Keresés

Részletes keresés

jee_c Creative Commons License 2004.01.15 0 0 6919
Hehehe.. :)
Megnyugodhacc, sajna Flo nem tud jönni. :(

Pedig, pedig. Ma reggel edzésen úszott szerény 122m-t!!! :-D /Juhéé!/

Én biztosítottam, és teljesen ok volt; akármilyen latin-amerikai tánc legkisebb tünete nélkül! :)

jee

Előzmény: Umbi (Janiii) (6918)
Umbi (Janiii) Creative Commons License 2004.01.14 0 0 6918
Remélem nem az enyém szabadult fel. :))
Előzmény: jee_c (6917)
jee_c Creative Commons License 2004.01.14 0 0 6917
Ne tolongjatok már annyira! :)

Lobby!
Biztos láttad már, hogy Harald küldött térképet - szerintem teljesen rendben van, ha kell át tudom küldeni mailben.

Előzmény: jee_c (6915)
prézlimájer Creative Commons License 2004.01.14 0 0 6916
Az aida-hungary honlapon az "Apneáról" menüpont úgy volna helyesírásilag korrekt, hogy "Az apneáról"

jee_c Creative Commons License 2004.01.14 0 0 6915
Hali,

bécsi hétvégi versenyhez felszabadult egy hely a kocsiban. Ha valakit érdekel, akkor írjon nekem. Lényeges, hogy előtte való nap (pénteken) Sopronban fogunk megszállni (vagy Sopront fogjuk megszállni :), és onnan startolunk reggel a versenyre.

üdv,
jee

prézlimájer Creative Commons License 2004.01.14 0 0 6914
Akkor el fogod érni a célodat szerimtem. Vagy szerimten.
Ha mindenáron reszel két téveszért cserébe, nem hinném hogy abban benne. Mindenesetre bözmedür tivak bihácson tivádolt két képet de lehova te elmentem kajálni nem volt semmi. Szerimten kétrészben tévedés méla kebekkel kimánda mert az nem jó úgy.
Bár nem tudom, hogy kive teveszte de a képernyö nemben nyilvánvaló ha gondolod.

(Mi történt az uszoda után?)

przl

Előzmény: Carcharodon (6903)
pa3 Creative Commons License 2004.01.13 0 0 6913

Kedves Búvárok,

Az I. Magyar Apnea Napra való versenyregisztrációt lezártuk.
Legnagyobb örömünkre összesen 38 nevezést kaptunk. A magyar indulókon kívül neveztek még szlovák és cseh versenyzők is.

A regisztrált versenyzőket folyamatosan hírlevélben tájékoztatjuk a szükséges tudnivalókról.
A versennyel kapcsolatos információk folyamatosan bővülnek honlapunkon, a www.aida-hungary.hu címen.

Reméljük, hogy sokan ellátogattok a versenyre.

Üdvözlettel,

AIDA Hungary elnökség

VidámDelfin Creative Commons License 2004.01.13 0 0 6912
Sziasztok!

Most megint beleolvastam a fórumba,hogy azért követem én.:_) Tök jó mult héten azt hiszem szombaton elég sokan lent voltunk.Öröm volt látni.És ahogy hallom igen szépen teljesítenek a srácok.(Hajrá Áki + Anikó + minden bátor ember ).A versennyel kapcsolatabn Áki mondta szól ha lesz busz esetleg,mert aktívan szeretnék nézőként résztvenni.Hátha így érdeklődésem nagyobb publicitást kap.Nah addig mindenkinek,jó vizsgákat,edzést,pihenést. Gáborbá

Ui : Kócos,gyere le szombaton vagy akár vasárnap ha akarsz egy jót úszni.

Kócosfóka Creative Commons License 2004.01.12 0 0 6911
Kábé 2 éve, mióta olvasgatom ezt a topikot is, tervezem, hogy nekiállok rendesen edzeni veletek, mer teccik, meg mer szoktam csakúgy nézgelődni palack nélkül is, és akkormeg már mér ne csinálnám szabályosan, meg hát a társaság is jónak tűnik (nyal-nyal), de valahogy sosem jutottam el egy edzésre sem. Egy fél 50-es hosszt azér leúszok uszony nélkül, és vagy másfél percig kibírom levegő nélkül, gondolom ez már feljogosít, hogy menjek, nem? :-))
Szal a fókák jók a témában, de a kócosaknak még gyakorolniuk kell előtte... Azér köszi! Talán nézőként, vagy jövőre...
Előzmény: jee_c (6910)
jee_c Creative Commons License 2004.01.12 0 0 6910
nem tudom, még nem láttam a műsort :) - jó esetben a videómagnóm már látta. :)

Szerintem ez azért túlzás - max. 148.73 kg-os emberről lehetne szó.. ;-)

A fókák köztudottan jó freediverek, jössz a versenyre Szombathelyen?

