Keresés

Részletes keresés

Axióma Creative Commons License 2010.01.14 0 0 579
Megirtam neked egy emailt, hogy konyebb dolgod legyen, de nem vagy publikus... ha irsz a cimemre akkor el tudom kuldeni.
Helytakarekossagbol (szuk lenne) az egyenes oldalon nem 2x90 szeles elemek, hanem 2x80-asok lennenek megis a kenyelmesebbek. Az utolso kepen saroktajt levo sarga polc meg feher lenne, na persze igy nem letezik konkretan.
Előzmény: diamac (570)
Kompletta Creative Commons License 2010.01.13 0 0 578
Hohóóó!

Tegnap csak délután voltam itt, ma meg nem siettem el - és tessék, majdnem lemaradok a saját konyhámról!...
Hát ez már így tényleg szuper, nagyon hála érte!
Már nem azért, de szerintem jó lesz :D

Közben megkérdeztem én is egy villanyost, úgy tűnik, inkább valami meleg fényű halogén lesz a jó. Másrészt az ablak előtti rész esti megvilágításával kapcsolatban még így is bizonytalan vagyok :( Esetleg tényleg valami koronás-párkányos rész ott az ablak fölé, és abba ültetni a világítást? De az meg már egy másik stílus (ami nekem nem is tetszik sajnos).
Tényleg semmi szuper ötlet senkinek??

Diamac, Neked meg nem győzöm eléggé megköszönni a segítséget.
Előzmény: diamac (550)
Axióma Creative Commons License 2010.01.13 0 0 577
Megrajzoltam nem letort sarokkal. Most hogy egyszerusodik es fellengzosen mondhatnam tisztul is a terv, hat lehet hogy megis igy tetszik jobban... (plusz labazat es vegzarok kicserelve a korpusz miatt feherre).
Vegulsi most ugyan 50 mely elem ami atmeneti (4 ev:)) ugyanott van, pont a fal szelen. Es nincs vele gond, akkro mar csak tudunk 60-at is kerulni, foleg hogy a mosogatoig nem is kell kerulni es az a fo celirany. Es vizes szereles se kell. Meg olcsobb. Szoval most jobbnak tunik... bar latvanytervileg kicsit szoknom kell a szelen a mosogato kepet. Lehet, hogy megse teletetos kellene, majd ezt meg kitalalom.
Bocs hogy annyi kepet rakok be, remelem tanulsagos lesz a hozzam hasonlo kezdo amatoroknek.
Előzmény: Axióma (572)
Axióma Creative Commons License 2010.01.13 0 0 576
[es meg hulyeseget is irok - szoval azt hittem, hogy ha a mikro a 135-re van raallitva, akkro magasan lesz -- nem vagyok torpe hogy a 135 legyen felettem:)]
Előzmény: Axióma (574)
boxer-gs Creative Commons License 2010.01.13 0 0 575
Diamac! Köszi előre is a segítséget. Most 1-2 nap nekem is kimarad. Majd jelentkezem.
Előzmény: diamac (551)
Axióma Creative Commons License 2010.01.13 0 0 574
Hm. Igy viszont mind a 3 lehetseges pultkoz megjelenik, nem lesz kicsit sok? A 72 direkt volt eredetileg, de...
Na gyorsan mertem egyet. En tok hulye vagyok! Azt hittem, hgoy a 135 centi az mar a fejem felett van, tehat ha kenyelmesen akarom hasznalni a mikrot, akkor lejjebb kell engednem. De most talaltam egy centit, es nem! Szoval akkor az egyenes resz is modosul, ime:


