói szerint egyszerűen nincs rá elég bizonyíték, hogy mindenkinek legalább napi 1,5 liter folyadékot kellene fogyasztania.

Dan Negoianu és Stanley Goldfarb azt az igen népszerű elméletet vették górcső alá, amely szerint a sok folyadék hasznos, mert segít a vese számára megszabadulni a salakanyagoktól. „A kérdés az, segít-e a több folyadék a vesének feladatai ellátásában és a válasz, nem – mondta Goldfarb. Valójában a túl sok víz fogyasztása meglepő módon inkább rontja a vese szűrőfunkcióját.”

A vízről sokan úgy vélik, kiváló segítség a fogyókúrázóknak – bár a sok folyadék fogyasztása esetleg valóban teltségérzetet okoz, arra sincs semmi bizonyíték, hogy a sok folyadék segítene a fölös testtömeg leadásában. Akad néhány tanulmány, amely felvetette hogy a kalóriabevitel csökkent a táplálkozás során, ha előbb sok vizet adnak az alanyoknak – más tanulmányok azonban ezt cáfolják – vélekednek a kutatók.

A nagyobb folyadékbevitel csak bizonyos esetekben jó hatású, például atlétáknál, meleg klímájú helyen élőknél vagy bizonyos betegségben szenvedőknél.


Medipress
ghepard Creative Commons License 2008.03.17 0 0 311
Tigristomi: én azt úgy gondolom, hogy azt a távolságot valaminak le kell tapogatnia. Azzal a 320 km/h sebességgel kb 50 évig tartana lemenni annak a bizonyos valaminek. Én úgy veszem, hogy a DNS lánc a sejtekben valamiféle program. Akkor már magától értetődő, hogy a szerint a program szerint valami működik. Ha nem, hát akkor mi a francnak van ott? Szerintem egyszer azt nem elég letapogatni, hanem folyamatosan kell, másképp nem működhet, legalábbis azt hiszem. Ha vége a tapogatásnak, vége a programnak, megáll. Gondolj a gépedre, kikapcsolod az áramot, megáll. Megáll az ész.
tigristomi Creative Commons License 2008.03.14 0 0 310
Klassz. Gondolom tobbet embert erdekelne, miert nem irsz par szot rola itt?

Tamas
Előzmény: favre (306)
tigristomi Creative Commons License 2008.03.14 0 0 309
Hello!

Azt az 50 evet, hogy szamoltad ki?
Egy inger nem megy mindig vegig az osszes utvonalon, hanem mindig csak egy meghatarozott utvonalon megy vegig. Ez viszont nem 50 ev. Legalabbis nalam nem.

Tamas
Előzmény: kondorino (308)
kondorino Creative Commons License 2008.03.12 0 0 308
Én már kb 29 éve méregtelenítem magam (azt hiszem). De nem úgy, ahogy itt olvasgatom. Akkor 27 éves voltam. Gyakori beteg, csaknem mindentől fuladoztam, sok gyógyszertől már majdnem kikészültem. Aztán gondoltam, hogy másképp fogom fel az egészet. Ha orvosokkal nem megy, megpróbálom orvosok nélkül. Elkezdtem bízni magamban, olvasgattam, tanulgattam, hogy hogyan is működik az ember.

Lassan lassan rájöttem, hogy a legfontosabb dolog a gondolkodás, nyugalom, lelki béke, kitartás... Ez kering bennünk a leggyorsabban. Gondoljunk csak bele, az ember kb 75 miliárd sejtből áll, lehet úgy is venni őket, mint külön élőlény. Mindegyikben van kb. 3.15 miliard bázis (A,C,G,T), mely alkotja a DNS láncot (ha jól mondom). Egy sejtbeni DNS lánc 2 méter hosszú. Ez azt jelenti, hogyha összeszorozzuk, akkor kapunk egy nagyon ismerős számot. 150 milló km, ez egész pontosan a Nap-Föld távolság. Na most azt mondják a tudósok, hogy a kémiai inger kb 320 km/ó sebességgel terjed bennünk. Ilyen sebességnél ezt a távolságot megtenni kb 50 év kell. Ezzel nem lehet megmagyarázni működésünket. Valami iszonyatos gyorsan kering bennünk. Ezek a gondolatok, mágnesesség, elektromos áram......... Ma még azt sem tudjuk, hogy mi gondolkodik bennünk. Legújabb kutatások szerint az agy csak egy tárolóközeg. Hallottam mostanában olyasmit is, hogy rossz gondolatainknál a mellékvese valamilyen mérget termel, bumm. Ez már nem semmi.

