hopp hopp, csak most olvasom, hogy kis lumpen ficko így már sanszos a dolog... ha alacsony, ill csak kicsit lumpen akkor nem az akire én gondolok.:-(((
a gyorsankefélő farkasokról pedig magam is szeretnék több információval rendelkezni.:-)
Ha még aktuális, nekem van egy nagyon jó barátom. Nem olcsó, nem drága, viszont középár kategória, jól dolgozik, és gyors is (izé...). Küggy egy mélt a rossgeller@imail.hu-ra ha kell a teló száma.
Ha még aktuális, nekem van egy nagyon jó vízvezeték szerelőm. Nem olcsó, nem drága, viszont középár kategória, jól dolgozik, és gyors is. Küggy egy mélt a sélli@index.hu-ra ha kell a teló száma.
miert ne mennek vasarnap? csak aszontam nem tudok semmit. masreszrol meg a vizsga alapbol tart kb este hatig, mert lesz mas vizsgazo is, es eredmenyhirdetes csak a vegen van, masreszt lehet h picsafaradt leszek, lehet h mar akkor hentelik le a terdem stb :)
ne legyel mar ilyen elkeskenyedett te lanyka
a helyzet az, h fogalmam sincs meg arrol h hogy alakul a vasarnapom, nem is igerek mar meg semmit, amugyis kibaszott idegbeteg vagyok :)
de jovo hettol eljon a kanaan, akkor jarok majd mindenkihez, meg meg is fogtok am unni! :)