Mar csak azt nem ertem, honnan johetett az otlet a lelogo mikrorol. Nem is volt nagyon idegen kinezetu, ugyhogy nem csodalom hogy nektek se tunt fel, de majd ezt is megnezem ujra eloben is (kiallitva biztos volt olyan amit felulrol csavaroztak oda, direkt kinyitottam a szekrenyt megnezni)
Igy viszont lehet hogy erdemes lenne ket egyforma dobozt tenni a ket oldalra, talan jobban festene mint a rogzitett mikro. Ket polc kidobasaval es a 30x90 felso nyitott megforditasaval me'g letezik is. Bar letezik eleve 2 ajto + 1 nyitott 90 szeles elem is... csak meg kell nezni, mikro befer-e oda.
Kezdhetem atarazni, pedig mar egyszer eleg kozelnek ereztem a veget:)
Axióma Creative Commons License 2010.01.13 0 0 573
(most tunt csak fel, a tuzhelyet me'g fel kell huzni a munkalap szintjere)
Előzmény: Axióma (572)
Axióma Creative Commons License 2010.01.13 0 0 572
Leszedtem a masik oldali butort (marmint elrejtettem, eddig nem tudtam hogy azt nem csak fallal lehet csinalni), ez lett belole a fotorealisztikus. Gyatra a megvilagitas, de emlekeim szerint valahol allithato lenne, csak ennyire nem erdekelt.
Visszakerestem meg a multkori otletedet, vasalatilag. Orok elet annyira nem izgat, leven idovel el lesz remeljuk adva:) [Hat igen, ezert biztos nem jo ha nekem tetszik csak...] A fekezos se hiszem elsore, az evoeszkozok az etkezoben vannak, max. a fakanalak es egyeb eszkozoknek, de az mar sokkal ritkabb az en fozesem mellett:)
Kiforgatos vasalatot meg egyszeruen egyaltalan nem szeretnek. A fiok egy dolog, de az sztem tulzas, hogy soha egyetlen hatso elemert se kelljen a kisujjnal tobbet mozogni.
Na akkor a kep:
Axióma Creative Commons License 2010.01.13 0 0 571
A fotokep az fekete korpusszal adja, en meg hatarozottan feherrel szeretnem, igazsag szerint a fal meg feher de majd kitalalok valamit neki.
Egy modositason gondolkoztam meg: a szagelszivo mellett en a tobbihez hasonlo 90-es szekrenyt tettem, de lehet hogy jobban nezne ki oda is 60-as szekreny, es ala egy nyitott polc, pl. teafuvek, cukor, ilyesmi keznel. Akkor ezt belemodositom, es felteszek fotorealisztikusat rola, korpusz kivetelevel nezd.
A lecsapott sarok egyaltalan nem baj ha nem lesz, most megint elgondolkodtam az 50-es elem ra egy 50-es telitalcas mosogato, hat nem tudom. Lehet, hgoy meg fogom nezni mind a kettot eloben, hogy mi marad. Igazan annyira kicsi feluletem van most, hogy tancter lesz mindenkepp:) de logikus, hogy az etkezobol egybol a mosogato van ott, az a leggyakoribb atjarasi ok.
- 2/3 - 1,5 -: hat hogy csak ezen harom kategoriaba sorold be a mostani mondjuk 500e bruttohoz kepest, csak a szekrenyekre (a rajuk jaro munkalappal, fogokkal, de mosogato, gepek, szereles nelkul).
Utemezes egyelore ugy tunik, hogy ha arban stimmel, akkor a bal oldalt (egyenest) mar 1-2 heten belul le kene rendelni, bele si pakolnank, csak a munkalapot nem rogzitenenk-vizzaroznank (nem is tudom, vizzaro kell-e oda nem nagyon lesz semmi vizes, inkabb csak az egyseges kep miatt). A felso marad, azt festesnel is korbefestheto max. szalagozni kell, az alsot meg ki tudjuk vinni a helyisegbol majd ha kell (bar vegulis a felsoket is). A gond csak a sarokkal lenne osszeszereles utan... Aztan ha jon a jo ido, akkor lehet a lyukat, utana a padlot megcsinaltatni, es a nagyobbik falat a jobb oldal utana johet, az a ferjem otp ltp-jere. Szoval igy az idozites is mint minden nagyon bonyolult:) viszont az elso oldalt azt tuti hogy egyedul is meg tudjuk csinalni, abban semmi extra sincs, legfeljebb par dolog nem lesz veglegesen rogzitve.
Na a frontot nem tudom, hogy milyen. Az RS nem ir rola semmit (csak hogy fenyes szines ajtofront). Amit nem ertek, hogy a "mart" az nem azt jelenti, hogy a lapba keretet vagy mast legalabb fel centi mely vonalvagas van? Szerintem nem vagyok tisztaban a fogalmakkal, az a baj. Az ABS es a papiros elzaras kozotti kulonbseget tudom, de azt nem, hogy az abs elzaras csak az az egy lehetseges-e amit en lattam (konyvespolcnal): nevezetesen hogy egy nem ugyanolyan csak hasonlo muanyagot raktak az elre, ami hajszalnyival tul is nyult a tenyleges deszkaelen. A kikaban volt valamelyik sarga ilyen igen eluto szinu elzarassal. Latni kene, hogy melyik melyik lehet. Majd rakerdezek, hogy amit neztem, az konkretan micsoda!
Fiok 25-30 az eleg biztosnak tunik, a kisebbik lanyom annyi:)
Előzmény: diamac (570)
diamac Creative Commons License 2010.01.13 0 0 570
Lehet rosszul írtam a fotó realisztikus képre gondoltam :)

