És az milyen metal rajongó, aki szerint a Jugulator dögunalmas? :))))) Egyébként a British Steel-t valszeg a német fesztiválos behejjegők is ismerik elejétől végéig :)))
Painkiller alap, hogy király lenne, Jugulatort annyira nem szeretem, egy az egyben dögunalmas lenne, szerintem. De szívesen meghallgatnék élőben jópár Turbo és Ram It Dawn lemezes csemegét is.
Nem akarok megsérteni/degradálni senkit sem, de aki nem szereti/ismeri, de legalábbis nem tiszteli a Priest-et, nos, az nem hogy az "átlag metal rajongó", de úgy alapvetően a "metal rajongó" titulusra sem érdemes.
Az alábbi számokkal: 01. Judas Rising 02. Hellrider 03. Between The Hammer & The Anvil 04. Riding On The Wind 05. Death 06. Beyond The Realms Of Death 07. Dissident Aggressor 08. A Touch Of Evil 09. Eat Me Alive 10. Prophecy 11. Painkiller
Csak annyit mondanék,hogy A Priest tábora jóval kisebb mint pl. a Maidené.KI kell szólgálni a az átlag metal rajongókat és a Priest fanokat is.Nekem pl nem kell a You've got...de nem mindenki ismeri a Tyrantet.Szerintem az uccsó setlist jó volt.A British Steel jubileum meg jól jön,mi lenne ha a Sin aftert kéne végig nyomni???Kiváncsi lennék ha most '84 lenne és lenne Net miket írnánk az akkor csúcson lévő Priestről, mert most egy lassan leköszönő bandáról írok
Igazságtalanok vagytok, azért pont a most végetért turnéjuk pont hogy tele volt ritkán játszott, különleges dalokkal (Dissiden Aggressor,Hell Patrol,Rock Hard,Angel,Sinner,Between the Hammer,Devil's Child,Eat Me Alive). Ez a BS turné nem más mint egy hakni-kör, a nyári amerikai fesztivál/koncertszezonra szabott műsorral, szerintem át sem jönnek vele Európába. Ezt a 4-5 nagy "slágerüket" meg úgyis mindig el fogják játszani. Clapton se turnézik a Layla nélkül vagy az Oasis a Wonderwall nélkül.
Szerintem azért túráznak a British steel anyagával,mert azt még el bírják játszani,egyiküknek sem nagy megerőltetés.Miért nem a Killing machine-t turnéztatják például?
Amúgy meg volna egy ötletem:ezentúl úgy állítsák össze a setlistet,hogy a három nyitószám a Living after...,You've got...,és a Breaking the law,hogy akik ezekért mennek JP koncertre,azok kedvenc dalaik után hazamehessenek,a többieknek meg eljátszanák a normális,érdekesebb dalaikat.Lehetne Starbreaker,Killing machine,Before the dawn,Sentinel,satöbbi.
01. Rapid Fire 02. Metal Gods 03. Breaking The Law 04. Grinder 05. United 06. You Don't Have To Be Old To Be Wise 07. Living After Midnight 08. The Rage 09. Steeler 10. The Ripper 11. Prophecy 12. Rock Hard Ride Free 13. Victim Of Changes
Encore:
14. Freewheel Burning 15. Diamonds And Rust 16. You've Got Another Thing Comin'
Ripper biztos tud nekem segiteni!Hol lehet megszerezni,újra az Unicum States -Különleges állapotok albumát?CD-n!!!??Nem mi?Csatlakoznék a Nostradamust dicsőitőkhöz.1szerinetem igényes2óriási meló van benne3 nagyon jól szól4 gyönyörűek a dallamok és a harmoniák5Halford megint meglepett!!6 A Szolók:húúÚ7 8 9
én "szűzen" meghallgattam a banda össszes lemezét, és pont a Nostradamus maradt fenn a rostán. a többiben is találtam 1-2 nekem tetsző zeneszámot, de ez a rock opera úgy tetszik, ahogy van.! ;-)
Csatlakozom ehhez magam is! Uhh már egy éve volt, hogy láthattuk élőben az Istent.
Lehúzhatják /itt is/ páran, de a Nostradamus album, tény akkor is a Priest kiemelkedő alkotása marad. Várom majd az ehhez kapcsolódó showt. /év vége, jövőre?)