Keresek a lakóparkban kb75-80 m2-es + erkély lakást nappali- amerikai konyha + 2 vagy 3 szoba, NEM a földszinten, és NEM a legfelső emeleten. Fontos, hogy világos, napos legyen.
Köszönöm a felajánlást, szép, parkra néző, Sopron útról bejáratos 3 sz. lakásom van, elvileg ideális. Úgy látom, másoknak nincs semmivel problémájuk itt a zajokkal, sőt keresett, kedvelt lakótelep. Remélem, megszokom, bár még most is minden reggel a rep.zúgásra ébredek. Családtagjaim kevésbé érzékenyek... Szóval egyelőre nem kivánom eladni.
Másik témámhoz:
Időközben megtudtam, hogy a kis rovarok neve ezüst pikkelyke, nagyon sok újépitésü lakásban elfordulnak. Összesen 4 db-ot találtunk nálunk, azóta egyet sem. Szóval, hamar megijedtem, elvileg ezek nem szaporodnak tömegesen. A neten sok infó van róluk, csak még nem tudtam, hogy hivják őket.
A lakóparkban keresünk 3 hálószobás, csöndes, nem földszinti, nem legfelső emeleti lakást, saját részre. Fiatal pár vagyunk és a mostani kis lakásunkat kinőttük, de nagyon szeretünk ott a lakóparkban lakni. Gyors, megbízható, készpénzes tranzakciót ajánlunk.
Kérem ha tudnak ilyen lakásról, hívjanak a 0630-851-3139-es telefonszámon.
Nadorliget lakóparkban XI. kerületben kiadó egy újszerű 33 nm-es erkellyel rendelkező amerikai konyhás garzon lakas, rendkìvül alacsony rezsivel. A lakas teljesen berendezett:kanapé, beépített gardròb, negyszemelyes étkező, tűzhely, mikró, hűtőszekrény illetve bútorok. Fűtés házközponti. Közös költseg:5625 /hò. Rezsi kb 6000 huf+ villany számla. Lakashoz teremgarázs opcionàlisan bérelhető. Csendes nyugodt környezet, rendes lakòközösseg. Ház tiszta rendezett. Jó közlekedes. A lakas belső parkra néz.
Sajnos semmi esélyt nem látok rá, hogy a légifolyosókat megváltoztatnák :(
Ha esetleg továbbra sem tudnád megszokni a zajt, párommal szívesen megnéznénk a lakást vételi szándékkal (amennyiben az nem a Szerémi úti tömbben van). :)
A lakásban egy idő óta kicsi, kb.1 cm vagy ennél is kisebb, fényes, átlátszó v. inkább ezüst szinü nagyon vékony kis valamik cikáznak helyenként, ha elnyomom, olyan moly-féle fényes-poros nyomot hagynak. Nem csipnek, nem csinálnak semmit, de mindenhol ott vannak.... Ez egy új járvány? Hogy kerültek a lakásba (sokáig le volt zárva, lakó nélkül), és hogy irtom ki? Hol tanyáznak? Erre még nem jöttem rá.
Az egyik kérdésem hozzátok: mennyi idő alatt lehet megszokni a felettünk átzúgó repülőzajt? Egyre jobban zavar, reggel 6 órától szinte folyamatos a dübörgés, de napközben is bosszant. Mikor megvettem a lakást, ez még nem volt.
Várható, hogy megszünik ez a légifolyosó? Tud valaki erről bővebbet?
Tegnap jártam a környéketeken és mondhatni beleszerettem a környezetbe.
Elhatároztam hogy ott szeretnék lakni. Ha éppen kiadó lakás valakinél felszabadul ami tudom nem sürün adódik elő hiszen ki akarna onnan elköltözni?! De ha még is akkor lehetne egy olyan kérésem hogy felkerestek ha valahol üresedés lenne. 75ezer ft ig tudok fizetni többet sajnos nem. Bármekkora érdekel nem gond ha egyszobás. Egyedül bérelném.
email címem: flitterklau@gmail.com
Nagyon köszönöm előre is ha csak elolvastad még azt is köszönöm. :D :D
Lakóparkjukban keresek 60-80 m2-es, NEM földszinti és NEM tetőtéri, ELADÓ lakást.
(Magánember vagyok!) Kérem, akinek aktuális, az jelezze felém az elérhetőségeim egyikén: E-mail: mailergarbagecollector@gmail.com Telefon: +36304940604
Kedves Lakók, kiadó lakást keresek a lakóparkban. Legalább 60nm, min. 3 szoba, parkolóhely az elképzelésem. Kulturált, intelligens, korrekt albérlők vagyunk, augusztus/szeptembertől költöznénk hosszú távra. Email: lynette754@gmail.com Várom a jelentkezéseket.
Fiatal pár keres 1,5 vagy 2 szobás eladó lakást a lakóparkban. Lehetőleg közvetlenül a tulajdonostól vásárolnánk meg az ingatlant, azonnali készpénzes fizetéssel. Amennyiben rendelkezik a feltételeknek megfelelő ingatlannal, abban az esetben keressen fel az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
Saját részre keresek hosszú távra kiadó garzon ( esetleg kis hálófülkés), bútorozatlan lakást hosszú távra 75000 Ft + közös költség + rezsi, augusztus-szeptemberi költözéssel. Dolgozom, csendes életet élek. Nem dohányzom, háziállatom nincs.
Párommal eladó lakást keresünk a lakóparkban.Jelenleg albérletben lakunk, így cserét sajnos nem tudunk felajánlani, viszont amennyiben a cserén felül az eladáson is gondolkodnak, kérem adja meg a telefonszámát, és felkeresem.
Nádorliget u.8. A épületben lévő 56m2-es (50m2 lakás+12m2 terasz) , zöldre néző lakásunkat szeretnénk elcserélni ugyancsak a lakóparkban egy nagyobbra. Az eredetileg 2 szobásra tervezett lakást mi már az építés közben úgy alakítottuk, hogy 2 hálószobás legyen, tehát a konyha a nappalival van egy légtérben.
Kérem, ha valakit érdekel ez a lehetőség, akkor a privátban jelentkezzen.