Ezután következik a légzés, ami már sokkal lassabb. Nélküle már kibír az ember pár percet is. Megtanultam lassan is lélegezni. Ez igy egy nagyon jó méregtelenítő jelenség. Az asztmások például egyhamar kigyógyulhatnak általa (meg persze ha kihagyják a tejet és a tejtermékeket). Utána lehet nézni, hogy miért működik. Nálam már 29 éve működik.

1979 óta 3 voltam orvosnál, minden alkalommal hülyeségem folytán. Kiírva azóta nem voltam. Nekem ez a kettő segített a legjobban. A beöntést már kipróbáltam egykétszer, de nem vettem észre, hogy valami más jön ki, mint aminek kellene. Persze nem szabad elfeledkezni a helyes ivásról és a helyes táplálkozásról. Főleg a sav-bázis egyensúly nagyon de nagyon fontos. A szervezetünk mindent meg is tesz, hogy az ideális értéken tartsa a vér ph-ját (7.365), mert azt hiszem 7.1-nél már haldoklunk.

Törölt nick Creative Commons License 2008.03.11 0 0 307
Kedves Hölgyeim!
Lám egyre többen érdeklődnek a beöntés módszere iránt. Igyekszem röviden összefoglalni a beöntéssel kapcsolatos, általam fontosnak ítélt ismereteket. Viszont nemrég kezdtem bele a Nagy Beöntőkönyv írásába, amiben 19 esztendő alatt összegyűjtött ismeretanyagot közlök. Igen, egy új tudomány született a klizmológia, magyarul beöntéstan, ennek két alapvető csapása, a teoretikus klizmológia, és a gyakorlati beöntéstan.
A dolog, a beöntés, a végbél, illetve a székelés, a legelső tanult reflexünkkel, - pfúj, kakással - van összefüggésben. Éppen ezért e tudomány a Kárpát-teknőben visszatetszést kelt tabu. Holott az ókori Rómában külön e célra a fürdőkben szobák voltak rendszeresítve. Egyes természeti népeknél gyakorolt eljárás. A tőlünk fejlettebbnek tételezett nyugati társadalmakban szalonokat nyitnak a beöntéses méregtelenítésnek. Mégis honunkban a beöntést rossz, fájdalmas, cikis dolognak tartják. Kétségtelen a genitáliák közelsége, a székelés sok esetben vonz erotikus manifesztációkat. Márcsak ezért is „cikis” az ügy. Pedig, ezek mellett egy nagyon hatékony tisztító, méregtelenítő, fogyasztó eljárásról an szó.
A negyvenes évek Amerikájában a kozmetikusok észrevették, ahogy azon hölgyek, akik rendszeresen élnek vele, nem hullik a hajuk, és hamvasabb a bőrük. Máltán az asszonyok migrén ellenében használják. Japánban a beöntések miatt szinte ismeretlen a végbélrák. Ellenben honunkban még mindig valami borzalmas dolognak tételezik. Kétségtelen, hogy a nő életének legszentebb pillanatában aláztatik meg e módszerrel. Az új élet adta gyönyörűséget aláaknázzák ezen akkor szörnyű procedúrával. Nem elég, hogy az alhasűri nyomás a szülés miatt az egekben, még rá osztanak egy kis székelési nyomástöbbletet, amit éppen a beöntéssel váltanak ki, és a kismamával javíttatnak száz gáton mire a wc-t eléri, és összefosatják vele a pöndölyét. Nem így kellene, hogy a hölgyek az első beöntésüket a szülés közvetlen előzményeként éljék meg. Nem vitatom, hogy a tisztaság a szülés körülményeként igen fontos. Beszéltem vizsgázott bábákkal, és ők mondták, hogy a szülő nő a legritkább esetben székelt szülés közben. Megtudtam, hogy nem is a tisztaság az első indoka a szülés előtti beöntésnek, hanem hogy aktivizálják mindazon izomcsoportokat a kiváltott székelési inger kapcsán, amelyek a szülésben is részt vesznek. Így én sem ágálok a szülés előzményeként való beöntés ellen, hanem csak annyit tartok idevágónak, hogy egy nőnek nem akkor kellene az első beöntést kapnia. Sokan problémáznak azon, hogy félelmet keltő az eljárás, és tönkreteszi a bélflórát, kibírhatatlan, megalázó, stb. Erre én azt mondom, hogy minden emberben előfordulhat több mint kettő kg-nyi beülepedett székletmaradék lekövülve a bélfalon. Ugyanígy a legnagyobb immunszervünk, a vastagbélhámon kiülepedik az a szigetelő közeg, ami rövid szénláncú poliszacharidok, és zsírok keveréke. A bélhám anyagcseréje gátolt, és ami rosszabb, ezen anyag bomlik, erjed. Parciális oxidációja során aktív sejtmérgek, aldehidek, ketonok képződnek, amit a bélhám a véráramba fölszív, és az agyban migrént okoz, illetve túlterheli a