Holnap elkezdem megrajzolni én is Te konyhád már csak a kb ár miatt is. Meg kíhívás is a lecsapott sarok még nem rajzoltam ilyet :)

A "2/3 alatt" és a "1.5x felett stílusban" mit értesz pontosan?

A munkákkal hogy álltok milyen az ütemezés? Gondolok a padló burkolására, bútor készítésre.

A front az színes bútorlap ABS élzárással lesz vagy mart MDF festve?

A fiók csúszok Blum fémoldalasak (metabox) 25-30 kg terhelhetőek alapban de a tandem boxokból létezik 50 és 80 kg terhelhetőségben is így akár a befőtteket is bírja.
Előzmény: Axióma (558)
diamac Creative Commons License 2010.01.13 0 0 569
Szia Boxer!

Ha leírnád addig a pontos méreteket, hol van ablak ajtó, belmagasság...

Színeket mintákat is írhatsz meg sorban az elképzelésed :)

Ha tudod ma estig mert lesz egy kis üres időm holnap hátha meg tudnám csinálni :)
Előzmény: boxer-gs (539)
Axióma Creative Commons License 2010.01.12 0 0 568
Nincs kizarva a csinaltatas, de nem latom, hogy csinaltatva mitol lenne jobb izlesem:) Marpedig inkabb azzal van a gond, nem a hellyel, ha jol ertem.
A konyha igaz, hogy a vevore is atszall, de azert nem a legnagyobb ertek (2005-os epitesu haz, Pomaz)
Előzmény: Eddy N (567)
Eddy N Creative Commons License 2010.01.12 0 0 567

Nyilván az a lényeg, hogy neked tetsszen! (Na meg a vevőnek, aki majd meg akarja venni a házat a konyhával együtt.)

Ezek objektív, valamelyest általános érvényű szempontok voltak, nem feltétlenül kell mindennek egyszerre passzolnia.

Egyébként a konyhád fura alakja (ferde fal a másik ajtó mellett) miatt lehet, hogy célszerűbb lenne méretre csináltatni bútort, minthogy erőlködni az elemes megoldáson. (Bár tudom, általában a kész termékek olcsóbbak, mint az egyedi.)