Előzmény: Kócosfóka (6909)
Kócosfóka Creative Commons License 2004.01.12 0 0 6909
Na, ez is megvolt.
Szal tényleg olyan érzés mélyre merülni, mintha egy 150 kilós ember állna a mellkasotokon...? :-))
Kócosfóka Creative Commons License 2004.01.12 0 0 6908
Kész kínzás ezt a műsort nézni, de kitartó leszek (illetve próbálok)! :-)
Előzmény: jee_c (6906)
tzuiop Creative Commons License 2004.01.12 0 0 6907
Na, most beelőzöm a közgáz ötöst!:))

SL=105m(kb.)
BÁ=88m(kb.)

Statikust meg senki nem bírta 3 - 3.30-nál tovább,mert vagy 00 7-es ügynököt játszott,vagy eldumálta a lazaságot.Pedig én két kört is mentem,de mindkettőben eddig jutottunk.:))

Közgáz 3-as nem szar jegy,de mi van a Nigériai bobcsapattal?:))

Holnap 9.30-tól Komi!

jee_c Creative Commons License 2004.01.12 0 0 6906
Freelungerek! :)

Ne feledjétek, hogy ma 16:30-kor az MTV1-en a Labirintus című műsorban lesz a riport a csapattal! Nem tudom, pontosan kik szerepelnek benne, de Flo biztos. Én rögzítem a műsört, oszt majd jól rámásolhatom Pa3 kazettájára. :)

Umbi! Holnap reggel V!
Karka! Mi volt? Magánba is küldheted. SL mennyit úszott - csak hogy szörnyülködjek. :)

jee

pa3 Creative Commons License 2004.01.12 0 0 6905
Miért? Mi történt?

Csaba

Előzmény: Carcharodon (6903)
jee_c Creative Commons License 2004.01.12 0 0 6904
Yo!

kösz a tippet, rögvest csekkolom.

Lobby!
Ha jó (vagy alkármilyen) útvonaltervhez jutsz, írd meg plíz, én is így teszek, ha lesz vmi. eredmény.

jee

Előzmény: PMiki (6893)
Carcharodon Creative Commons License 2004.01.12 0 0 6903
Hja kérem, én már nem arra törekszem! :-)

Mit csináltatok szombat este még az usziban? Hallom azért volt szép táv SL topiktárs részéről... Bezzeg Umbink másért nem fogja ezt a napot elfelejteni... :-( Meg én sem!

Előzmény: prézlimájer (6902)
prézlimájer Creative Commons License 2004.01.11 0 0 6902
"Én ötösre szigorlatoztam anno közgázból"

Az ilyen dumákkal itt nem leszel népszerű, ezt én mondom neked.

;)

Előzmény: Carcharodon (6900)
PMiki Creative Commons License 2004.01.10 0 0 6901
Hi!

Ketten mindenképpen szeretnénk menni. Egyenlőre csak nézőként, drukkolni, megnézni hogy is megy egy ilyen verseny.
Az új élményfürdőbe még nem voltam, sajna a rendes usziba se tudok annyiszor menni ahányszor szeretnék. :((

Udv
Miki

Előzmény: Carcharodon (6895)
Carcharodon Creative Commons License 2004.01.10 0 0 6900
Érdekes, én úgy értelmeztem, hogy a 3-as szigorlat az azt jelentette, hogy abból a zárójelben felsorolt 3 tárgyból szigorlatozott összevontan...

Persze, ha az érdemjegye hármas, akkor komolyan ejnye-bejnye! Én ötösre szigorlatoztam anno közgázból! Igaz, előző héten megittunk pár korsó sört a tanárral... ;-)

Előzmény: lobby (6898)
Umbi (Janiii) Creative Commons License 2004.01.10 0 0 6899
"Pa3, a 3-as nem jó jegy tessék visszamenni javítani!!!! :)))"

Nekem is ez jutott az eszembe csak már láttam, hogy megírtad. A nátha sem arra utal, hogy otthon ült és tanult. Biztos járkált össze-vissza a városban, ezért nem tud egy normális jegyet szerezni... És még van képe kihirdetni. :-)))

Pa3, próbáld már lécci a versennyel kapcsolatos leveleket előre venni! Lassan el kellene már kezdeni a fődíjjakat is intézni. :)

U

Előzmény: lobby (6898)
lobby Creative Commons License 2004.01.10 0 0 6898
Látom mindenki nyomja munkahelyen! Persze én sem vagyok kivétel de én már délben megyek úszni :)))

Apropos, bár már voltam az ominózus versenyhelyszín bécsi usziban, nincs valakinek egy útvonal terve????