májat. Gondoljuk csak meg, hogy a szaunában a bőrünk közel kettő négyzetmétere van műben, ellentétben a beöntésnél a bélhám közel 30négyzetmétere. A bőrünk, pl. a hát bőrének erezettségére és a bélhám erezettségére utaljak, folteszem a kérdést, vajon hol hatékonyabb az anyagcsere? Aztán itt van a fogyasztás problémája. Egy jól sikerült fogyókúrával bevállalt a vesegyulladás veszélye, hiszen a fogyitabletták két releváns drogot tartalmaznak: A zsírégető összetevőt, ami lesavasítja a szervezetet, hiszen a zsír oxidációja során elsősorban szerves savak keletkeznek, és az azonnali fogyást produkáló vízhajtókat, amelyek e képződött savakat jól betöményítik. Szegény vese Malphigni edényeiben aztán megjelennek az elzáró kiválások helyi mikorgyulladásokat okozván. Ezzel szemben a beöntés után rendszerint pisilni is kell, mert a beöntés a szervezetet általánosan hidratálja. De ilyen-olyan félelmek miatt már mindenféle előítéletek miatt elutasított a beöntés! Kár! Az eljárás nemcsak hatékony pedig, hanem költséghatékony is. 1500-2000forintért kapható minden nagyobb patikában a tartályos beöntőszett. Ami három jól elkülöníthető részből áll. Egy másfél literes műanyag tartályból, egy kisebb csappal egy 15cm-es irrigátorcsőből, és a két dolgot összekötő másfél méteres gumicsőből. A készüléket jól mossuk át 60-70okos vízzel, ügyelve, hogy a műanyagot ne degradáljuk, azaz ne forraljuk ki! Majd forraljuk föl mintegy 3liternyi tiszta vizet, és hagyjuk visszahűlni 28-34fokosra, és ezt töltsük a tartályba. Igyekezzünk a végbélnyílásunk fölé legalább 80cm-rel erősíteni, pl. zsineggel a tartályt, és a csapocskát kinyitva várjuk meg, amíg a levegő eltávozik a csőből, és megjelenik a vízsugár. Ezt követően semleges krémmel kenjük be a végbélnyílásunk, és az irrigátorcsövet is, majd mintha székelnénk nyomjunk, és ezenközben vezessük be a az irrigátorcsövet amennyire csak lehet, majd a csapocskát nyissuk meg. Érezni fogjuk ahogy a langyos víz beáramlik a végbélampullánkba. Amennyiben a székelési nyomás erősödik, lélegezzünk mélyeket. Elsőre elegendő háromnegyed liter víz beöntése. Majd mindjárt menjünk, és nyomjuk ki a föloldott székletet a wc-be, azaz laxifikáljunk. A második beöntésnél már nyugodtan be fogjuk fogadni a másfél liternyi langyosvizet. Ne késlekedjünk a laxificandum kinyomásával, mert fölszívódik a bélhámon, és nem ürül ki a laxificandum. Majd nagyon fontos, hogyha kinyomtuk, pihenjünk, mert lehet, hogy még kell laxifikálni. Lényeg, hogy utána fél órát legalább pihenjünk, és wc közelében legyünk. Nagyon jó, megkönnyebbült, fitt érzésben lesz részünk. Amennyiben kérdés merülne föl, közlök egy mélt is: rata kucac vipmail pont hu. Fontos megjegyezzem, hogy várandós kismamák ne próbálkozzanak a beöntéssel, mert alhasi vérbőséget okoz, így vetélést is okozhat, és egy elég drasztikus hidrolízis is végzetes lehet a kis magzatra. Ellenben nagyon javasolt a fogamzás előtt egy alapos beöntéses tisztítókúra, illetve a szülés után fél évvel az általános hidratálás, ami segítheti a tejelválasztást. Ám ugyancsak nem javasolt, amíg a kismama a gyermekágyi időszakban van, sőt, minthogy nagyobb alhasi műtétek után sem javasolt, érdemes várni a beöntéssel még fél évet.
A lényeg, hogy ne utasítsuk el élből ezt a lehetőséget, hiszen valaha ezt magának megcsinálta egy nő, vagy a tanti megcsinálta a cousine-nak. Köszönöm figyelmüket: Rata B. DAniel
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.29 0 0 304
A nyálkát is "kidobja". Ezért jó pl. szénanáthában. Egy bögre vízbe egy kiskanál almaecet és kiskanál méz, ezt a limonádét naponta többször is. Könnyebb utána orrot fújni és levegőt venni.
Előzmény: tigristomi (170)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.29 0 0 303
Azért az egy elég rendes méretű kő. Mit éreztél? Meenyire fájt a távozása?
Előzmény: tigristomi (127)
Mirapanni Creative Commons License 2008.01.28 0 0 302
Sziasztok!
Próbálta-e már valaki a BIOdrain méregtelenítő tablettákat?
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.26 0 0 299