Előzmény: Axióma (566)
Axióma Creative Commons License 2010.01.12 0 0 566
Koszi az infokat. Ha lehagyom a legfelso fekvo reszt (nyilvan korben akkor mar), akkor mar nem tok mind1? Marmint stilusilag, mert ez boritja az egesz tervet. A felfele nyilo nagy fekvo felso ajtok na azok aztan az igazan dragak ahogy eddig neztem... mig a 34-es felfele az nem tul nagy penz.
Ja az ajto es a mosogato kozott az a me'g "flexibilis" elem, es nem ket kicsi hanem 1 egyben lehetne, persze nem letezo elem igy, illetve hat amit lattam mar kiderult hogy nem ilyen, mondjuk a trukkje mar tobb helyen volt, ket kulon fioknak latszo dolog mogott is lehet 1 db normal... Namarmost az az elem nyilvan csak kulon lehetne legyarttatva (vagy ha lapraszerelten adjak at a tobbit es hajlandoak egyesevel szorakozni vele akkor letezo alkatreszekbol meg furesszel osszerakhato), de egyaltalan nem fix, ha mashogy nem megy lesz egy tok sima 50-es elem (bar akkor abban is lehetne a mosogato, es nem kene vizet szerelni...), vagy fiok nelkul tenyleg lattam ilyen sarok nyithatot a retz-ben (mondjuk szelesseget nem tudom). Ez keplekeny.
A sarok nehezen pakolhato, de oda a csak ritkan szukseges dolgok kerulnenek hatulra, az eleje egy 45-os ajtos, oda azert lehetne gyorsan elerhetot is.
A kulonallo gepek adottak. A tuzhely fel lesz emelve pult magassagba, es felteszem tudnak oda vizzarast rakni. Most nem lesz csere, az tuti (akkor mar indukcios kene, meg suto magasra), a takaritas nem az erossegem, de a fozes se szoval majd lesz valami. Amibol me'g lehet hogy kimaradtal, hogy 5-6 ev mulva vszinu koltozes lesz ha osszejon, azert van ez a jo-lenne-ha-nekem-tetszene, de azert megis takarekossag is valamennyire szempontkent. (Egyebkent a tuzhelyre kifuto dolgok kb. 1 teljes literig nem folynak ki a tuzhelybol, viszonylag magas pereme van, Bosch nem tudom milyen modell.)
Amit nem latok, hogy ha lemondok a legfelsokrol, de a 180-nak legalabb nagyobb felet fiokossal akarom praktikum miatt, akkor barmit csinalok a felso szekrenyek felfele nyilo es csak kis magassagu elemek lehetnek, es meg ahhoz se megy a jobb oldal, akkor most mi van? Egyebkent a felrajzolt elemek (mondjuk az 50-es reszen tenyleg ket darabban) a felso sarok nelkul (abbol van csak 60 magas a legkisebb) mind leteznek a modern konyhanak nevezett sorozatban, a csapott szekreny is, bar nyilvan ez nem jelenti hogy egyben is jok csak fura, ha stilusidegen darabok is vannak. [A vegzaro levagasa is idegen? pedig azokbol tobb is van a mintafotokon is.]
Nem tudom, lehet hogy eklektikus marad, mert a teljes felso megszuntetese plusz vizszintes felsoajtok hat az nekem tul sok (nem penz, kinezet-valtozas). Kisebb modositasokkal nem lehet legalabb elviselhetore hozni, marmint a te mertekeid szerint? Mondjuk nem dolok a kardomba akkor se, ha senkinek se fog tetszeni rajtam kivul...
Előzmény: Eddy N (565)
Eddy N Creative Commons License 2010.01.12 0 0 565

A 2x90-es fiókblokk jól használható, és olcsóbb is, ahogy már ez elhangzott. Tehát ha ezt tekintjük fixnek, akkor a felsőt kell(ene) hozzáigazítani. Lehetnének vízszintes 90-es ajtók, mondjuk kettő-kettő egymás felett, és akkor elhagyható a legfelső fekvő rész, ami a legnagyobb zavart okozza. És jó lenne ezt a jelleget folytatni szemben is. Ha a 45-ös letörés neked tetszik, és jól megszokott, éppen lehet, de akkor letisztulttá kéne tenni a felső részt. Akkor talán nem lenne zilált az összkép.

Az ajtó és a mosogató közötti két elem túl pici egyenként, nem lesznek túl hasznosak. A mosogató alatti sarok pedig teljesen kihasználatlan lesz, mivel oda gyakorlatilag be kell mászni, hogy elérj valamit. A derékszögű sarokmegoldások sokkal praktikusabbak.

Illetve nem tudom, mennyire érdekel a feng shui (én is csak az alapokat ismerem), de a mosogatógép és a tűzhely egymás mellett az nagyon nem ok. (Tudod, tűz-víz ellentét.) Ha nem érdekel, akkor felejts el.

Mindenképp ragaszkodsz az önálló gépekhez? A mosogatógép még csak rendben, de a tűzhely esetében mindenképp lebeszélnélek róla. Nem sok gusztustalanabb van annál, mint amikor kifut valami kaja, és a szekrény meg a tűzhely között köt ki. Úgysem fogod minden ilyen alkalommal kihúzni és alaposan kitakarítani a befolyt cuccot, és akkor meg odaköt az egész...