Pa3, a 3-as nem jó jegy tessék visszamenni javítani!!!! :)))

lobby

Előzmény: Carcharodon (6897)
Carcharodon Creative Commons License 2004.01.10 0 0 6897
Tri!

Javaslom, hogy a leveleket olvasd végig és csoportosítsd - nehogy egyenként válaszold meg őket, mert akkor bevillan a SPAM-jelzőm a gépen! ;-)

És welcome back!

Előzmény: pa3 (6896)
pa3 Creative Commons License 2004.01.10 0 0 6896

Sziasztok,

Befutottam 1 hét távollét után.
Egy hét termése:
3-as közgáz szigorlattal (mikro, makro, nemzetközi),
emailcímeimen összesen 386 olvasatlan levél,
Múló nátha...

Most nekiesek mindennek, levelekre hamarosan válaszolok!

Üdv,

Csaba

Carcharodon Creative Commons License 2004.01.10 0 0 6895
Mikibá!

A győri különítmény nem jönne a szhelyi versenyre véletlenül? Ott is lesz tévé - lehet parádézni, mint a hegyesi karácsonyfaállításnál! ;-) De komolyan! Mi a meglátásotok arrafelé?

Most, hogy már van egy remek élményfürdőtök, szerintem mindenkinek kötelező jönni - múltkor nyomtam statikust a brutál-jacuzziban: úgy lobogott az arcom a vízsugártól, mint, ha ejtőernyővel szabadestem volna... :-D

Bis bald,
Karka

Előzmény: PMiki (6893)
Carcharodon Creative Commons License 2004.01.10 0 0 6894
Umbikám, aliasz piros iksz! :-D

Most jött a hír, hogy minket ma 3-kor elengednek, úgyhogy a magam részéről nem malmoznék 17-ig, hanem mennék röbvest usziba. Meg tudod oldani? Vagy hívjam Sugit én? ;-)

Aki tud/akar még jöjjön, mert ma (+ holnap + holnapután) terveink szerint statikus napokat tartunk - ha már végre van egy pontos óránk (ami jó ránk)!

Koma! Tód le a sikló testedet te is, úgy lesz a jó - én meg úgy nézek ki, mint a Kishercegben az óriáskígyó, aki épp lenyelte az elefántot! :-)

Uff,
Karka

Előzmény: Umbi (Janiii) (6888)
PMiki Creative Commons License 2004.01.10 0 0 6893
Sziasztok!
Ez a legolcsobb es mukodik (mondjuk en vyper-el probaltam). http://www.geocities.com/scubadiver_roli/cvm_e.html
A progit meg le lehet tolteni hozza.

Udv
Miki

Előzmény: jee_c (6883)
KandúrBandi Creative Commons License 2004.01.09 0 0 6892
Ciactok!
Tudjátok mennyire jó maszk és orrcsipesz nélkül nyomni a dinamikust?
Hát egyáltalán nem jó! Dehát mit csináljak ha falco egy haránttöréssel járult hozzá a mai testgyakorláshoz.
A keret törött el. Ha van valakinek egy hasonló maszkja (sphere, aquasphere, falco) ami máshol adta be a kulcsot kérem jelezze. Nem szeretném kidobni, ha megoldható.
Ákos
KandúrBandi Creative Commons License 2004.01.09 0 0 6891
A) X
B) Ford Fairlen a rock'n'roll detektív
Előzmény: Carcharodon (6878)
prézlimájer Creative Commons License 2004.01.09 0 0 6890
Sajnos, az kb ugyanannyira nem jó. 3 ember sem játszik. Mivel azonban nem jó a 17, a dolog nem aktuális. Max 1 embert tudok a jövőben vállalni, de azt nagyon szívesen. Lehetőleg nő legyen. Van köztetek ilyen? Karka, esetleg Tzuiop ha ilyennek érzitek magatokat, akkor szóljatok és megbeszéljük :)

(Umbi ne hagyd hogy ők győzzenek :)

Előzmény: Umbi (Janiii) (6888)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!