Kedves anikoooo!

 

Ajánlom figyelmedbe a következő fórumot:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9163980

 

Én itt leírtam egy-két dolgot, merthogy alaposan szétszedtem a gépet.

 

"Nem gondolhatja azt senki, hogy egy bázikus lábfürdőnek, és egy gyenge, szervezeten áthaladó elektrolízisnek nincs hatása az emeri szervezetre!!! "

 

Semmiféle elektrolizis nem zajlik a szervezetben a gép hatására..... De megkérdezem tőled. mi is az az elektrolizis pontosan?

 

A bázikus lábfürdőhőz meg semmi köze a gépnek, ahhoz nem is kell eme gép..... Az valóban egy jó méregtelenítési megoldás rendszeresen használva, de ahhoz minek eme gép?

 

Ha gondolod olvasd el, amit ott leírtam a gépről, mit és hogyan csinál/működik.

 

Attila

Előzmény: anikoooo (298)
anikoooo Creative Commons License 2007.12.26 0 0 298

 

Kedves Probiotikus Joghurt!

 

Egy korábbi véleményeddel szeretnék vitatkozni. (Bots, nem találom, sietek, de ígérem elolvasom az összes hozzászólást később.)

 

A méregtelenítő készülékkel kapcsolatban ügyesen kiollóztad a hvg cikkéből a sok okosságot, és hirdetted, mint igét, kibővítve az általános iskolai 7. osztályos kémia tananyaggal.

Az egészben az a visszatetsző, hogy úgy balekozod le a méregtelenítőt használókat, hogy neked valszeg semmi tapasztalatod nincs.

 

A balekért cserébe veszem a bátorságot és lejoghurt-pudingfejűzlek.

Ha lesz tapasztalatom a készülékkel kapcsolatosan, őszintén le fogom írni, el fogom mindenkinek mesélni, hogy okuljanak belőle.

