Keresés

Részletes keresés

mizandria Creative Commons License 2003.09.16 0 0 46
dehogy en is gonoszkodjak, neha szinte oyan erzesem volt hogy nem a shore csavo irta a zenet, hanem vmi enya greatest hitsbol loptak :P
mizandria Creative Commons License 2003.09.16 0 0 45
azer megneztem volna hogy a hans zimmer (mondjuk pluszban a lisa gerrard bevonasaval) vagy az eric serra mijen zenet irt volna a gyuruk urahoz. es akkor megkerdeznelek ujra, hogy ez-e a velemenyed :)
Előzmény: jamamura szadakó (44)
jamamura szadakó Creative Commons License 2003.09.16 0 0 44
még szerencse, hogy ezzel a véleményeddel többnyire egyedül vagy, még megfosztanának minket egy olyan filmzenétől, ami tökéletesen kiszolgálja a legendás történetet és visszaadja annak grandiózusságát. :]
Előzmény: mizandria (43)
mizandria Creative Commons License 2003.09.16 0 0 43
igen, szep zeneje van. el is menne, vmi lassu legies limonade filmhez. de egy ijen monumentalis eroteljes dologhoz baromira nem passzol. pl. amikor a kettoben ott van az a hatalmas csata, es jon a hatmillio ork meg minden, es akkor mar epp kezdenem beleelni magam, hogy huh meg woáá, amikor meghallom ezt a trilala trilala-t, hat... agyoncsapja egybol. de lehet csak nekem tartozik ennyire hozza a teljes elmenyhez a hang is, nem csak a kep.
Előzmény: jamamura szadakó (42)
jamamura szadakó Creative Commons License 2003.09.16 0 0 42
ez azért van, mert a bemutatók legyártása idején az eredeti filmzene még nincs kész: általában azt hagyják utoljára, hisz a zeneszerzőnek már kész képsorok alá kell összeütnie a muzsikát.

a lotr filmzene szerintem míves, nagyszerű munka. mondjuk, személy szerint minimalista vagyok, de ez kivétel. amúgy meg howard shore-ra pont nem jellemző a nagyzenekar.

Előzmény: mizandria (32)
mizandria Creative Commons License 2003.09.16 0 0 41
megjegyzem, koszi :)
Előzmény: Zombie (39)
mizandria Creative Commons License 2003.09.16 0 0 40
naja, de pl. a gyuruk uraban meg nyomokban sem szolalt meg jo zene. sem az elsoben (najo, ott egyetlen egy resznel, amikor liv tyler menekult a lovon, na az nagyon ott volt), de kettoben nuku.

igen, mer telleg instrumentalis :) amugy meg lehet egy szamban akarmilyen jo enek, ha az alap szar. szoval nekem ez nem von le az ertekebol. sot. foleg ha ijen vonosok vannak benne.

Előzmény: Thomas_ (35)
Zombie Creative Commons License 2003.09.16 0 0 39
nem csak ugy tunik, hanem az. trailer zenek kideritesere legjobb oldal, amugy.
Előzmény: mizandria (31)
Kasza Bubu Creative Commons License 2003.09.16 0 0 38
Mért azok a legjobbak!
Éljenek a bakelitek!!!:)
Előzmény: vicki (37)
vicki Creative Commons License 2003.09.16 0 0 37
:)))))

júj ezek az én anyumnak is megvannak, azok a jó öreg bakelitek!:)

na jó, nem offolok!:)

Előzmény: Thomas_ (36)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.16 0 0 36
Orulok, hogy tetszett :) A mai nap sztarjanak akkor kinevezhetjuk Kovacs Katit:)

MASH

MASH

Ezek a lemezek meg megvoltak anyukamnak:))

MASH

MASH

MASH

MASH

Előzmény: vicki (34)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.16 0 0 35
Ebben igazad van. De a trailer ugy is eleg hamis kepet fest, ha abba a masfel percbe belesuritik azt a 3 jo dalt, ami megszolal a filmben alig hosszabban szolal meg, igy abszolut nem kepes azt a hangulatot visszaadni.

Lehet hogy en nem azt a trailert toltottem le, mert ott a kiserozeneben nem enekelt senki, csak instrumentalis zene volt...