Isten ments, nem akarlak a klasszikus konyhára rábeszélni, csak megjegyeztem az erre utaló stílusjeleket. :)

Előzmény: Axióma (563)
Axióma Creative Commons License 2010.01.12 0 0 564
(a ferde sarkok egyszeru praktikussagi kerdesek szerintem, tobbet nyerunk kenyelmen, mint amit vesztunk tarolohelyben, es mint emlitettem mar 4 eve kozlekedek itt normal konyhabutor nelkul de kb. ilyen funkcioban, ezert gondoltam a lecsapasra -- de hogy nalam fakinezetu, mart mintas, uvegezett stb. konyham nem lesz ha utanam dobjak akkor sem -- ha azt erted klasszikus alatt --, az biztos)
Előzmény: Axióma (563)
Axióma Creative Commons License 2010.01.12 0 0 563
Legy szives segits ertelmezni, mert ha jol ertem 3 dolgot emlitesz egyszerre...
1. a regi 3x60-as fole nem raknal 2x90 felsot, mert nem illik ossze, inkabb 3x60 a laposoknal is (igy erted?)
2. az uj 2x90-nel ilyen gond nincs, de itt meg a 90 hosszu 45 szeles ajtolapok keresztben vannak a fenti 34 hosszu 90 szeles ajtolapokra es ez esztetikailag zavaro (igy erted?) -- az biztos, hgoy 45 centikre nem bontom fel, mert nem hiszem hogy olyan pici darabokban jol hasznalhato hely lenne (es azt sem hogy legyarttathato 2 db 45-os ajtoval); van javaslat a terv elvetesen kivul?
3. a 90-es alsok es a csapott sarkok nem jellemzoek egy stilusra egyszerre (igy erted?), tehat az egeszet ki kene dobni, az altalam kitalalt felulet nemigen butorozhato stilusosan be (igy erted?) -- felteszem a 2 db 60 magas egymason sem, bar az nekem eleve idegennek tunt volna
4. egyeb?
Bocs, azert ertetlenkedek, mert tenyleg hulye vagyok ehhez. Es erzekem se nagyon van...
Előzmény: Eddy N (562)
Eddy N Creative Commons License 2010.01.12 0 0 562

Az egységes összkép kedvéért érdemes lenne a felső szekrényeket hozzáalakítani az alsókhoz. Mármint elrendezésben értem.

Ez így egy kicsit "se füle, se farka" összeállítás, keverednek a vízszintes és függőleges elrendezésű szekrények.

A különböző magasságú fenti egységek inkább klasszikus konyhák jellemzői (a 45 fokos alsó részek is), míg a széles, 90-es fiókok alul kifejezetten modern, minimál jelleget képviselnek.

