Azért tettem be, mert ezekbe a slotokba tartozó defes cuccok beszerzéséhez túl sok energia kell/egyszerűen nem éri meg beszerezni őket. A többi cucc ad annyi armort és defet, hogy ezeken a darabokon lehet "lazítani" amig a mightok nem esnek ki. Szerintem:-))
Hehe... ha osztálytársam lettél volna, arra már biztos rájöttünk volna hamarabb. Az RPG vonal adott volt, ugye, és a Sup haverjai közül csak rád emlékszem, aki játszott velünk. Amúgy Karinthy-s voltál, nem?
A kaland azért maradt meg, mert szerintem az volt az első Cthulhu-s élményem. Emlékszem, hogy az egész előre meg volt írva és ilyen drámai hangon feolvastad :))
Meg valami szárnyas szörnyek kergettek egy könyvtárban =D
Azért hihetetlen, hogy így megmaradt benned az a mese. Én már el is felejtettem, pedig az tényleg elég fasza volt... :))) Majd vmikor felmegyek a Turalyon-ra kicsit dumálni... :))) Érdekel, hogy hogy jöttél rá, hogy én vagyok az.
Sz'al kedves Sleeper... Vagy hívjalak inkább Francisnek? Csak annyit mondok: SUP. Lehet találgatni... (Ha nem megy, kapsz még segítséget. :PPP)
(Gy. és DB k.: Ki lehetek?) (Látod DB, nem számítalak a gyengébbekhez! :PPP Bár gyanítom a fenti gondolatsor nem áll össze. Majd ha Fran... izé Szlipa megerőlteti az agyát, akkor te is megérted.)
512 megával nem várhatsz mást. 1 giga a minimum. 512 megával majd instákban is lehetnek problémák, amik sajnos komolyan hátráltathatják a raid előmenetelét. Pl. ha 4-5 mágus Blizzardozik, az FPS eléggé visszaesik:-) plusz még ott a maradék 35 ember, ezek effektjei, plusz a környezet megjelenítésének feladata. Leolvad a monitorkártya, a vinyó meg belezakkan a kerregésbe:-)) Visszatérve IF-re, mostanság ugyan a Bloodscalp medium pop. lett, de mikor full, technikaly full volt, 1 gigával is olyan laggom volt csúcsidőben, mint neked most. Állandóan a főtéren levő árokból kellett kihalászni magam. Szal, ha nő a népesség, kutya idők várnak rád:-)
Na igen, a RAM... nekem is 512 volt sokáig. A legjobb, mikor Orgrimmarba berepül a windrider és hirtelen képregény-szerűvé válik a játék, teker a vinyó ezerrel :)
Mikor kibővítettem 1 gigára, ugráltam örömömben... ég és föld a különbség.
Igazából olyan sok mesélnivaló nincs. 4x lecsaptak, nekem 0 hk, 0 frag... :((( 60-as tehenekkel így kezdjen az ember, pláne 40 darabbal. Mindegy, azért nem volt esélyük sem kijönni komolyan a metróból, pár próbálkozás után feladták. Azért fun volt. :) (Csak a lagtól nem láttam semmi. 512 mega ram... :( )
:))) Jó sztori volt. Blastedben voltam, de nem csíptem... Majd ha beérek az irodába mesélek. Pl. arról, hogy tegnap a horda raidelte SW-t és IF-et! De szétcsaptuk őket!!! :))))))))
Volt egy eset (ha nem baj, elmesélem), mikor először láttam valor szetet, igaz nem túl izgi történet de most van kedvem írni hosszabban...
55 felé lehettem, eléggé nekikeseredett lelkiállapotban, mert egyedül nem tudtam questelni szinte sehol, nem jött az xp, nem fejlődtem. A guild csatin elkeseredetten próbáltam segítséget kérni ehhez-ahhoz, de szinte kizárólag "ne kvesztelj, legyél gyorsan 60 és mehetsz bármilyen instába" üzeneteket kaptam. Nem meglepő, de ekkortájt tetőzhetett a strat/scholo láz, a rengeteg friss hatvanassal, és ment 1000L az MC-re való felkészülés. Szal el voltam hagyatva.
Egyszer, egy warlock keresett csapatot a class questjéhez, amit Blasteden (itt jársz már, Toka?) lehetett teljesíteni. Szenvedett eléggé, míg össze tudott szedni 10-15 ember hozzá. A Dark Portál közelében kellett komoly eliteket ölni. Na, kapva kapva az alkalmon, hogy csinálhatok valami értelmeset én is jelentkeztem a raidbe, és csatlakoztam is a csapathoz. Ez volt életem első raidje. Ventrin hallottam, hogy rólam veszélnek "ez meg kicsida?":-), nem voltak képben velem kapcsolatban. Mikor a csapat kiosztások mentek, valahogy rólam csak 1 mondat esett hogy "mindegy, nem zavar sok vizet"... Köszi bammeg örülök h itt lehetek. Node a lényeg, hogy ki lettek osztva a tankok, és egy Full Valor szetes NE warrior jött a porondra, hogy tankolja a felguardot. No, én akkor láttam először ilyet, rohadtul rácsodálkoztam, mondhatni leesett az állam. Itt határoztam el, hogy én is szeretnék egy ilyet. Sajnos, sose valósult meg az elképzelés, csak 6 darabig jutottam, de ekkorra már a Might-ot gyűjtöttem.