Előzmény: mizandria (32)
vicki Creative Commons License 2003.09.16 0 0 34
:)))) hát ez tök jó sztori!:))
Előzmény: Thomas_ (26)
Kasza Bubu Creative Commons License 2003.09.16 0 0 33
Ne fenyegess!:)
Előzmény: Steffi21 (30)
mizandria Creative Commons License 2003.09.16 0 0 32
amugy, errol jut eszembe, hogy utalom, hogy filmek trailerjei alatt mas zene szol, es nem filme. mert megnezem, kozben futkos a hatamon a hideg es tiszta libabor leszek a gyonyorusegtol, aztan belulok a moziba, es csak nezen bamban, hogy mi van? pl. gyuruk ura 2. trailer alatt ment egy felturbozott requiem for a dream soundtrack, (huhuhuhh) aztan a ket oras film alatt meg vmi eszmeletlen erotlen szar zene.
mizandria Creative Commons License 2003.09.16 0 0 31
:) nem, kozben kideritettem, hogy a trailer alatt egy masik film (rabbit proof fence) soundtrackje szol, amit a peter gabriel irt es along way home albumon van rajta. a szam cime pedig: running to the rain. (legalabbis 15 masodpercbol ugy tunik az az a szam.)
Előzmény: Thomas_ (19)
Steffi21 Creative Commons License 2003.09.16 0 0 30
Tök jó volt. Majd dumcsizunk, csak sietnem kell a buszra! Máris olvass bele a Sricsi topicba egy percre! Ma jövök még!
pusszancs
Előzmény: Kasza Bubu (29)
Kasza Bubu Creative Commons License 2003.09.16 0 0 29
Fecsegjünk. Hogy tetszett a Melrose Place?:)
Előzmény: Steffi21 (25)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.16 0 0 28
Azert azt nem hiszem...de meg egyszer biztos megnezem majd.
Előzmény: Kasza Bubu (27)
Kasza Bubu Creative Commons License 2003.09.16 0 0 27
Az is jó. Megveszed?
Előzmény: Thomas_ (23)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.16 0 0 26
Boldog születésnapot! – Kovács Kati haja
Egy film forgatásán okozhat bonyodalmakat a sokezer statiszta, a vitorlás csatahajó életnagyságú modellje, esetleg a feldíszített harci elefánt. De igazi meglepetést csak egy művésznőtől várhatunk. A Boldog születésnapot! című vígjáték (bemutató: szeptember 4-én) egyik kulcsjelenetében Kovács Kati énekli egy régi slágerét.

A történet szerint a főszereplő álmában megjelenő híresség a stáb számára valóban álombeli jelenésnek tűnt, amikor a forgatás reggelén munkára jelentkezett: Kovács Kati ugyanis életében először platinaszőkére festette magát. Csak azt hagyta ki a számításból, hogy az ő jelenete fekete-fehér betétként szerepel majd a filmben, így aztán a nézők azt hihetnék, hogy hirtelen megőszült. Még szerencse, hogy a komédiának ez a része egy fodrászüzlet előtt játszódik: a stáb nőtagjai azonnal nekiláttak, hogy ott helyben visszafessék Kovács Katit eredetibe. Munkájukat kissé nehezítette, hogy a díszletfodrászatban nem volt víz: a VIII. kerület lelkes lakói, a forgatáson kíváncsiskodó szomszédok vödörben hozták a vizet.
Néhány óra kényszerpihenő után, végre kezdődhetett a munka. A film végső változatában Kovács Kati természetes (bár: duplán festett) hajszínével játszik. A Boldog születésnapot!-nak csupán egy szőkéje van: a főszereplő, Ónodi Eszter.

Előzmény: vicki (22)
Steffi21 Creative Commons License 2003.09.16 0 0 25
Na, jó ez a topic, ezentúl itt fecsegenünk a filmekről!
Kasza Bubu Creative Commons License 2003.09.16 0 0 24
:))))
Előzmény: vicki (22)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.16 0 0 23
Majd ha kijon DVD-n:)
Előzmény: Kasza Bubu (21)
vicki Creative Commons License 2003.09.16 0 0 22
naná!:) kovácskati 4ever!:))
Előzmény: Kasza Bubu (15)
Kasza Bubu Creative Commons License 2003.09.16 0 0 21
Mikor nézed meg újra.
Elmegyek én is.
Előzmény: Thomas_ (17)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.16 0 0 20
Irj rola valamit! A heten talan en is eljutok ra.
Előzmény: Törölt nick (16)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.16 0 0 19
Megneztem... Szerintem a film zeneszerzoje szerezhette. Amig nem jon ki a filmzene CD, nem tudom honnan lehetne megszerezni:(
Előzmény: mizandria (13)
derza7 Creative Commons License 2003.09.16 0 0 18
Milyen a Rengeteg? Nagyon jó kritikát olvastam róla. Tényleg érdemes megnézni?
Előzmény: Törölt nick (16)
Thomas_ Creative Commons License 2003.09.16 0 0 17
Hat ezt sajnos nem tudom. Annyira nem rajongok erte, de ezt a szamot valoban szepen enekelte!
Előzmény: Kasza Bubu (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!