Előzmény: Axióma (561)
Axióma Creative Commons License 2010.01.12 0 0 561
A kepet lehagytam...
Előzmény: Axióma (560)
Axióma Creative Commons License 2010.01.12 0 0 560
Na ezt en se hittem volna hogy ilyen gyors lesz:) A mikron kivul (ja mert kozben kihagytam a dobozat csak elobbi volt meg nalam) szerintem sokkal jobb:) Koszi az otletet! Me'g most fogom atszamolni de sztem egy adag penzt is sporoltal nekem...
Előzmény: Axióma (559)
Axióma Creative Commons License 2010.01.12 0 0 559
Hat, a 2x90 helyett nekem ket kisebb ellenerv miatt lett 3x60: egyreszt a felsokhoz igazodas (ahol vegulis lehet hogy hulyeseg, mert a mikro miatt gondoltam hogy 2x60 magasabb es 1x60 kozepes de most hogy mondod lehet hogy lehetne ott is 1x90 magas 1x90 kozepes es max. marad hely a mikro mellett valami aprosagnak, kicsit magasnak is tuntek a 30x90 ajtok de az 1x60 meg iszonyuan belelog a terbe azt mar szoci konyhakban megtanultam); a masik az lett volna hogy ha a 90-es mely fiokot megpakolja az ember normalisan (nem csak bemutato-darab, persze nem befottekkel dugig gondoltam neheziteni), akkor az nem lehet-e problemas, milyen sulyhatar van, logikus-e hogy bele kell fernie mondjuk indukcios (vas) edenyekbol 5-6-os keszlet toronyban, melle kuktak, stb.
Szoval akkor rajzolnek 90-est, es mondd hogy milyen mentest szeretnel belole.
Előzmény: diamac (557)
Axióma Creative Commons License 2010.01.12 0 0 558
Ez nem a program legjobb tudasa: ugyanis ha azt mondtam neki, hogy fotorealisztikusra csinalja, akkor feketere valtoztatta a korpuszokat... Lehet, hogy azzal szokasosabb (sot, hogy feherrel nem nagyon), de mivel az rs megcsinalja az elso latvanytervet ingyen ha nem ke'rem kinyomtatni, ezert ha mas stimmel megprobalom.
Azt hsizem fenyt is lehetne allitani rajta, plafont is, mert igy teljesen irrealis. Jobb kepet megprobalok, email-edre gondoltad? Mert ide 500K-nal nagyobb nem teheto fel. Es mit szeretnel jobban latni? Kozelibb, felbontas, illesztes stb. (ezek egyebkent amiket feltettem egyszeru printscreen eredmenyei).
Sarok: lattam keszen a boltban kiallitva (rs.hu -> konyhastudio -> modern konyhak -> a masodik, narancs szinu Lili, es nem corian hanem siman bemart illesztes), igaz kerek mosogatoval. Azzal van a baj, hogy nagyobb amit raraktam? Vagy arra gondolsz csak, hogy a 60-as melysegu lapbol nem jon ki? Mert az tuti hogy megoldhato, meg a Brico-ban is tudnak csinaltatni akar 105-os sarokra is, igaz persze kulon aron es nem folyometerben. (Nem ertettem, milyen celbol van az emeletesnek kinezo sarok, msot mar ertem, hogy nem celja hanem oka van - de eddig nekem ugy jott le, hogy az RS a konyhabutorokat mar eleve a rajta levo munkalappal egyutti arban erti, vszinu azert draga a sarok. De persze ezt is tisztazni kell me'g.)
A KD-nak vannak kulonbozo exportjai is (jpg, bmp, wmf mint kepek, DXF 2D haromfele, alkatreszlista, anyagjegyzek, stb.), csak nem tunik ugy, hgoy valamelyikbol vissza tudna allitani az adatokat - lehet, hogy csak mert nem vettem orat, mert import-alni tud DXF 3D-t is ahol erre esely lehetne.
Meg tudod saccolni kulonosebb szamolasi raforditas nelkul, hogy mennyiert tudnatok ennyi butort megcsinalni? Mondjuk 2/3 alatt, kb. ennyi, 1,5x felett stilusban, es lapraszerelt atadasig ertve (raadasul bonyolult lesz barmely uton a szereles, mert a padlot nem lehet most me'g megcsinalni, de muszaj most elkolteni ill. hat szamlat szerezni a funda miatt, vszinu a baloldalt megcsinaljuk a pult rogzitese nelkul mert az mozgathato es nincs viz-gaz problema sem, a jobboldalt viszont csak mar kesz padlora lehet).
Előzmény: diamac (554)
diamac Creative Commons License 2010.01.12 0 0 557
Én is a fiókos szekrényekre szavazok sokkal használhatóbb kényelmesebb és modernebb választás. Kihúzod látsz mindent nem kell térdepelni egymás hegyéről-hátáról pakolászni.

Az egymáson csúszkálás már régen megszűnt :)

De egy gondolatot megérne, hogy a 3x60-ból nem tetszene jobban a 2x90-es. Sokkal jobban kihasználható a szélesebb fiók a nagyobb edényeket könnyebb rendezgetni benne.

Vasalat: Mi alapban BLUM csúszókat használunk csak ajánlani tudom az örök garancia miatt. Itt is lehet gondolkozni, hogy a felsőbe ahol az evőeszközök vannak és gyakran használod a fékezős teljesen kihúzhatós változatot építtesd be ritkán de kérik az összeset így de ez azért ilyen sok fióknál már ár kérdése is. De a felsőbe nagyon ajánlott :) A 3 plusz fiók kb. 10ezerrel drágább a polcos változatnál.