De amíg nincs, addig nem vagyok hajlandó a nagyokos kioktatásokat elfogadni sem tőled, sem másoktól. 

 

Az én logikám más.

Nem veszed észre, hogy a lábvízben zajló folyamatokkal minden általános iskolás tisztában van, akinek nem volt kiütése a fizikától és a kémiától? Nem az lényeges, hogy a lavórban mi történik, hanem az, hogy az emberi szervezetre milyen hatással van!!

Nem gondolhatja azt senki, hogy egy bázikus lábfürdőnek, és egy gyenge, szervezeten áthaladó elektrolízisnek nincs hatása az emeri szervezetre!!! Még külön-külön is van!

A bőr is az emberi kiválasztórendszter része! A szervezet vegykonyhája hihetetlenül érzékeny, miből gondolod, hogy bennünk nem az polaritás a mozgatórugó?

Benned nincsenek elektronok? Azt hiszed, hogy te egy beprogramozott robot vagy?

 

Írok egy analóg példát:

A gyógytea színe sem fontos. Vitatkozhatunk azon, hogy a bodzatea halványsárga, a csalántea zöld. Mondhatnád, hogy semmi hatásuk nincs, mert a színük "véletlenszerű", vitatkozhatnánk azon, hogy a tea keverék-e, vagy vegyület. De minek? Hogy milyen biokémiai reakciókat és fizikai jelenségeket okoznak az emberi szervezetben, az a fontos! Nem a teakészítés fizikája és kémiája.

 

A véleményedet csak azért köszönöm, mert most már biztosan meg fogok bizonyosodni a készülék hatásáról. A tapasztalataimat megosztom azzal, akit érdekel. Egy hónap múlva.

 

Addig is egyél sok pudingot, és igyál sok ásványvizet!

 

A betegségipar fényes karrierje mellett kardoskodó orvosok tanácsaitól eddig nagyon sok egészségügyi bajom volt, és még lesz is. Köszönöm, nem kérek az orvosok véleményéből sem. Agyonig diagnosztizálják az embert, de terápia az nincs, arról meg egyiket se faggasd, hogy mi okozta a betegségedet. Az a fontos, hogy beteg légy. Abból jön a zseton.

 

 

Mindenkinek jó egészséget!

 

 

 

Előzmény: Zottjoghurt (297)
Zottjoghurt Creative Commons License 2007.11.10 0 0 297

Ha túljutottál a vudu szertartásokon és a frekvenciagenerátoron, keress fel egy orvost.

Brutál, de nem reménytelen.

Vermox

 

A kalandféregnek is megvan a maga haszna, miután kihajtották: szárítókötelnek kiválóan hasunálható!

Előzmény: Valencia Sc (293)
tarkapillangó Creative Commons License 2007.11.10 0 0 296

 Nézd át ezt az oldalt:  www.leviter.hu

Pont ilyesmikről van szó.

Előzmény: Valencia Sc (295)
Valencia Sc Creative Commons License 2007.11.09 0 0 295
Paraziták kiűzése:
-Nyers rizsből vagy tönkölybúzából reggelente 1 marékkal péppé rágunk, ebédre 1 marék tökmagot eszünk fokhagymával, amitől 3 nap után kiürülnek az élősködők.
-Krizantémlevél teáját igyuk 3 napig
-Fekete üröm keserű teáját reggel éhgyomorra isszuk.

Tehat monnyuk, ha ezt a 3 prakjtikat betartom az eredmenyes lehet?
(sportoloi etrendem: csirke hus, rizs, igazi zabpehely, brokkoli)-tartanam mellette..
Előzmény: tigristomi (294)
tigristomi Creative Commons License 2007.11.09 0 0 294
http://castanea.hu/system/files/B%C3%A9ltiszt%C3%ADt%C3%A1s.doc
Előzmény: Valencia Sc (293)
Valencia Sc Creative Commons License 2007.11.09 0 0 293
Hali

En belfergek ellen szednek valami kapszulat, vagy folyadekot akarmit... kicsit rettegek ezektol az allatoktol mivel megtamadott mostanaba a bolha es olvastam, hogy a bolhan kersztul galandfereg... stb... is atjohet az emberre!
Szoval akinek van valami hatasos 5lete mivel uzzem ki, az irjon!
Ilyen, hogy most nem eszek 40napig nem jo, mivel el sportolo vagyok eloirt etrendem van.. szenhidrat/feherje arany...