Utána zajlott a csata, valóban nem zavartam sok vizet, wipe-oltunk si párat. A csata csúcspontja az volt, hogy beszorultam a Dark Portal párkánya alá és meg kellett várnom, míg a HS-em CD-je lejár, ot dekkoltam vagy 15 percet:-/ Élmény volt, de legalább megtudtam mi az a Valor szett. Késöbb láttam Basit IF-ben AFK-olni, akkor odamerészkedtem és átnéztem a cuccait (hűűűű +2 crites trinket omgwtf) :-)
Igen, lassan egy éve elég kezdő voltam, és nagyon sok dologra megkésve csodálkoztam rá.
Epilógus: végül is pár BRD-t követően elértem a 60. szintet, épp Hinteren mászkáltam és örültem az Imperial szet-emnek mikor rámwhispelt a klánwezető, hogy az MC kulcsot mielöbb csináljam meg, mert szükség van rám. A következő héten MC-ben voltam, innentől a naivitásom is valahogy megszűnt kicsit:-)) A 60-as, öltözködős, kisinstázós rész pedig - sajnos - teljes egészében kimaradt.
Abban igazad van, hogy zöld cuccoknál jobb a valor, emlékszem amikor először MC-ben voltam kb két hónapja, nekem is még jópár zöldem volt, nem is volt egyszerű életben tartani :)
Bár van néhány jó zöld cucc, amit a színe miatt alulértékelnek, pl a Stalwart Clutch öv egy BRD küldiből (300 armor, +12 stamina, +8 def). Ha ez kék lenne, minden tank hordaná, így viszont alig látni valakin. Színvakság rulez :)
Amúgy félreértetek. Én nem azt mondtam, hogy Valor szett jó tankolni, vagy tank szett lenne. Én csak azt mondtam, hogy a guildemben egy haver (aki egyébként hunter úgyhogy nem ért hozzá) azt mondta, hogy valorban már lehet jönni MC-be. Ahhoz képest, hogy sokan zöld cuccokban, pl. imperialban (:P) kezdik MC-t, a Valor mindenképp jobb.
A Valor tényleg nem túl jó tankolni, sokkal jobb tank cuccokat lehet összeszedni. Például már számodra is elérhető Maraudonból a Helm of the Mountain, nemsokára mehetsz BRD-be, ott a Seven ládájában nagyon nagy eséllyel lesz Legplates of the Eternal Guardian, ugyanitt Phalanx szintén dob egy tankolós sisakot.
Strat, scholo, ubrs, lbrs, dm pedig még nagyobb választékot kínál. Meg persze a Tirion Fordringes küldetés jutalma az über Ornate Adamantium Breastplate.
Mikor 60 lettem csináltam egy ilyen táblázatot tankolós cuccokról, hogy mi micsoda meg hol esik, ha akarod átküldöm emilen.
- Tankolni clothban is lehet, de nem érdemes. Tankolásra találsz sokkal jobb cuccokat is, mint amit a Valor kínál. ami a legfontosabb, hogy a Valor coccokon egy fia + def sincsen, és ez azt jelenti, hogy max. 320 Defense skillel fogsz tankolni, és rengeteg critet szívsz majd be. Valor egyfajta univerzális cucc, jó kis instára is, is pvp-re, farmolásra. Tank cuccok összeállításában tudok segíteni. Az összeszedése viszont megéri, mert összességében hasznos, elérendő cél és kihívás is, valamint jól néz ki:-)
- 0.5 szett. Ez többszáz arany lesz, rengeteg idő és energia, viszont nyilvánvalósan szép feladat, amit nem sokan hajtanak végre, kitartás, pénz híjján.... A heroism szett szintén univerzális, de klasszisokkal jobb, mint a Valor, tankoláshoz ad 15 def-t, pvp-re hitet, critet.
Tanknak kék cuccokból 400 def skill nem árt, ez kék cuccokból összeszedhető.
Több célom van a Valorral. Egyrészt úgy tudom abból lehet összerakni a Tier 0,5 szettet. Másrészt azt mondták nekem, hogy Valor szettben már lehet tankolni nagyobb instákban is. Harmadrészt az a Tier 0 szett és miért ne legyen meg...
Sztem a helm és a vállas jobb mint a trinket, de ezt már megbeszéltük. Úgyis csak egyet lehet választani.
Nekem, amikor csináltam, egyértelmű volt hogy a sisak a legjobb. Ha neked van egy jó sisakod, akkor mondjuk lehet hogy az nem vonz annyira, de sztem a trinket elég használhatatlan lehet.
Gratulálok, nagyon ügyes vagy! :))) Én is várom már, egyelőre 50-es vagyok. Most azzal szórakozok, hogy fasza kék plate cuccokat vásárolok fel AH-ból, amiket majd csak a valorra fogok cserélni. Az imperial úgy néz ki kimarad nekem.