Kiforgatósok: Praktikusabb a téglalap alakú a körnél mert ott sok az értékes helyveszteség.
Előzmény: Axióma (553)
Eddy N Creative Commons License 2010.01.12 0 0 556
Na, ez egy jó konyha! Gratulálok!
Előzmény: panerai88 (544)
Eddy N Creative Commons License 2010.01.12 0 0 555

A fiókBól nem lehet sok! A legjobban kihasználható megoldás.

Az tény, hogy drága, de azt nem mondanám, hogy nem esztétikus.

Bár öt kis fiókot nem raknék egymás fölé, mivel nem lehet jól kihasználni. Sokkal praktikusabb a felül egy keskeny, alul két mélyebb fiókos elrendezés.

Előzmény: Gyurma30 (549)
diamac Creative Commons License 2010.01.12 0 0 554
Nagyon ügyesen megrajzoltad a képeket :)

Ahhoz a progihoz nem nagyon értek bár pár éve próbálkoztam vele dehogy hol találod a fájlokat passz.

Nem tudsz olyan képet kinyerni ahol részletesebb megjelenítés van csak a kíváncsiságom miatt :)

A munkalapot miből gondolod? A mosogató miatt kérdezem mert ugye a sarokban a 60 cm kevés. Szoktak oda egy kis padkát építeni. Az ilyen különleges formákat legjobban corian lapból lehet készíteni.

A lecsapott sarkos az tényleg jól nézhet ki bár ilyet boltban még nem láttam :)

Álmodni Neked kell az asztalosnak meg dolgozni :)
Előzmény: Axióma (547)
Axióma Creative Commons License 2010.01.12 0 0 553
Mar miert kernel bocsanatot, azert raktam be hogy megmeozzatok...
A bal oldalra gondolsz, a 3 db 60-as egymas mellett fiokkal? Nekem nincs esztetikai erzekem, ugyhogy lehet, bar nekem nem mutatott rossuzl. Viszont a vasalat nem tudom, hogy hogyan van ebben a butorban (majd meg kell vizslatnom, azert remelem nem sima egymason csuszkalast csinalnak ma mar egy konyhabutorba), ellenben arilag nem tul veszes: 60-as 1 ajtos legegyszerubb 26090, 2 ajtos + 1 fiokos 32250, 3 fiokos 39880. Namarmost ez ugyan masfelszeres ar, de ha ugy nezzuk, hogy ossz 40e kulonbseg az 500e + szerelesi dijak + stb. konyhaba (es ugyis minimum a kozepes valtozatot akarnam), az nem tunik annyira soknak (foleg hogy ennel akar egy kisebb felso sarok kiforgatos is tobbe kerul), inkabb a kiforgatosokat hagyom ki ha arilag kell nezni.
Es eddig ugy tudtam, hogy a kihuzhatos alsok hasznalhatobbak... de ha ez se igaz, akkor elgondolkozom. Eloben meg kene nezni me'g egyszer ugyanezt, mert a hetvegen annyit lattunk hogy gozom sincs hogy ez melyik volt.
Előzmény: Gyurma30 (549)
diamac Creative Commons License 2010.01.12 0 0 552
Én is sárga mániás vagyok :) Ráadásul az erős színektől sem riadok vissza :)
Előzmény: boxer-gs (540)
diamac Creative Commons License 2010.01.12 0 0 551
A mosogató, és a főzőlap mellet is a legjobb ha mindkét oldalán van pult kényelmesen lehet pakolni és a tűzhelyen sem kell átemelni az edényeket mert azon az oldalon nincs hely.

A sütőhöz alul sem nem szoktak külön elvezetést csinálni, a kamra szekrényben meg tökéletesen meg lehet oldani.

Most még két napig kicsit több a munka de a hét vége felé beszélgethetünk és valami rajzot is összedobhatunk ha gondolod :)
Előzmény: boxer-gs (539)
diamac Creative Commons License 2010.01.12 0 0 550




Szia Kompletta! Bocsi megint megvárakoztattalak.

Remélem nem hagytam ki semmit a változásokból.

Nem tudom, hogy van-e meleg fényű LED a villanyászunk elveszett :)
Előzmény: Kompletta (535)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!