Elore koszonom aki segiteni tud!
Zottjoghurt Creative Commons License 2007.11.08 0 0 292

Beöntés közben nézzetek gyakorlati beöntés útmutatót. A sok beöntésen kívül rengeteg poén is van benne.:)

 

Méregtelenítők alapműve.
Előzmény: tigristomi (291)
tigristomi Creative Commons License 2007.11.07 0 0 291

 Ez fontos:

A bélkanyarba csak gyertyaállásban megy be a víz, utána visszafekszünk jobb oldalunkra.

 

Nem art ugye tudni, hogy kanyarog a vastagbel.

 

 Egyebkent jonak tunnek, amiket ir. Egy ket dolgot lehet, hogy kiprobalok majd.

 

T.

Előzmény: A skót (290)
A skót Creative Commons License 2007.11.07 0 0 290
"Földre terített törülközőn bal oldalunkra fekszünk, és lassan beengedjük végbelünkön át a 2 liter vizet. Jobb lábunkat felhúzzuk a hasunk elé. Közben a Földanyához imádkozunk, szájon át lassan lélegezve ellazítjuk az alhast."

Oltári:DDD
Előzmény: giyandeva (289)
giyandeva Creative Commons License 2007.11.07 0 0 289
megvan a DOC link is:

http://castanea.hu/system/files/B%C3%A9ltiszt%C3%ADt%C3%A1s.doc
Előzmény: giyandeva (288)
giyandeva Creative Commons License 2007.11.07 0 0 288
Nagyon jó béltisztítási, méregtelenítő tippek:

http://64.233.183.104/search?q=cache:I5zwHFpJ1NEJ:castanea.hu/system/files/B%C3%A9ltiszt%C3%ADt%C3%A1s.doc+korpa+b%C3%A9ltiszt%C3%ADt%C3%A1s&hl=hu&ct=clnk&cd=1&gl=hu

Vagy: a google -ben rákeresni a "korpa" és "béltisztítás" szavakra, akkor DOC formátumban le is tölthető.
Zottjoghurt Creative Commons License 2007.10.15 0 0 287

Valld be, vonzódsz a vaskloridhoz.:) Mellesleg elősegíti véralvadást is, tehát ha véletlenül megvágod a talpad vacsora közben, csak bekapcsolod a SPA-t és már el is állt a vérzés.

 

Itt vehetsz egy kartonnal potom áron: http://www.made-in-china.com/showroom/oem-collect/product-detailmeSnypCUhxVB/China-Ion-Detox-Foot-SPA-with-Remote-Lease-SY-F098-.html

Előzmény: blogeria (286)
blogeria Creative Commons License 2007.10.15 0 0 286
Egyszerű. Olvastam a HVG kritikus cikkét, amelyben jól lehúzták a lábáztatót, tul képpen ez keltette fel az érdeklődésemet:

http://hvg.hu/kkv/20070928_meregtelenites_kamu/page2.aspx#www

Ennek ellenére személyesen szeretek meggyőződni arról, hogy mi milyen hatással van rám. A neten olvasott terméktapasztalatok keltették fel az érdeklődésemet + egy ilyen lábáztató egyszeri beruházás, utána már csak áramot fogyaszt, a tapasz meg ugye egyszer használatos foigyóeszköz, és nem is olcsó. Hát ezért.

Ja meg méregtelenítésből sose elég, én is városi levegőt szivok és normál boltban vásárolok élelmiszerrel dúsított tartósitószereket és adalékanyagokat! (Méregtelenitő teát is iszom...)
Előzmény: Zottjoghurt (285)
Zottjoghurt Creative Commons License 2007.10.12 0 0 285

Testvértopik: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9163980

Miben jobb ez a japántapasz? Ha bevált, miért akarsz még egy lábáztatót is?

Előzmény: blogeria (284)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!